burnunu ac canım serum fiyolojikle hem temizler hem bogaza da laçıyor ya bogazda bişey varsa ona da faydasınolur belki benimki de seninki gibi sabah temizledim burnunu
Evet cnm benimde çok geldi 1 haftadan fazla sürmüştü birde inşallah olmaz bnm doğumdan sonrada çok gelmişti depent külot bez çok işimi görmüştü..
28 nisanda oldum ilkini daha birşey yok düzene girmemiştir inşallah diye dua ettim daha bu sabah midem bulanır gibi oldu öyle aklıma geldi benimde.. seninkide ilk miydi
Benim ev 25 derece, kısa kollu üst ve ince bir alt pijama giydirip çoraplarını çıkarıyorum. Ona rağmen kafasından su dökmüş gibi terliyor kuzum Sen de bebişi biraz rahatlat kuzum yazık yanıyordur o da Hatta şu an gündüz uykusunda şort ve kısa kollu duruyor üstünü de örtmüyorum. Gece de üstünü örtmüyor müslin örtsem de açıyor sürekli
Babalar günü tişörtümüz geldi kızlar tişörtün kalitesini beğenmedim o yüzden yaptırdığım yeri söylemeyeyim ama çok ilgilendiler baskısını benim için tasarladılar, profil fotoma bakın
Babalar günü tişörtümüz geldi kızlar tişörtün kalitesini beğenmedim o yüzden yaptırdığım yeri söylemeyeyim ama çok ilgilendiler baskısını benim için tasarladılar, profil fotoma bakın ❤❤
canım cok güzel olmış çok yakışmışbu t shirtlerin geneld3 kumaş kalitesi kötü galiba ben de 2. babalar gününde baba oğul copy paste t shirti yaptırmıştım onun da naylonumsu bi kumaşı vardı yakacak türden olsun cok hoş spnuçta
Babalar günü tişörtümüz geldi kızlar tişörtün kalitesini beğenmedim o yüzden yaptırdığım yeri söylemeyeyim ama çok ilgilendiler baskısını benim için tasarladılar, profil fotoma bakın ❤❤
canım cok güzel olmış çok yakışmışbu t shirtlerin geneld3 kumaş kalitesi kötü galiba ben de 2. babalar gününde baba oğul copy paste t shirti yaptırmıştım onun da naylonumsu bi kumaşı vardı yakacak türden olsun cok hoş spnuçta
Kızım kabız olmuş ve kakasında kan gördüm rengide mamadan dolayı yeşildi zaten ama bu sefer daha yeşildi sanki makatta çatlak olduğu nasıl anlaşılır yaparken ağlamadı çatlakta acıdan dolayı ağlama falan oluyor mu neden olabilir başka birşey gelmedi aklıma
Kızım kabız olmuş ve kakasında kan gördüm rengide mamadan dolayı yeşildi zaten ama bu sefer daha yeşildi sanki makatta çatlak olduğu nasıl anlaşılır yaparken ağlamadı çatlakta acıdan dolayı ağlama falan oluyor mu neden olabilir başka birşey gelmedi aklıma
Ne kadar ataerkil bir toplumuz değil mi ya baksanıza grubumuzda bile hemen bayram da erkeğin ailesinin yaşadığı şehire gidiliyor Allah’tan ben eşimin tarafıyla küsüm yoksa bize de istikamet Konya gözükürdü
Çok acimasizca ama boşuna çöpsüz üzüm dememişler. Allah kimseyi ne yaşda olursa olsun annesiz babasiz birakmasin da, yasitlarimin icinde en iyi evlilikler hep erkegin anne babasi hayatta degil.