2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ya ne dicem sana eger alerji fakredilmese yense vs bebise ne gibi zarari olur acaba bi sure sonra cunku susn dokuntu vs olmuyor sadece diskidan dolayi ya

Dertsiz tasasiz mayo her kadina lazim desene ben de zaten nasilsa bi koca goruyo diye saldim

Aaa çok şaşırdım şuan. Kan nasıldı acaba makatta çatlak vardıda ondan mı geliyordu? Bizimki baya mukusun içinde vardı bir kaç farklı yerinde. İnşallah bizimkide alerji değildir ya

Bizde de sut ve sut urunleri olabilir dendi 2 haftadir nerdeyse hic diyorum cunku bi iki kasik ucuyla kacamak yaptim ama ona ragmen kaka sayisi azaldi sekli degisti
Neden şüphelendiniz canım süt alerjisi için. Benimkininde sumüğümsü kakası var. Her gün kakasını yapıyordu iki üç günde bire düştü şimdi.

Merhaba bayanlar bebeğinize hangi marka Demir ilacı veriyorsunuz devletin verdiğinde paraben var ve ben onu kullanmak istemiyorum

Ben de balaban diye antibiyotikli bi krem aldım. Emzirdikten sonra sürüyorum emzireceğim zaman yıkıyorum. Yaram geçmedi ama en azından daha dayanabilir hale geldi acısı

Cogu annemiz gelmiyor edosko mesela hic goremedim @s i d e l y a
Selam canim..ya tam girim diyorum aklima geliyosunuz tabiki.merak ediyorum.ozluyorum burayi.iste firsat bulamiyorum..eve geliyorum.derinle ugrasirken uyuturken bende siziyorum oyle boyle gexiyor gunler.ramazanda zaten annemler vardi hep yogunduk

Nasilsiniz bi aksilik yok insallah..herkese hayirli bayramlar

edosko ise başladı canım geçen yazdı
Evet canim.basladim..yogunlukta isle 2 kat oldu..bide ciddi is var..sut sagmaya zor gidiyorum..smdi 9 gun tatilim.kizcemle :)
Siz napiyosunuz.minnoslar nasil.
Benim tonti buyudu gozude iyi olmaya basladi..bu arada hala gozu renkli..simdiden sonra degisirmi acaba. :)

Neden şüphelendiniz canım süt alerjisi için. Benimkininde sumüğümsü kakası var. Her gün kakasını yapıyordu iki üç günde bire düştü şimdi.
Bol mukuslu gunde 4 5 kâkave ara ara kan vardi canım fotografkri gostersim doktora, probiyotik verdi gundec3 e dustu tabi o arada kusmada cok oldugu icin tereyag sut ve urunkeri yeme bak dedi, demiri kuloanmadim bu arada iksinin etkisi karismasin diye kestim birde birden düzelmedi 2 haftayi buldu 10 gun prob sonra biraktim kan basladim gunde bir oldu nadir 2 oda azcik , 2 gundur kan veremiyorum hastalktan dolayi hala gunde 1 az ve sarimsi sari suan, hic yemiyorum diyemem bi kasik sutlac yedim mesela bu hmn etki edermi bilmiyorum arada boyle kaşık uvu yedim

Tesekkur ederim kuzummm❤ bemce takimimizi burada kuralim diyet icin
cankm takım kurmak zordur ben bu sitedekı herhangi birine katılacagım gecen sene katıldım 74 ten 58 e düştüm ve hamile kaldım‍♀ ama iyi oldu üzerine çok fazlaca almadım 3 ayda 15 kilo verdimm

Sağol canım ismini çok az görüyorum valla bebek ev derken girmeye fırsat bile olmuyor iyiz bir sıkıntı yok şükür sen nasılsın hayırlı bayramlar olsun inşallah şuan asel hanjmı sallıyorum uyusun daha mutfağı temizleyip etrafı toparlicam off off bnm işim hç btmezz

Ya kızlar kafayı bozmak üzereyim iki gün önce geldi kaynımgil iki gündür resmen bildiğiniz hizmetçiyim ben bebeğimle bile doğru dürüst ilgilenemedim eltim olacak şahsiyet elinde tel giriyor kızımın odasına yatıyor bu akşam iftar masasında bebeğim kucağımdaydı çorbaları yedik ana yemek mantıydı kepçe çorba tenceresi deydi kalktı bu ilk kez mantı koyacak almış eline kaşığı eşimde onunla olmaz kepçeyi al bacım dedi bu bıraktı banyoya gitti sonra kaynım arkasından ne oldu dedik midesi ağrımı diyor kızım görmüş ağlıyormuş topladım oraları birde baktım süslenmiş püslenmiş dışarı çıkıyor yeni geldiler ve o yine odaya kapandı sordum neyi var diye kırılmış diyor neye diyorum boşver diyor ben napayım ya sinirden çatlıyorum neredeyse kovucam evden siz olsanız ne yapardınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…