2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bilgi veren sekreter ayina fln bakmadan onune gelene aynisini diyo demekki doktorda da ayrintili konusmadik hic sadece sira olunca aricaklar dedi ilcedeyiz biz eksikler demekki hizmet konusunda ama neyseki oldu bitti karton bardak koyduk da sen koyuyormuydun ustundeki banfaji cikaracaklarmi aksam uzeri aburcu edicekler bilmiyorm bisey

Canım iyiyim şükür yorucu ama güzel bir tatil oldu aileleri ziyaret ile geçti sen nasılsın senin memleket ziyareti nasıl geçti benim paşalar iyi şükür senin paşalar nasıl
sevindim iyi vakit gecirmene benim gittiğim yer asırı sıcaktı ee görümceler kayınlar eltiler curcunaydı bebekle zor böyle kalabalıklar büyük oğlum eglendi küçük kucaktan kucaga gezdi.kurbana gitmem ama

Geçmiş olsun canım

Papatyamaviss canım hayırlı olsun ❤ Sıkıntısız atlatırsınız inşallah
Insallah insallah bugun tepemde tasimaktan sirtlarim koptu valla aglamasinda ilk 2 saat fln kiyameti kopardi epey bi agladi kv kp oturdu agladi dedim kendimeacaba ben neden ağlamıyorum aglamam mi gerekiyodu doye sanirm sogukkanliyom biraz ve aglicagina zaten alistirmisim kendimi

Bizim de salı sünnet heyecanla bekliyorum. Kızlar gruba neden gelmiyorsunuz daha çabuk pratik haberleşiriz yetişemeyen geri çıkar özelden bekliyorum mesajlarınızı

Çok Geçmiş olsun canım, kız ben güneşten kan alırken güneşten çok ben ağladım iyi ki erkek olmamış sünnetinde bayılırdım herhalde soğukkanlı olmak da guzel bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…