2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bende hala probiyotik veriyorum hiç kesmedim. Senin bebeğinin kilosu da iyiydi ondan şaşırdım. Kilo alamıyormuş çünkü alerjik bebekler süt yaramıyormuş. Evet kaka sayısı fazlalığı problem olduğunu bende duymuştum. İnşallah rejiminle düzelir, madem mahrum kalıyorsun bir kaşıkta yeme bence. Çoğu şey süt ürünü kesmekte sorun olur insan ne yiyecek ki başka. Probiyotik ile kan ilacı verilmiyor mu ikisi aynı anda sorun mu oluyor. Biz demire beşinci ayda başlayacağız ama probiyotik veriyorum ben hep.

Bizde alerji yok ben de her şeyden vazgeçerim ama kahveden vazgeçemiyorum günde en azından bi kere bi fincan türk kahvesi içmem lazım. Şimdi bu haberi okudum da aşırı kafein tüketiminden kasıt ne kadar kafein kaç fincan hangi kahve aşırıya giriyor? Ucu açık haber yaptıkları zaman çok ciddiye alamıyorum ne yazık ki rakam belirtmeleri önemli.. ne miligram hesabı var ne de fincan sayısı belirtilmiş. Ama hamileyken günde 200 miligrama kadar serbestti şimdi de öyledir diye düşünüyorum

Bizde eşimin bebeklik fotoğraflarına baktık evet andırıyor babayı ama en güzeli benim bebekliğimi hatırlayan herkes bana benzetti çookk mutluyum.

B bence91 ben 3 gun ust uste cikolata ve kahve tukettim. Bebekten ilk defa kanli parca cikti kakasindan. Kan degil bildiginiz kanli parca. Doktor bana sutlu gidalari kes dedi. Ben doktorun dedigini yapmadim. Bu haberi okumustum sadece kahve ve cikolatayi kestim duzeldi. Kahveye ne kadar tuketmesemde, cikolataya dur diyemedim. Bir kac kere tukkettigim oldu bariz kan tekrar gordum. O yuzden bu habere cok onem veriyorum

Evet önemli ama ne kadar kahve ne kadar çikolata belirtilmemiş ben hamileyken de doğumdan sonra da çok tükettim bi dönem çok uykusuz kalıyordu diye acaba ondan mı diyip bi hafta bıraktım bişey değişmedi o yüzden miktar önemli. Zararlı olduğunu biliyoruz da önemli olan zaten ne kadarının zararlı olduğu o kısım da belirtilmeli diyorum sadece

Probiyotik kaka düzelsindiye verdi canim , demirde kabızlık yapar diyolardi ya ikisi ayni andakullanirsam probitikmi yaradı kan mi yapri anlamam diye sırayla baktim kuzum, ek gidada anlicaz artik kesin kuzum

Kızlar şimdi kızımın atletini çıkarttım birde ne göreyim hgöbeğinden kahverengi bişe akmış atleti leke olmus hep kucakta tutuldu başına böyle birşey gelen varmı

Kızlar şimdi kızımın atletini çıkarttım birde ne göreyim hgöbeğinden kahverengi bişe akmış atleti leke olmus hep kucakta tutuldu başına böyle birşey gelen varmı
Bu durumu ben yenidoganken olabiliyo diyr okumustum ama su aylarda nedendir bilemem canim

Bu şekildeydi

Eklentiler

• Screenshot_20190604-230038_Gallery.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 60
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…