veririm de benşm oglanlar alerjik yapılı dsha erken bişeu falan olur ben nane içtim o fayda eder inşallah ılık su verdim az da rezene veririm sıcak bogazını yumusatsınIhlamur ver dicem ama verirmisin bilmem seker koyup bizimkinin hiriltisi oldugunda ben vermistim bogazini yumusatir
kız ben dikkat ederdim nasıl unuttum klimadan korkma canım ben büyük oğlanı yazın urfads klimaylaAy bende bundan korkuyorum bütün kış hasta etmedim çocuğu şimdi yaz geliyor bizde insanız cam da açacağız klima da açacağız serinlemek için soğuk su dondurma vs de yiyeceğiz ne kadar koruyabiliriz ki
Gitmek güzel de hazırlığı çok zor kızım kendi haline oynayan duran bir bebek değil sürekli kucak istiyor hiç bir şey yapamıyorum bu da beni geriyor bugün sabahtan beri hapsuruyor keyifsiz çok canim sıkkın hasta olacak diye aklım gidiyor ıhlamur kuşburnu kaynattim ben içeyim sutumden geçsin diye başka ne yapabilirim bana akıl verinSeninle aynı zamanda aynı şeyleri yaşıyoruz ya bu kadar olmaziki gündür bende de yazlık kışlık değişimi çamaşır ütü ve çanta hazırlama telaşı var ütü az kaldı gibi
Yola çıkmadan iyi yoruluyoruz onu bunu bilmem
Ilk adetim 10 gunu askin sürdü ve ilk 5 günü hasta bezi kullandım. Sende yolculuga cikmadan korkuyorsan normal ped koyma,dogumda kullandigimiz pedlerden koyİlk adetinizde çok kan gelmiş miydi sizlerin de bugün 5 gün oldu hala çok geliyor korkum yarın uzun yolculuğa çıkacağız inşallah bş sıkıntı olmaz
Gecmis olsun. Burnunu acik tutmak cok onemli. Bebege boyle çaylar verilir mi bilmiyorum ihlamur falan ama senden gecer heraldeGitmek güzel de hazırlığı çok zor kızım kendi haline oynayan duran bir bebek değil sürekli kucak istiyor hiç bir şey yapamıyorum bu da beni geriyor bugün sabahtan beri hapsuruyor keyifsiz çok canim sıkkın hasta olacak diye aklım gidiyor ıhlamur kuşburnu kaynattim ben içeyim sutumden geçsin diye başka ne yapabilirim bana akıl verin
İhlamur 6.aydan itibaren verilebiliyormus bir kaç cay kasigi vereyim bari teşekkür ederimGecmis olsun. Burnunu acik tutmak cok onemli. Bebege boyle çaylar verilir mi bilmiyorum ihlamur falan ama senden gecer heralde
Ilk adetim 10 gunu askin sürdü ve ilk 5 günü hasta bezi kullandım. Sende yolculuga cikmadan korkuyorsan normal ped koyma,dogumda kullandigimiz pedlerden koy
Kendi aracinizla gidiyorsanız benzin istisyonlarinda falan bakip değişirsin olmadi
Hastanede kullandigimizdan iste benim dedigimde onceden hasta bezi derlermiş ona, simdi mesane pedi mi ne diyorlarKendi aracımız yok malesef. Depend kullanmıştım doğumdan sonra ama olmazsa alayım bari senin dediğin nasıl ped
Ne kadar ataerkil bir toplumuz değil mi ya baksanıza grubumuzda bile hemen bayram da erkeğin ailesinin yaşadığı şehire gidiliyor Allah’tan ben eşimin tarafıyla küsüm yoksa bize de istikamet Konya gözükürdüEsimin memletine 3 gun gec gidecegiz. Arifede ise gelme zorunlulugu koymuslar esime. Nasil mutlu oldum anlatamam. Esimin arkadaslari bile demis olsun zaten karin memlete gitmek istemiyordu bosuna dert etme diye. Hehehehe kotulugun gucu adina
Kolaymi okadar yillarca ugras olmasinYa güneşe kardeş geliyorsa diye
Sadece o değil ki, tüm sülale burda, bi haftasonumuz var onu da hangisine ayırsak diğeri küscek. Uzak olalım tatlı olalımEn güzeli fazla yaklaşma kyvdelere
canım benim jeton yeni düştü dün soğuk şeylwr içtim dondırma yedim ondsn olır muki ses kısıklığı sonra aklıma geldi ya bugün kusması da arrtı nasıl unuttum bu detayı ya(
dün 36 di byrası soguk şeyler içip yavrucagı hasta ettim bayrama türkiyenin en sıcak yerine gidicem Allah yardımcım olsun
Gitmek güzel de hazırlığı çok zor kızım kendi haline oynayan duran bir bebek değil sürekli kucak istiyor hiç bir şey yapamıyorum bu da beni geriyor bugün sabahtan beri hapsuruyor keyifsiz çok canim sıkkın hasta olacak diye aklım gidiyor ıhlamur kuşburnu kaynattim ben içeyim sutumden geçsin diye başka ne yapabilirim bana akıl verin
eşim hatırlattı şimdi ben dondurma yemeden önce hagşf varmış ses kısıklıgı aglamaktan demek kiBen dondumanin soğuk etkisinin sıkıntı olacağını düşünmüyorum
inşallah canım Allah esirsegin yavrularımızı yarın gidecektik dedimmlüçük biraz kendine gelsin ertesi gün gidelim sen de güzel bi tatil geçirirsin umarımBende Mersin de inşallah çocuğa hasta etmem
burnunu ac canım serum fiyolojikle hem temizler hem bogaza da laçıyor ya bogazda bişey varsa ona da faydasınolur belki benimki de seninki gibi sabah temizledim burnunuGitmek güzel de hazırlığı çok zor kızım kendi haline oynayan duran bir bebek değil sürekli kucak istiyor hiç bir şey yapamıyorum bu da beni geriyor bugün sabahtan beri hapsuruyor keyifsiz çok canim sıkkın hasta olacak diye aklım gidiyor ıhlamur kuşburnu kaynattim ben içeyim sutumden geçsin diye başka ne yapabilirim bana akıl verin
Canım bizimki de son iki aydır çok az alıyor. Ek gıdaya bağladım umutlarımı
Kendi deneyimlerim ve okuduklarim ile karar verdim canım yoğurt kendim yapıyorum ama kefiri hazır alacağım canim
İyi yolcuklar yolunuz acik olsunn❤❤
ya ne güzel herkes bi yerlere gidiyor biz gene evde gene evdeBayram sabahı annemlerdr kahvaltı oluyor geleneksel 7 kardeşiz,eşlerimiz çocuklarımız varın siz düşünün sayıyı bahçeye kuruyoruz masaları eğlenceli şen şakrak geçiyor, oyle tatile gidecekler falan olursa da bizde 1. Günden sonra giderler
İlk adetinizde çok kan gelmiş miydi sizlerin de bugün 5 gün oldu hala çok geliyor korkum yarın uzun yolculuğa çıkacağız inşallah bş sıkıntı olmaz
Evet cnm benimde çok geldi 1 haftadan fazla sürmüştü birde inşallah olmaz bnm doğumdan sonrada çok gelmişti depent külot bez çok işimi görmüştü..İlk adetinizde çok kan gelmiş miydi sizlerin de bugün 5 gün oldu hala çok geliyor korkum yarın uzun yolculuğa çıkacağız inşallah bş sıkıntı olmaz
28 nisanda oldum ilkini daha birşey yok düzene girmemiştir inşallah diye dua ettim daha bu sabah midem bulanır gibi oldu öyle aklıma geldi benimde.. seninkide ilk miydiBende 22 Nisa’nda olmuşum en son bugün 31 Mayıs Ve olmadım
Verdim biraz önce insallah arkası gelmezİnşallah mevsimsel gecistendite hapsurmasi ıhlamur verebilirsin cxay kaşığı ile canım
Benim ev 25 derece, kısa kollu üst ve ince bir alt pijama giydirip çoraplarını çıkarıyorum. Ona rağmen kafasından su dökmüş gibi terliyor kuzumBugun gündüz 31 dereceydi evimoo yazın 37 leri görüyor Benim ev bebekten önce ben isilik oluyorum boynum her yaz isilik döker aynen Ya bi daha oyle yapıyım bunalıyor çocuk yazık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?