2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ihlamur ver dicem ama verirmisin bilmem seker koyup bizimkinin hiriltisi oldugunda ben vermistim bogazini yumusatir
veririm de benşm oglanlar alerjik yapılı dsha erken bişeu falan olur ben nane içtim o fayda eder inşallah ılık su verdim az da rezene veririm sıcak bogazını yumusatsın
kız ben dikkat ederdim nasıl unuttum klimadan korkma canım ben büyük oğlanı yazın urfads klimayla
büyüttüm terleyip sogumasın ona dikkat et 26 27 derece yapıyorduk rahat ediyordu yavrum şükür sorun yasamadık klşma ona vurmasın yeterki

Gitmek güzel de hazırlığı çok zor kızım kendi haline oynayan duran bir bebek değil sürekli kucak istiyor hiç bir şey yapamıyorum bu da beni geriyor bugün sabahtan beri hapsuruyor keyifsiz çok canim sıkkın hasta olacak diye aklım gidiyor ıhlamur kuşburnu kaynattim ben içeyim sutumden geçsin diye başka ne yapabilirim bana akıl verin

İlk adetinizde çok kan gelmiş miydi sizlerin de bugün 5 gün oldu hala çok geliyor korkum yarın uzun yolculuğa çıkacağız inşallah bş sıkıntı olmaz
Ilk adetim 10 gunu askin sürdü ve ilk 5 günü hasta bezi kullandım. Sende yolculuga cikmadan korkuyorsan normal ped koyma,dogumda kullandigimiz pedlerden koy
Kendi aracinizla gidiyorsanız benzin istisyonlarinda falan bakip değişirsin olmadi

Gecmis olsun. Burnunu acik tutmak cok onemli. Bebege boyle çaylar verilir mi bilmiyorum ihlamur falan ama senden gecer heralde

Kendi aracımız yok malesef. Depend kullanmıştım doğumdan sonra ama olmazsa alayım bari senin dediğin nasıl ped

Esimin memletine 3 gun gec gidecegiz. Arifede ise gelme zorunlulugu koymuslar esime. Nasil mutlu oldum anlatamam. Esimin arkadaslari bile demis olsun zaten karin memlete gitmek istemiyordu bosuna dert etme diye. Hehehehe kotulugun gucu adina
Ne kadar ataerkil bir toplumuz değil mi ya baksanıza grubumuzda bile hemen bayram da erkeğin ailesinin yaşadığı şehire gidiliyor Allah’tan ben eşimin tarafıyla küsüm yoksa bize de istikamet Konya gözükürdü

canım benim jeton yeni düştü dün soğuk şeylwr içtim dondırma yedim ondsn olır muki ses kısıklığı sonra aklıma geldi ya bugün kusması da arrtı nasıl unuttum bu detayı ya(

Ben dondumanin soğuk etkisinin sıkıntı olacağını düşünmüyorum

İnşallah mevsimsel gecistendite hapsurmasi ıhlamur verebilirsin cxay kaşığı ile canım

Ben dondumanin soğuk etkisinin sıkıntı olacağını düşünmüyorum
eşim hatırlattı şimdi ben dondurma yemeden önce hagşf varmış ses kısıklıgı aglamaktan demek ki
Bende Mersin de inşallah çocuğa hasta etmem
inşallah canım Allah esirsegin yavrularımızı yarın gidecektik dedimmlüçük biraz kendine gelsin ertesi gün gidelim sen de güzel bi tatil geçirirsin umarım

burnunu ac canım serum fiyolojikle hem temizler hem bogaza da laçıyor ya bogazda bişey varsa ona da faydasınolur belki benimki de seninki gibi sabah temizledim burnunu

Canım bizimki de son iki aydır çok az alıyor. Ek gıdaya bağladım umutlarımı

Valla bizim doktor 5. Ay tadım yapılacak dedi. 6. Ay başlanacak EKG IrDA’ya dedi de bu ay ciddi olarak kilo almadığını düşünüyorum canım yA

Kendi deneyimlerim ve okuduklarim ile karar verdim canım yoğurt kendim yapıyorum ama kefiri hazır alacağım canim

Sağol canım.

İyi yolcuklar yolunuz acik olsunn❤❤

Sağol busem

İnan ki kv ye gitmek yerinde evimde olmayı isterdim biz iki yıldır gidiyoruz normalde diğer bayramlarda yalovadaydık. Ne olduysa eşime bir anda vahiy geldi bayramları gidiyoruz şimdi. Sıkıntı çıkmasın diye ses etmiyorum Ama uzun sürmez belki de son gidişim olur

İlk adetinizde çok kan gelmiş miydi sizlerin de bugün 5 gün oldu hala çok geliyor korkum yarın uzun yolculuğa çıkacağız inşallah bş sıkıntı olmaz

Ben hiç adet olmadım Doğumdan sonra

Evet cnm benimde çok geldi 1 haftadan fazla sürmüştü birde inşallah olmaz bnm doğumdan sonrada çok gelmişti depent külot bez çok işimi görmüştü..
Bende 22 Nisa’nda olmuşum en son bugün 31 Mayıs Ve olmadım
28 nisanda oldum ilkini daha birşey yok düzene girmemiştir inşallah diye dua ettim daha bu sabah midem bulanır gibi oldu öyle aklıma geldi benimde.. seninkide ilk miydi

Merhaba hanimlar oglum ve benim icin dua eder misiniz

Bugun gündüz 31 dereceydi evim oo yazın 37 leri görüyor Benim ev bebekten önce ben isilik oluyorum boynum her yaz isilik döker aynen Ya bi daha oyle yapıyım bunalıyor çocuk yazık
Benim ev 25 derece, kısa kollu üst ve ince bir alt pijama giydirip çoraplarını çıkarıyorum. Ona rağmen kafasından su dökmüş gibi terliyor kuzum Sen de bebişi biraz rahatlat kuzum yazık yanıyordur o da Hatta şu an gündüz uykusunda şort ve kısa kollu duruyor üstünü de örtmüyorum. Gece de üstünü örtmüyor müslin örtsem de açıyor sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…