Aaa çok şaşırdım şuan. Kan nasıldı acaba makatta çatlak vardıda ondan mı geliyordu? Bizimki baya mukusun içinde vardı bir kaç farklı yerinde. İnşallah bizimkide alerji değildir ya
Önce nokta şeklinde geldi, sonra mukusun içinde de geldi canim, bir çok kez geldi yani. Çatlak yoktu bakıldı. Biogia kullandık biz iki şişe o iyi geldi sanırım kakası iyi oldu günde 6 kez yapıyordu şuan 2 3 kez yapıyor. Ek gıdaya geçince netlik kazanır artık alerji durumu ama bizim doktor katı diyetlere karşı , takip edelim yeter , paniğe gerek yok dedi
Ya kızlar kafayı bozmak üzereyim iki gün önce geldi kaynımgil iki gündür resmen bildiğiniz hizmetçiyim ben bebeğimle bile doğru dürüst ilgilenemedim eltim olacak şahsiyet elinde tel giriyor kızımın odasına yatıyor bu akşam iftar masasında bebeğim kucağımdaydı çorbaları yedik ana yemek mantıydı kepçe çorba tenceresi deydi kalktı bu ilk kez mantı koyacak almış eline kaşığı eşimde onunla olmaz kepçeyi al bacım dedi bu bıraktı banyoya gitti sonra kaynım arkasından ne oldu dedik midesi ağrımı diyor kızım görmüş ağlıyormuş topladım oraları birde baktım süslenmiş püslenmiş dışarı çıkıyor yeni geldiler ve o yine odaya kapandı sordum neyi var diye kırılmış diyor neye diyorum boşver diyor ben napayım ya sinirden çatlıyorum neredeyse kovucam evden siz olsanız ne yapardınız.
Ayy elti kv kyp içinde yaşıyorum yıllardır.bu akşam bile iftar sofrasında eşimle kavga ettik.seni çok iyi anliyirum çekilecek dert değil
ne kadar kalacaklar sizde?
Ya kızlar kafayı bozmak üzereyim iki gün önce geldi kaynımgil iki gündür resmen bildiğiniz hizmetçiyim ben bebeğimle bile doğru dürüst ilgilenemedim eltim olacak şahsiyet elinde tel giriyor kızımın odasına yatıyor bu akşam iftar masasında bebeğim kucağımdaydı çorbaları yedik ana yemek mantıydı kepçe çorba tenceresi deydi kalktı bu ilk kez mantı koyacak almış eline kaşığı eşimde onunla olmaz kepçeyi al bacım dedi bu bıraktı banyoya gitti sonra kaynım arkasından ne oldu dedik midesi ağrımı diyor kızım görmüş ağlıyormuş topladım oraları birde baktım süslenmiş püslenmiş dışarı çıkıyor yeni geldiler ve o yine odaya kapandı sordum neyi var diye kırılmış diyor neye diyorum boşver diyor ben napayım ya sinirden çatlıyorum neredeyse kovucam evden siz olsanız ne yapardınız.
Günaydınnnn her bayram olduğunda dilime dolanır Barış Manço’nun ‘bugün bayram erken kalkın çocuklar giyinelim en güzel elbiseleri’ şarkısı çocukluğumda heyecanla beklerdik bayramı sonra büyüdükçe o heyecan yavaş yavaş kaybolmaya başladı ama şimdi de bebeğimin geçireceği bayramlar adına heyecanlıyım umarım kızımda her bayramı Sevinç’le heyecanla bekler, haydiii anneler uyanın babalar namaza bebekler süslenmeye annemin lafı ‘bayram bayram uyunmaz’’ musmutlu nice bayramlarımız olsun bebeklerinizin harçlıklarını da unutmayın
Sağol canım ismini çok az görüyorum valla bebek ev derken girmeye fırsat bile olmuyor iyiz bir sıkıntı yok şükür sen nasılsın hayırlı bayramlar olsun inşallah şuan asel hanjmı sallıyorum uyusun daha mutfağı temizleyip etrafı toparlicam off off bnm işim hç btmezz
Günaydın canım anneler bayramımız kutlu olsun bu bayram kalabalık aile soframız olmayacak maalesef, herkes istanbul dışında. 1 ay sonra güzel bi kahvaltı hazırlayıp uzun uzadıya kahvaltı edicez. Sonra bayram ziyaretleri
Güüünaydıınn Bayramımız mübarek olsun Rabbim nice bayramlara yetiştirsin hepimizi meleklerimizle birlikte Sevdiklerinizle beraber musmutlu bayramlar dilerim
En azından geçici olduğunu düşünerek kendini rahatlayabilirsin. Biliyorum söylemesi çok kolay uygulaması çok zor. Seninkiyle aynı olmasada bu tarz sorunları yaşıyorum ve bazen boğulduğunu hissediyorum. Keşke bir kaç günlük olsa benimde sorunlarım. Kendini böyle rahatlat derim.
Evet gordum ama baya baya degil ufak noktacik halinde doktor makatta catlaktan oladavilir dedi deneyip gorucez dedi nasil sendeki kan miktari cok mu ? Et tuketiyorum hala sık sık aralarda bi kac kez yumurta da yedim , ama tam anlamiyla tereyag peynir yogurt sut kestim bi kac kez tatlı yedim sadece 2 3 catal , ama epey bi değişti ondan mi bilmiyorum bayram sonrasi tekrsr gidio konuscam doktorla
Yok canım bizimki makattan olmsdığı çok belli yani şüpheye hiç yer bırakmadı maalesef. İnşallah benimkide defne gibi geçicicidr . Çok teşekkür ederim cevaplar için umarım sende hayırlı güzel haberler alırsın bayramdan sonra. İyi bayramlar diliyorum
15 gün süt ve süt ürünleri diyeti yaptım değişiklik olmadı. Yumurtayı kesince dışkı düzeldi.
Ben kuruyemiş tahin susamlı gıdaları da yemedim onlarda da dışkı düzeılmedi.
Deneyerek bulunuyor
anladım arkadaşım çok teşekkür ederim. Tek gıdaya olması daha kolay gibi geliyo inşallah yumurtada geçici bir alerji türüdür hemen geçer. Kolay bulmuşsun maşallah . Umarım bizimkide çok zor olmayanbi alerjidir. Keşke hiç olmasa ama napalım allah dermansız dert vermesin . İyi bayramlar diliyorum.
Önce nokta şeklinde geldi, sonra mukusun içinde de geldi canim, bir çok kez geldi yani. Çatlak yoktu bakıldı. Biogia kullandık biz iki şişe o iyi geldi sanırım kakası iyi oldu günde 6 kez yapıyordu şuan 2 3 kez yapıyor. Ek gıdaya geçince netlik kazanır artık alerji durumu ama bizim doktor katı diyetlere karşı , takip edelim yeter , paniğe gerek yok dedi
Aynı canım bizimde öyle işte. Kaka sayımız hiç fazla olmadı hep günde 1-2 ama diğer belirtiler aynı tıpatıp. İnşallah bizimkide geçicidir benim doktorda panik yok takip edicez bi tedavisi yok diyetten başka dedi, alerji varsada geçici korkma dedi ama nerdee ben bayan panik:) cevaplar için çok teşekkür ederim mutlu bayramlar.
Çocuk Sağlığı Hastalıkları ve Alerji Uzmanı Prof. Dr. Yonca Tabak, “Süt veren annelerin aşırı kafein tüketimi, mucize besin olan anne sütünü zararlı bir besin haline getirerek, bebeklerde reflü başta olmak üzere birçok hastalığa davetiye çıkarmaktadır” açıklamasında bulundu.