2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Evet ilkti ama tam olmamıştı ya kahverengi lekelenme şeklinde oldu

Şuan 30 derece zıbın üzerine tulum şort giydirdim bende sıfır kol, kafası bizimkinin de su gibi

Kızlar ek gıda da sebzeleri haşlayacağız ya buharda pişirme aparatı almalı mıyım sizce ?

canım cok güzel olmış çok yakışmışbu t shirtlerin geneld3 kumaş kalitesi kötü galiba ben de 2. babalar gününde baba oğul copy paste t shirti yaptırmıştım onun da naylonumsu bi kumaşı vardı yakacak türden olsun cok hoş spnuçta

Aynen bu da pamuk kumaş değil bende sorun etmedim bi gun giyecek sonra üzerine tarih atıp şaklayacağım diye, teşekkür ederiz

Kızım kabız olmuş ve kakasında kan gördüm rengide mamadan dolayı yeşildi zaten ama bu sefer daha yeşildi sanki makatta çatlak olduğu nasıl anlaşılır yaparken ağlamadı çatlakta acıdan dolayı ağlama falan oluyor mu neden olabilir başka birşey gelmedi aklıma

Canım dr bize maflor + verdi günde 3 defa mamasına 5 damla veriyorum kendi rahat yapıyor artık

Çok acimasizca ama boşuna çöpsüz üzüm dememişler. Allah kimseyi ne yaşda olursa olsun annesiz babasiz birakmasin da, yasitlarimin icinde en iyi evlilikler hep erkegin anne babasi hayatta degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…