2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Aaa çok şaşırdım şuan. Kan nasıldı acaba makatta çatlak vardıda ondan mı geliyordu? Bizimki baya mukusun içinde vardı bir kaç farklı yerinde. İnşallah bizimkide alerji değildir ya
Önce nokta şeklinde geldi, sonra mukusun içinde de geldi canim, bir çok kez geldi yani. Çatlak yoktu bakıldı. Biogia kullandık biz iki şişe o iyi geldi sanırım kakası iyi oldu günde 6 kez yapıyordu şuan 2 3 kez yapıyor. Ek gıdaya geçince netlik kazanır artık alerji durumu ama bizim doktor katı diyetlere karşı , takip edelim yeter , paniğe gerek yok dedi

Ayy elti kv kyp içinde yaşıyorum yıllardır.bu akşam bile iftar sofrasında eşimle kavga ettik.seni çok iyi anliyirum çekilecek dert değil
ne kadar kalacaklar sizde?

Ne kadarligina geldiler ki canım .esin sana yardımcı olmamakla ayıp etmiş ama sende sakin olmaya çalış . Gideceklerse madem

Günaydınnnn her bayram olduğunda dilime dolanır Barış Manço’nun ‘bugün bayram erken kalkın çocuklar giyinelim en güzel elbiseleri’ şarkısı çocukluğumda heyecanla beklerdik bayramı sonra büyüdükçe o heyecan yavaş yavaş kaybolmaya başladı ama şimdi de bebeğimin geçireceği bayramlar adına heyecanlıyım umarım kızımda her bayramı Sevinç’le heyecanla bekler, haydiii anneler uyanın babalar namaza bebekler süslenmeye annemin lafı ‘bayram bayram uyunmaz’’ musmutlu nice bayramlarımız olsun bebeklerinizin harçlıklarını da unutmayın

Allah saglik versin iyiyiz bizde..telefonu ancak emzirirken alabiliyorum elime :)

Günaydın canım anneler bayramımız kutlu olsun bu bayram kalabalık aile soframız olmayacak maalesef, herkes istanbul dışında. 1 ay sonra güzel bi kahvaltı hazırlayıp uzun uzadıya kahvaltı edicez. Sonra bayram ziyaretleri

En azından geçici olduğunu düşünerek kendini rahatlayabilirsin. Biliyorum söylemesi çok kolay uygulaması çok zor. Seninkiyle aynı olmasada bu tarz sorunları yaşıyorum ve bazen boğulduğunu hissediyorum. Keşke bir kaç günlük olsa benimde sorunlarım. Kendini böyle rahatlat derim.

Yok canım bizimki makattan olmsdığı çok belli yani şüpheye hiç yer bırakmadı maalesef. İnşallah benimkide defne gibi geçicicidr . Çok teşekkür ederim cevaplar için umarım sende hayırlı güzel haberler alırsın bayramdan sonra. İyi bayramlar diliyorum

anladım arkadaşım çok teşekkür ederim. Tek gıdaya olması daha kolay gibi geliyo inşallah yumurtada geçici bir alerji türüdür hemen geçer. Kolay bulmuşsun maşallah . Umarım bizimkide çok zor olmayanbi alerjidir. Keşke hiç olmasa ama napalım allah dermansız dert vermesin . İyi bayramlar diliyorum.

Aynı canım bizimde öyle işte. Kaka sayımız hiç fazla olmadı hep günde 1-2 ama diğer belirtiler aynı tıpatıp. İnşallah bizimkide geçicidir benim doktorda panik yok takip edicez bi tedavisi yok diyetten başka dedi, alerji varsada geçici korkma dedi ama nerdee ben bayan panik:) cevaplar için çok teşekkür ederim mutlu bayramlar.

Hiç tüketmiyorum ki canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…