2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Dun gece cok sukur uyuabildi atiyo üstinden yavas yavas kuzum yine bi huysuzluk fazla ilgi istegi var hala sabahlari burun tikanik uyaniyo dedigm gibi yine cok sukur :) bugunde sakryaya gidicez hava degiskligi yol klima vs etkilnmez insallah
İyileşmeye başlamış o zaman.. dikkat edersiniz inşallah etkilenmez değişikliklerden de minik adam öptüm onu

Merhaba güzel anneler, umarım meleklerinizle birlikte güzel bir bayram geçiriyorsunuzdur ♥ Bu sabah teyzem kahvaltıda “aaaaa dişi çıkmış” diye ortalığı velveleye verdi. Biz de baktık, şöyle minik bir beyaz noktacık gördük. Bu şimdi diş mi yoksa diş eti incisi denen şey mi? Tecrübeli anneler?

Eklentiler

• F292BB10-950E-42DF-B70C-ED7F313BDE29.webp
    15 KB · Görüntüleme: 82
Ben pek dişe benzetemedim. Bardak ver ağzına ses çıkarsa diştir. Tık tık diş var mı?
Bu arada herkese güzel rahat huzur dolu nice bayramlar diliyorum

Dis tomurcugu canim ne zaman cikacagi belli olmaz. Bizimde ust dis o sekilde

yok canım dişi çıkmıyor daha

Güzel anneler nasılsınız? Bizim tatilimiz sıcak havalar yüzünden yarım kaldı eve dönüyoruz.kayseride hava çok sıcaktı Asya sürekli terledi ve sıcaktan resmen hareketleri yavaşladı Adana Mersin’e gitmeye cesaret edemedik. Birazda vicdan yaptık üzüldük suda içmiyor sütte yeterli gelmedi o kadar terlemeye çişli bezleri azaldı. Kısmetse gece evde olacağız. Umarım normal düzenimize döneriz sizlerde durumlar nasıl?

Disi ilk goren hediye alir. Bunu demeyi unutmayin

Burdaki birkac arkadasin dr lari sicak havalarda su verilebilir demisti canim

Canım bizim doktorda günlük 100 cc verebilirsin demişti fakat kızım sevmedi içmiyor maalesef
Canım yanıyor resmen burası oğlumda aşırı terliyor bende veriyorum su sen hangi şehirdeydin. Çok istedim seninle görüşmek ama bu bayram Bi elti faciası atlattık çok şükür gittilerde kurtulduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…