2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Canım bende dondurma yedim boğazımda hassasiyet var

adacayıyca gargara yap canım varsa sıcak şeyler tüket ıhlamur falan iç bebegine de gecer iyi gelir ben de ramazanda yedim az dondurma ertesi gün oğlanın ses gitti bütün gün emdiğini kustu inşallah seninkini etkilemez

evet Cnim hatırlıyorum bende sana soracaktım.senin kıza geçmedi değilmi yada nasıl korusun kizceyi
Benim kiza gecmedi ama bulasici miydi bilmiyorum.
Hapşırma, oksuruk, burun akintisi falan yoktu. Sadece bogazim iltihapliydi. O da bakteriymis .

Allahım ya herkes işini bir düzgün yapsa keşke.. oldunuz mu şimdi sünnetinizi hadi geçmiş olsun.. damatda olsun inşallah:))
Valla susn icerde devlet olunca boyle bekliyosun ne yazikki sabahtan beri kesilen kesilene anca sira geldi ay insallahh erkekadam oldu anlamadsn cokguzel

Benim kiza gecmedi ama bulasici miydi bilmiyorum.
Hapşırma, oksuruk, burun akintisi falan yoktu. Sadece bogazim iltihapliydi. O da bakteriymis .
cnim bende de saydiklarinin hiç biri yok sadece bogazim çok fena ağrıyor yutkunamiyirum.en son böyle olduğumda antibiyotik iğneyle anca iyilesmistim

A anneveoglusu canım nasılsın tatil nasıldı paşalar nasıl?

Canım iyiyim şükür yorucu ama güzel bir tatil oldu aileleri ziyaret ile geçti sen nasılsın senin memleket ziyareti nasıl geçti benim paşalar iyi şükür senin paşalar nasıl

Canım gündüz 2-3 saatte emmek istiyor max 10dk emme süresi ama geceleri saat başı kalkıyor bazen yarım saatte kalkıyor.
Mama verdiğim dönemde bizimki de iştahlı içmiyordu hatta biberon ağzına girince kustuğu çok oldu.
Kilo alımı yetersiz ise mama çeşitlerini deneyebilirsin. Golden goat ilk kızımı büyüten mamadır.

cnim bende de saydiklarinin hiç biri yok sadece bogazim çok fena ağrıyor yutkunamiyirum.en son böyle olduğumda antibiyotik iğneyle anca iyilesmistim
Ben ilk gittiginde dr ignesiz gecmez demisti. Igneyle bile gecmedi 1 haftalikta hapini kullandim ancak oyle gecti. Cekilecek acisi yoktu valla git bir an once tedavine basla.

Ya bn emzirdim yine 3bucukmuyydu neydi 5buckta cok agladi 1 dk verdim su niyetine babasi uyuttu bidaha sinir oldum

Canım onca saat aç bırakmak ne demek bizim sünnette şehir hastanesinde oldu ama Dr sünnet öncesi kontrol de herşeyi detaylı açıkladı soğuk sprey ile iğne yerini uyuşturdu ignesini vurdu 20 dk sonrada sünnet oldu

Geçmiş olsun paşaya Allah damat olduğu günleri göstersin bugün yarım fitil ver biz çok rahat geçirdik süreci darısı size olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…