2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım üşütmüştür belki. Burun akıntısı varsa çok kusabiliyor. Benim ki balgamli kusuyordu. Çok sıcaksa terlemekten de hasta olabilir. Ortamı serinlet. Burnuna serum sık yatar inşallah. Geçmiş olsun.

Son mesaj benim olduğu için alındım aşk olsun

Yaaa o anlamda demedim canım normalde okunmamış bir dünya sayfa olurdu iki gündür hiç yok o yüzden öyle yazdım. Kötü düşünme lütfen cansın

Tatil dönüşü herkes yerleşiyor galiba.. yada tatili mi uzattılar acaba

Yaa oladabilir bilemedim şimdi

Kiizzz bi gruptur gidiyor.
Senin dedigin grup hsngisi

Valla bende bilmiyorum ben bi burdayım bide ek gıda sayfasında başka yerde yokum bi whatsapp grubu diyorlar merak ettim kimler var diye o yüzden sordum. Yapıyorsak topluca yapalım yani dimi sonuçta 1 yıldır bişeyler paylaşıyoruz kinse dışlanmasın faydalı olsun. Tabi öyle bir whatsapp grubu var mı onuda bilmiyorum ya neyse

Öyle bir grup mu var canım bide kimler var

Yaa bende iyice eve tıkadım kendimi 1 ay sonra tüm gün işe başlayacağım aslında bende gezip tozayım yaaa sende güzel yapmışsın gezmekle

Canım kusmuğu mukuslu yada kokuyorsa üşütmüş demek miş geçmiş olsun sıkma canını hastada olabilir yani doğal şeyler Anne iyi olsun ki bebeğine iyi olsun

Papatyamaviss hayırlı olsun sünneti. Daha güzel günlerini de görürsün inşallah. Darısı bize. Babayı ikna etsem çoktan olmuştu ya hayırlısı.
Ben ilk oglanda baba engeline takilmistim keşke eşin seni dinlese diğer oğlanlar ne zaman sünnet oldu

Ben is icin 1yas dusundugumden simdi havalarda guzelken gezeyim diyorum ramazan bitti araba bana kaldi evim cok sicak disarisi daha iyi evde de olsam bwn yetisemiyorum artik burayaaa sizlere masallah valla ❤

Şaka yapıyorm zaten canm alınmadım hala tatil modundadır herkes ondan seyrek giriyoruz

Ben is icin 1yas dusundugumden simdi havalarda guzelken gezeyim diyorum ramazan bitti araba bana kaldi evim cok sicak disarisi daha iyi evde de olsam bwn yetisemiyorum artik burayaaa sizlere masallah valla ❤

En iyisini yapıyorsun canım benim kızda dışarda daha mutlu ve çokça uyuyor öğlene kadar işteyim ama öğleden sonra boşum o yüzden girebiliyorum canım ama eskisi kadar da faal değilim

Bu arada fobia ben ve benc e 91 grup 3 kişi oldu, bekliyoruz herkesi, sanırım numara vermek istemiyor kimse ama sapıklık felan eskidendi istemeyen engeller çıkar sonra, bilgi akışı çok daha hızlı inanın, özelden numarasını yazanlwrı ekliyorum hatırlatayım durmadan, çoğalalım, daha verimli olur, kızım 4 buçuk yaşında onda yapmıştık çok güzel olmuştu, 23 kişi ile başlamıştık 1 yaşına kadar 9 kişi devam etmiştik sonra dağıldık

En iyisini yapıyorsun canım benim kızda dışarda daha mutlu ve çokça uyuyor öğlene kadar işteyim ama öğleden sonra boşum o yüzden girebiliyorum canım ama eskisi kadar da faal değilim
Benimde büyük oğlan artık evde o okulda iken gidiyordum artık biraz daha azalır girislerim

Oh ne guzel yine oda erken olmus cok fazla haraketlenmeden yapılmasıen iyisi sen daha iyi bilirsin kuzum deneyimlisin
evet şimdi bile hareketlendi ama babamız sag olsun bi karar veremedi kime yaptırcamıza
Canım ilkte tecrubesizlik oluyor kıyamam yaa

bizde çok geç yaptırdık 7 yaşında idi küçük olmalı bence sünnet biz yavrumuzun yanında idik senin küçük paşa olmadı dimi
cok zor olmuştur o yasta oglumla beraber vardı o yaslarda bi çocuk o benim 10 aylık oğlumdan fena olmuştu küçük olmadı daha esim bi karar verse yapılsa da bitse resmen ayrı bi kaygı bu da siz kurtuldunuz darısı saglıcakla bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…