- 12 Temmuz 2018
- 5.030
- 5.210
- 118
Allahm herkesin kendine versin devlete bile muhtac etmesin Hayat cok zor ben bugun bosansam yeminle cocuga kiyafeti zor alıriz oda oyle begendimiz degilde artik en ucuzhangisi varsaEvet kesinlikle katılıyorum. Devlet hiç bir iş yapmasın yaşlıların çocukların sağlığına çalışsın en önemli şey bu bence ama gel gör ki suriyelilerin sağlığı bizimkinden önemli oldu memlekette
Her şeyde tasarrufa gidiyoruz artık o da olmayıversin bizim zamanımızda bu mu vardı gibi şeylerle avutuyoruz kendimizi sadece sağlıkta aman en iyi doktor olsun aşısı eksik kalmasın diyoruz. İnsan tek kıyafetle de yaşar da sağlıksız yaşayamazHayat cok zor ben bugun bosansam yeminle cocuga kiyafeti zor alıriz oda oyle begendimiz degilde artik en ucuzhangisi varsaaşı parası nerden bulupta yaptiriyon
Öyle düşünme sonuçta lüksün sınırı yok. Buraya girmeyip bir ekmeğe muhtaç olan ya da her şeyin en lüksüyle yaşayan çok insan var. Bir de herkesin kendine göre derdi var. Kiminin her şeyi var çocuğu yok kiminin çocuğu var sağlığı yok kimisi de çok mutlu ama fazla ömrü yok. Sahip olduklarına şükredeceksin senin durumunda olamayanlar da varAllahm herkesin kendine versin devlete bile muhtac etmesin Hayat cok zor ben bugun bosansam yeminle cocuga kiyafeti zor alıriz oda oyle begendimiz degilde artik en ucuzhangisi varsaaşı parası nerden bulupta yaptiriyon burda size bakar bakar ic gecirimbazen aklima geliyor herseyi burada paylasıyoruz nekadarda yanlıs birseymis bunu bosanma durumuna geldimizde anladim simdi herkez sunu bunu aldik dicek ben oturup aglarim artik anamin evinde diye tok acın halinden anlamiyormus gercekten
Tatil dönüşü herkes yerleşiyor galiba.. yada tatili mi uzattılar acabaHeyyyyyy bugün grupta neden kimse yokkkk
Kiizzz bi gruptur gidiyor.Heyyyyyy bugün grupta neden kimse yokkkk
öyle ne kadâr erken o kadar iui büyük oğlanı 10 aylıkken yaptırdım cok korktu ilk günden sonra unuttu ama olsun bu miniği yaptıracagım inşallah en kısa zamandaYaptirin ciksin valla aradan kuzum en iyisi tesekku ederizasi olmuşda huysuzlaniyomus gibi dusun
Genel mi olmuştu uyuyup uyanması sıkıntı oldu muöyle ne kadâr erken o kadar iui büyük oğlanı 10 aylıkken yaptırdım cok korktu ilk günden sonra unuttu ama olsun bu miniği yaptıracagım inşallah en kısa zamanda
sevindim iyi vakit gecirmene benim gittiğim yer asırı sıcaktı ee görümceler kayınlar eltiler curcunaydı bebekle zor böyle kalabalıklar büyük oğlum eglendi küçük kucaktan kucaga gezdi.kurbana gitmem ama
bize lokal dediler ama sanki fotolarda baygım gibiydi yanına eşimi de almadı dr ondan çok korktu bizimki hıçkıra hıçkıra ağladı ilkti acemilik hep öyle sandık bilsem başka dr a giderdik zaten gelince korkmuş ağlamaktan yorulmuştu emdi uyudu son ra çıktık o gece çiş yaptıkça agladı ertesi güne bişey kalmadıM
Genel mi olmuştu uyuyup uyanması sıkıntı oldu mu
Lokal anestezide aclik istenmiyor canim. Genel anestesi olacaksa aclik olacak:)Biz haziran sonu gibi düşünüyoruz çocuk cerrahına muayeneye gidicez haftaya korkuyorum şu açlık meselesinden bizimki hastaneyi birbirine katar açken
Yaa kiyamamm ya neler dusunmus baksana heleBenim küçük kuzenim doktor amca işim var sonra gelirim demişti kaçamayacağını anlayınca da tamını kesmeee diye bağırmıştı
6 aya kadar lokal, 6 aydan sora genel oluyor demisti bizim doktorumuz her yeree uygulama oyle mi bilemiyorum :/Bizim gideceğimiz doktora eşimin kuzeni gitti geçenlerde oğluna yaptırdı tam uyutmuşlar lokal yapmamış acaba seçme şansımız var mı bi sorarım tam uyumasını istemiyorum ben de
Oh ne guzel yine oda erken olmus cok fazla haraketlenmeden yapılmasıen iyisi sen daha iyi bilirsin kuzum deneyimlisinöyle ne kadâr erken o kadar iui büyük oğlanı 10 aylıkken yaptırdım cok korktu ilk günden sonra unuttu ama olsun bu miniği yaptıracagım inşallah en kısa zamanda
Kuzum bende oyle biliyordum bugun 15 aylik bi bebek lokal oldu bizle birlikte aldilar demekki olabiliyomus6 aya kadar lokal, 6 aydan sora genel oluyor demisti bizim doktorumuz her yeree uygulama oyle mi bilemiyorum :/
Canım ilkte tecrubesizlik oluyor kıyamam yaabize lokal dediler ama sanki fotolarda baygım gibiydi yanına eşimi de almadı dr ondan çok korktu bizimki hıçkıra hıçkıra ağladı ilkti acemilik hep öyle sandık bilsem başka dr a giderdik zaten gelince korkmuş ağlamaktan yorulmuştu emdi uyudu son ra çıktık o gece çiş yaptıkça agladı ertesi güne bişey kalmadı
Bizim Dr 9 aylık bebeği lokal yaptı bizden onceki bebeğiLokal anestezide aclik istenmiyor canim. Genel anestesi olacaksa aclik olacak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?