2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Oh iyi sevindim canım inşallah canı acımaz daha
aglamakli daha da artik bugunluk boyle gecer
Papatyamaviss geçmiş olsun darısı başımıza
ay hadi bakalim ilk gune hazirlikli ol kuzum ne zaman sizin
Bizim de salı sünnet heyecanla bekliyorum. Kızlar gruba neden gelmiyorsunuz daha çabuk pratik haberleşiriz yetişemeyen geri çıkar özelden bekliyorum mesajlarınızı
canm ben wp gruplarina karsiyim , bitane grubumuz var kucuk capli onlarlada sene oldugu icin paylasiyoruz birbimizle zaten , ama siz kuruyosaniz ne guzel
Çok Geçmiş olsun canım, kız ben güneşten kan alırken güneşten çok ben ağladım iyi ki erkek olmamış sünnetinde bayılırdım herhalde soğukkanlı olmak da guzel bence
ay evet yaa ben kan alinirken de cok sakinim kv kp agladi durdu zaten yarin bandaji cjcak mesela ben ciakrtcam

Biz haziran sonu gibi düşünüyoruz çocuk cerrahına muayeneye gidicez haftaya korkuyorum şu açlık meselesinden bizimki hastaneyi birbirine katar açken

hayırlı olsun gecmiş olsun kuzuya maşallaj biz de bu ay yapıcaz inşallah

Kuzum lokal olcaksa ki lokal oluyo diledigin gibi emzirebilirmissin bna sekreter yanlışbilgi vermis korkma
Bizim gideceğimiz doktora eşimin kuzeni gitti geçenlerde oğluna yaptırdı tam uyutmuşlar lokal yapmamış acaba seçme şansımız var mı bi sorarım tam uyumasını istemiyorum ben de

Bizim gideceğimiz doktora eşimin kuzeni gitti geçenlerde oğluna yaptırdı tam uyutmuşlar lokal yapmamış acaba seçme şansımız var mı bi sorarım tam uyumasını istemiyorum ben de
6 aydan kucuklere kesinlikle genel yapmiyolar kuzum hatta bugun 16 aylik bi bebk vardi o bile lokal oldu genelde zor islem bittokten 2 saat sonrada yemk yasak

6 aydan kucuklere kesinlikle genel yapmiyolar kuzum hatta bugun 16 aylik bi bebk vardi o bile lokal oldu genelde zor islem bittokten 2 saat sonrada yemk yasak
Umarım öyledir, şimdiden atlatmak istiyorum şu meseleyi büyüdükten sonra hiç kıyamam heralde bişey anlamıyorken olsun bitsin

Umarım öyledir, şimdiden atlatmak istiyorum şu meseleyi büyüdükten sonra hiç kıyamam heralde bişey anlamıyorken olsun bitsin
Buyukken daha zor ya bugun gordum 5 6 7 yaslarinda cocuklar nasil aglamak istemiyorum sunnet olmak agla agla sonrasinda da agla pipi sekli degisiyo kanli kanli goruyo tam bi travma resmen bide ustune pipi gitti diye dugun dernek kuruldumu degmeyin keyiflerine

Benim küçük kuzenim doktor amca işim var sonra gelirim demişti kaçamayacağını anlayınca da tamını kesmeee diye bağırmıştı

Para tuzagi iki asiya 500 tlverdk rota ve menenjt
Yok yok o kadar değil öyle deme rota belki ama menenjit ölümcül, beyin zarı iltihabı.. işin içinde beyin olunca çok korkuyorum ben. Kardeşim geçirmişti menenjitin testleri bile omurilikten sıvı alınarak yapılıyor çocuğun halini gördükten sonra yemem içmem yine de yaptırırım aşıyı

Normalde okadar degil de asi ozelde yaptilar tuzaga denk geldik saglikocagina alip gitsek ucretsiz yaparlardı Para tuzagi derken onu kasteddimborde nebilim durumu olmayan napacak hadi sen ben yaptirdik oyuzden bukadar onemli bir asiyi devletin ucretsiz temin etmesi lazim

Para tuzagi derken gereksiz birsey olarak degilde nebilim durumu olmayan napacak hadi sen ben yaptirdik oyuzden bukadar onemli bir asiyi devletin ucretsiz temin etmesi lazim
Evet kesinlikle katılıyorum. Devlet hiç bir iş yapmasın yaşlıların çocukların sağlığına çalışsın en önemli şey bu bence ama gel gör ki suriyelilerin sağlığı bizimkinden önemli oldu memlekette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…