Canım üşütmüştür belki. Burun akıntısı varsa çok kusabiliyor. Benim ki balgamli kusuyordu. Çok sıcaksa terlemekten de hasta olabilir. Ortamı serinlet. Burnuna serum sık yatar inşallah. Geçmiş olsun.Ya kızlar oğlum hastamı oldu acaba bugün sabahtan beri huzursuz sürekli ağladı ve aşırı kustu zaten kusan bebek benimki ama sanki bugün daha değişik kustu bütün gün 20 dk uyudu oda zorla yeni uyuttum bakalım nasıl geçecek gecemiz çok yorgun bitik haldeyim zaten bu sıcaklar bitirdi beni bugün moraller sıfır
Son mesaj benim olduğu için alındım aşk olsun
Tatil dönüşü herkes yerleşiyor galiba.. yada tatili mi uzattılar acaba
Kiizzz bi gruptur gidiyor.
Senin dedigin grup hsngisi
Kizlarr ozelden numaralarinizi yollasaniz aslinda whatsapp tan daha rahat konusuluyor gozden bir sey kacmiyor en azindan. Ben baska bir whatsapp grubunda da dahilim ek gida tarifleri resimleri videolari atmak rahat oluyor. Ocak anneleri grubunda Biz basladik bile konusmaya cogalalim ki bilgi alisverisi daha cok olsun diye:) eger istemezseniz soradan sıkıntı yasarsaniz engellersiniz en kotu ihtimal :)
Selam herkese❤ bugün bebekli ve hamile lise arklarimlaydim tum gun aksamda kv gittik anca geldik eve. @AZRAM ve YUSUF ENSARIM gecmis olsun kuzum ay ben dolu dolu yedim bugun dondurma hic aklima gelmedii haa A anneveoglusu iyiyiz kuzum kucuk haninla ugras dur ❤ B bence91 bende bu ay rotanin 2. Menenjitin ilk doz asisini olcam
Pamuk Panda havalar guzel ya gez toz eglen modunda herkes galiba
Aaaaa masallah onaaa ❤❤Vee bizimde alttan iki diş geliyordu bu gün bir tanesi artık cikmis akşam farkettim Allah sağlıkla kuzulara çıkarmalarını nasip etsin
Canım kusmuğu mukuslu yada kokuyorsa üşütmüş demek mişYa kızlar oğlum hastamı oldu acaba bugün sabahtan beri huzursuz sürekli ağladı ve aşırı kustu zaten kusan bebek benimki ama sanki bugün daha değişik kustu bütün gün 20 dk uyudu oda zorla yeni uyuttum bakalım nasıl geçecek gecemiz çok yorgun bitik haldeyim zaten bu sıcaklar bitirdi beni bugün moraller sıfır
Umarım öyledir bakalım sorcaz haftaya6 aya kadar lokal, 6 aydan sora genel oluyor demisti bizim doktorumuz her yeree uygulama oyle mi bilemiyorum :/
Ben ilk oglanda baba engeline takilmistim keşke eşin seni dinlese diğer oğlanlar ne zaman sünnet olduPapatyamaviss hayırlı olsun sünneti. Daha güzel günlerini de görürsün inşallah. Darısı bize. Babayı ikna etsem çoktan olmuştu ya hayırlısı.
Ben is icin 1yas dusundugumden simdi havalarda guzelken gezeyim diyorum ramazan bitti araba bana kaldiYaaa o anlamda demedim canım normalde okunmamış bir dünya sayfa olurdu iki gündür hiç yok o yüzden öyle yazdım. Kötü düşünme lütfen cansın
Yaa oladabilir bilemedim şimdi
Valla bende bilmiyorum ben bi burdayım bide ek gıda sayfasındabaşka yerde yokum bi whatsapp grubu diyorlar merak ettim kimler var diye o yüzden sordum. Yapıyorsak topluca yapalım yani dimi sonuçta 1 yıldır bişeyler paylaşıyoruz kinse dışlanmasın faydalı olsun. Tabi öyle bir whatsapp grubu var mı onuda bilmiyorum ya neyse
Öyle bir grup mu var canım bide kimler var
Yaa bende iyice eve tıkadım kendimi1 ay sonra tüm gün işe başlayacağım aslında bende gezip tozayım yaaa sende güzel yapmışsın gezmekle
Yazgeldi geziyorlar galiba buralarda sel vardısimsekler çaktı elektrikler yoktu
Vee bizimde alttan iki diş geliyordu bu gün bir tanesi artık cikmis akşam farkettim Allah sağlıkla kuzulara çıkarmalarını nasip etsin
Paşa nasıl canim.bu geceniz rahat geçsin inşallahOh ne guzel yine oda erken olmus cok fazla haraketlenmeden yapılmasıen iyisi sen daha iyi bilirsin kuzum deneyimlisin
Şaka yapıyorm zaten canm alınmadımYaaa o anlamda demedim canım normalde okunmamış bir dünya sayfa olurdu iki gündür hiç yok o yüzden öyle yazdım. Kötü düşünme lütfen cansın
Valla bende bilmiyorum ben bi burdayım bide ek gıda sayfasındabaşka yerde yokum bi whatsapp grubu diyorlar merak ettim kimler var diye o yüzden sordum. Yapıyorsak topluca yapalım yani dimi sonuçta 1 yıldır bişeyler paylaşıyoruz kinse dışlanmasın faydalı olsun. Tabi öyle bir whatsapp grubu var mı onuda bilmiyorum ya neyse
Yaa bende iyice eve tıkadım kendimi1 ay sonra tüm gün işe başlayacağım aslında bende gezip tozayım yaaa sende güzel yapmışsın gezmekle
Ben is icin 1yas dusundugumden simdi havalarda guzelken gezeyim diyorum ramazan bitti araba bana kaldievim cok sicak disarisi daha iyi evde de olsam bwn yetisemiyorum artik burayaaa sizlere masallah valla ❤
Çok sağol canım atak +diş ömrüme yetti ama şükür geçti gittiAaaaa masallah onaaa ❤❤dedim ben disten diye o huzursuzluklaaar darisi bizlere❤
Benimde büyük oğlan artık evde o okulda iken gidiyordum artık biraz daha azalır girislerimEn iyisini yapıyorsun canım benim kızda dışarda daha mutlu ve çokça uyuyoröğlene kadar işteyim ama öğleden sonra boşum o yüzden girebiliyorum canım ama eskisi kadar da faal değilim
evet şimdi bile hareketlendi ama babamız sag olsun bi karar veremedi kime yaptırcamızaOh ne guzel yine oda erken olmus cok fazla haraketlenmeden yapılmasıen iyisi sen daha iyi bilirsin kuzum deneyimlisin
cok zor olmuştur o yasta oglumla beraber vardı o yaslarda bi çocuk o benim 10 aylık oğlumdan fena olmuştu küçük olmadı daha esim bi karar verse yapılsa da bitse resmen ayrı bi kaygı bu da siz kurtuldunuz darısı saglıcakla bizeCanım ilkte tecrubesizlik oluyor kıyamam yaa
bizde çok geç yaptırdık 7 yaşında idi küçük olmalı bence sünnet biz yavrumuzun yanında idik senin küçük paşa olmadı dimi
Yaaa o anlamda demedim canım normalde okunmamış bir dünya sayfa olurdu iki gündür hiç yok o yüzden öyle yazdım. Kötü düşünme lütfen cansın
Evet bence 91 ve fabia var şimdilik artmayı bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?