Canım yanıyor resmen burası oğlumda aşırı terliyor bende veriyorum su sen hangi şehirdeydin. Çok istedim seninle görüşmek ama bu bayram Bi elti faciası atlattık çok şükür gittilerde kurtulduk
Günaydın anneler, nasıl geçiyor bayram tatilinizBayram’ın 1. Gününü biraz annemlerde biraz da gezerek geçirdik eve döndüğümüzde saat 11 e geliyordu güneş iyice çıldırmıştı, dün de pikniğe gidelim dedik ama bebekli piknik çok zormuş açık hava da mis gibi uyuyacağına aksine hiç düzgün uyumadı oyun halısını falan da koymuştum yanımıza yuvarlandık çimlerde en zoru da çocuğu emzirmek benimki durmuyor örtü altında çekip çekip duruyor kalkmamıza 1 saat kala gene çıldırdı nasıl toplandık hatırlamıyorum çayımızı falan döktük içirmedi sıpa geldi mi tam geliyorlar bizimkine, bugün de misafirim var, eşim yarın işe başlıyor bizim bayram bitti böylece bu arada silikon meyveliğin içine önceki gün şeftali dün de muz koydum zaten minicik içi bir dilim bile sığmıyor bugün hemen kakası farklılaştı
Günaydın anneler, nasıl geçiyor bayram tatilinizBayram’ın 1. Gününü biraz annemlerde biraz da gezerek geçirdik eve döndüğümüzde saat 11 e geliyordu güneş iyice çıldırmıştı, dün de pikniğe gidelim dedik ama bebekli piknik çok zormuş açık hava da mis gibi uyuyacağına aksine hiç düzgün uyumadı oyun halısını falan da koymuştum yanımıza yuvarlandık çimlerde en zoru da çocuğu emzirmek benimki durmuyor örtü altında çekip çekip duruyor kalkmamıza 1 saat kala gene çıldırdı nasıl toplandık hatırlamıyorum çayımızı falan döktük içirmedi sıpa geldi mi tam geliyorlar bizimkine, bugün de misafirim var, eşim yarın işe başlıyor bizim bayram bitti böylece bu arada silikon meyveliğin içine önceki gün şeftali dün de muz koydum zaten minicik içi bir dilim bile sığmıyor bugün hemen kakası farklılaştı
Valla çok zorŞimdiye kadar gaz sorunumuz vardı şimdiden sonrada kabızlık sorunu yaşayacağız gibi geliyorsanırım normal bir yaşantıya uzun yıllar sonra döneceğiz bizim tatil güzel geçti fakat kızım halsizleşti sıcaktan koyamadık erken döndük evine geldi gayet mutlu piknik olayını da biz Pazar günü düşünüyoruz bakalım nasıl geçecek. Bide canım muz kabız yapıyormuş zaten ondan olmuştur
Bi de insan korkuyor açık alan bir kişi hep bebeğin başında oturmak zorunda kalıyor ama yedik içtik güzeldi 2 kere minicik uyudu belki yarım saat kadar ama sürekli emmek istiyor sıpacık, yorucu oluyormuş bunu fa denemiş oldukBebeklere güven olmuyor uyur dersin uyumaz uyumaz dersin uyur. Benim kız da dün akşam 7 buçuk gibi uyudu bi yürüyüşe çıkalım dedik kp evde uyanırsa haber verecek çıktık 10 dk olmadı bu çıldırmış kp hemen arayamamış da kucağında iken bi geldik içini çeke çeke ağlıyor sakinleştirip uyuttum ama bi daha çıkmam nasılsa uyur deyip epey dalmıştı ama olmadıbu arada meyve verirken 3 gün bi meyve 3 gün başka meyve ver bence hangisinden sonra olduğunu anlarsın. Elma suyuyla başladık biz ama pek sevmedi bugün şeftali deneyeceğim
Gelen gecenin incileri bitmiyor mubarekk he he diyon geciyon da sinir bozuyo biyerden sonraBayram günlerinde teyzelerden inciler :
* Kucağa alıştırmışsın bırak yere kemikleri ezilir çocuğun
* pek minikmiş bizim komşunun bi bebeği var tosun gibi maşallah!
* gızııım annen sana yemek sularından vermiyor mu annen görmeden ben vereyim
* ağlıyor niye, uyumuyor niye...
Daha uzar gider anlamıyorlar arkadaş ya siz eskiden yerde, tv karşısında büyütürseniz hdr bebek susar tabi bir de tavsiye veriyor TV karşısında durur diye
En sinirimi bozan da akşam yürüyüşten geliyoruz bebek arabasında dalgın şekilde uyuyor eşimin akrabası bi bakayım dedi afedersiniz öküz gibi uyuyan çocuğun yüzünü sıktırıyor tepki gösterdim aman abartma diyor bak hatırlayınca yine sinirlendim.
Çok merak ettim gittiginiz memleket neresi ?Bayram günlerinde teyzelerden inciler :
Daha uzar gider anlamıyorlar arkadaş ya siz eskiden yerde, tv karşısında büyütürseniz hdr bebek susar tabi bir de tavsiye veriyor TV karşısında durur diye
En sinirimi bozan da akşam yürüyüşten geliyoruz bebek arabasında dalgın şekilde uyuyor eşimin akrabası bi bakayım dedi afedersiniz öküz gibi uyuyan çocuğun yüzünü sıktırıyor tepki gösterdim aman abartma diyor bak hatırlayınca yine sinirlendim.
Ayni biz, birde herkes bana birak git bebegi diyor. Bende olmaz diyince darilip senden iyi bakariz diyorlar. Halbuki baslarina ne gelecek bilmiyorlarBebeklere güven olmuyor uyur dersin uyumaz uyumaz dersin uyur. Benim kız da dün akşam 7 buçuk gibi uyudu bi yürüyüşe çıkalım dedik kp evde uyanırsa haber verecek çıktık 10 dk olmadı bu çıldırmış kp hemen arayamamış da kucağında iken bi geldik içini çeke çeke ağlıyor sakinleştirip uyuttum ama bi daha çıkmam nasılsa uyur deyip epey dalmıştı ama olmadıbu arada meyve verirken 3 gün bi meyve 3 gün başka meyve ver bence hangisinden sonra olduğunu anlarsın. Elma suyuyla başladık biz ama pek sevmedi bugün şeftali deneyeceğim
Onunde pet şişeyle su iciyorum. Hemen istiyor. Pet siseyi oyuncak gibi goruyorlar. Onlada deneyebilirsinizSuyu icmiyor yuzunu eksiitiyor canm sizde durumlar. Nasil
su vermiyo musunuzBurdaki birkac arkadasin dr lari sicak havalarda su verilebilir demisti canim
ekşitsede ver canım teriıyor sıcak bzmkide öyle ama susar yani su gbisi var mııSuyu icmiyor yuzunu eksiitiyor canm sizde durumlar. Nasil
bir kaşıkda olsa verin susuz olmaz benimkide sevmiyor ama sık sık bir kaşık veriyorum vücut su da isterCanım bizim doktorda günlük 100 cc verebilirsin demişti fakat kızım sevmedi içmiyor maalesef
Bende su vermiyorum canım dün silikon meyveliğine muz koymuştum ondan sonra su verdim ağzında o tatlı yapış yapış his gitsin diye yoksa hiç vermemiştim şimdiye kadar, gerek de yokki emen çocuk için anne sütünün yüzde 80 i su zatensu vermiyo musunuz
ekşitsede ver canım teriıyor sıcak bzmkide öyle ama susar yani su gbisi var mıı
bir kaşıkda olsa verin susuz olmaz benimkide sevmiyor ama sık sık bir kaşık veriyorum vücut su da ister
C
Çok merak ettim gittiginiz memleket neresi ?
:))
Bende benzer seyler yasadim.
Ayni biz, birde herkes bana birak git bebegi diyor. Bende olmaz diyince darilip senden iyi bakariz diyorlar. Halbuki baslarina ne gelecek bilmiyorlar
Ben de deli oldum. Bizim bebeyi de bayramlaşmaya gittiğimiz evin torunu mıncıklamak istedi. Her fırsatta eli suratında çimdik atıyor. Güya makas alıyor. Kucağıma verin diye tutturdu. Ben kaçırdıkça çaktırmadan bahaneyle peşimde. Annesi bana fazla titiz sanırım dedi. Kadının eşi küçücük bebek biz de o zamanlardan geçtik. Ben olsam ben de titizlenirim dedi. Kadın ve anne olarak onun anlamasını beklerken adam anladıBayram günlerinde teyzelerden inciler :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?