2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Allahm herkesin kendine versin devlete bile muhtac etmesin Hayat cok zor ben bugun bosansam yeminle cocuga kiyafeti zor alıriz oda oyle begendimiz degilde artik en ucuzhangisi varsa aşı parası nerden bulupta yaptiriyon burda size bakar bakar ic gecirimbazen aklima geliyor herseyi burada paylasıyoruz nekadarda yanlıs birseymis bunu bosanma durumuna geldimizde anladim simdi herkez sunu bunu aldik dicek ben oturup aglarim artik anamin evinde diye tok acın halinden anlamiyormus gercekten

Hayat cok zor ben bugun bosansam yeminle cocuga kiyafeti zor alıriz oda oyle begendimiz degilde artik en ucuzhangisi varsa aşı parası nerden bulupta yaptiriyon
Her şeyde tasarrufa gidiyoruz artık o da olmayıversin bizim zamanımızda bu mu vardı gibi şeylerle avutuyoruz kendimizi sadece sağlıkta aman en iyi doktor olsun aşısı eksik kalmasın diyoruz. İnsan tek kıyafetle de yaşar da sağlıksız yaşayamaz

Kızlar yenş gördüm kusura bakmayın ilk kurduğumda isimler hatırlamıyorum numara eklemiştim sadece 3 kişi idik telefon bozuldu şimdi sadece 2 kişiyiz numarasını mesaj atanı ekleyeceğim bekliyoruz ocak annelerşnş.
Bu arada bizimki de lokal değil sünneti genel olacak dönüyor doktor kımıldıyorlar daha riskli dedi çok kısa hafif olacak dedi korkmuyorum değil ama koca doktor yılların tecrübesi bilgisi önce allah a sonra doktora teslim olacağız bakalım salı günü

Öyle düşünme sonuçta lüksün sınırı yok. Buraya girmeyip bir ekmeğe muhtaç olan ya da her şeyin en lüksüyle yaşayan çok insan var. Bir de herkesin kendine göre derdi var. Kiminin her şeyi var çocuğu yok kiminin çocuğu var sağlığı yok kimisi de çok mutlu ama fazla ömrü yok. Sahip olduklarına şükredeceksin senin durumunda olamayanlar da var

Yaptirin ciksin valla aradan kuzum en iyisi tesekku ederiz asi olmuşda huysuzlaniyomus gibi dusun
öyle ne kadâr erken o kadar iui büyük oğlanı 10 aylıkken yaptırdım cok korktu ilk günden sonra unuttu ama olsun bu miniği yaptıracagım inşallah en kısa zamanda

M
öyle ne kadâr erken o kadar iui büyük oğlanı 10 aylıkken yaptırdım cok korktu ilk günden sonra unuttu ama olsun bu miniği yaptıracagım inşallah en kısa zamanda
Genel mi olmuştu uyuyup uyanması sıkıntı oldu mu

Kizlarr ozelden numaralarinizi yollasaniz aslinda whatsapp tan daha rahat konusuluyor gozden bir sey kacmiyor en azindan. Ben baska bir whatsapp grubunda da dahilim ek gida tarifleri resimleri videolari atmak rahat oluyor. Ocak anneleri grubunda Biz basladik bile konusmaya cogalalim ki bilgi alisverisi daha cok olsun diye:) eger istemezseniz soradan sıkıntı yasarsaniz engellersiniz en kotu ihtimal :)

Selam herkese❤ bugün bebekli ve hamile lise arklarimlaydim tum gun aksamda kv gittik anca geldik eve. CANIM AZRAMM gecmis olsun kuzum ay ben dolu dolu yedim bugun dondurma hic aklima gelmedii haa A anneveoglusu iyiyiz kuzum kucuk haninla ugras dur ❤ B bence91 bende bu ay rotanin 2. Menenjitin ilk doz asisini olcam
Pamuk Panda havalar guzel ya gez toz eglen modunda herkes galiba

Mersin'de sıcaktı ama daha sıcak günlerini bildiğimden buna şükür diyerek geçirdik bende kurbana gitmeyeceğim

M
Genel mi olmuştu uyuyup uyanması sıkıntı oldu mu
bize lokal dediler ama sanki fotolarda baygım gibiydi yanına eşimi de almadı dr ondan çok korktu bizimki hıçkıra hıçkıra ağladı ilkti acemilik hep öyle sandık bilsem başka dr a giderdik zaten gelince korkmuş ağlamaktan yorulmuştu emdi uyudu son ra çıktık o gece çiş yaptıkça agladı ertesi güne bişey kalmadı

Bizim gideceğimiz doktora eşimin kuzeni gitti geçenlerde oğluna yaptırdı tam uyutmuşlar lokal yapmamış acaba seçme şansımız var mı bi sorarım tam uyumasını istemiyorum ben de
6 aya kadar lokal, 6 aydan sora genel oluyor demisti bizim doktorumuz her yeree uygulama oyle mi bilemiyorum :/

Oh ne guzel yine oda erken olmus cok fazla haraketlenmeden yapılmasıen iyisi sen daha iyi bilirsin kuzum deneyimlisin

Ya kızlar oğlum hastamı oldu acaba bugün sabahtan beri huzursuz sürekli ağladı ve aşırı kustu zaten kusan bebek benimki ama sanki bugün daha değişik kustu bütün gün 20 dk uyudu oda zorla yeni uyuttum bakalım nasıl geçecek gecemiz çok yorgun bitik haldeyim zaten bu sıcaklar bitirdi beni bugün moraller sıfır

Canım ilkte tecrubesizlik oluyor kıyamam yaa

bizde çok geç yaptırdık 7 yaşında idi küçük olmalı bence sünnet biz yavrumuzun yanında idik senin küçük paşa olmadı dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…