- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Gunaydin hanımlar, normalde hiç dondurma yemem dün arabada çok bunaldim cnim dondurma istedi yedim ve çok kötü boğaz enfeksiyonu şuan geçiriyorum ALLAH verede oğlana geçmesin yoksa iyi kötü şükür bi emmesi var yoksa oda gider önerilerinizi bekliyorum.
evet Cnim hatırlıyorum bende sana soracaktım.senin kıza geçmedi değilmi yada nasıl korusun kizceyiGecmis olsun. Ilerletmeden dr a git bence
Ben hatirlarsin belki hem igne, gecmedi hap kullandim anca duzeldum.
adacayıyca gargara yap canım varsa sıcak şeyler tüket ıhlamur falan iç bebegine de gecer iyi gelir ben de ramazanda yedim az dondurma ertesi gün oğlanın ses gitti bütün gün emdiğini kustu inşallah seninkini etkilemezGunaydin hanımlar, normalde hiç dondurma yemem dün arabada çok bunaldim cnim dondurma istedi yedim ve çok kötü boğaz enfeksiyonu şuan geçiriyorum ALLAH verede oğlana geçmesin yoksa iyi kötü şükür bi emmesi var yoksa oda gider önerilerinizi bekliyorum.
öyle yapayım tsk ederim cnimEl kadar pamuğu ikiye böl içine karabiber ek üstüne kolonya dök ensene kapat tülbentle boğazını sar yakacak ama geçirecek boğazını
Benim kiza gecmedi ama bulasici miydi bilmiyorum.evet Cnim hatırlıyorum bende sana soracaktım.senin kıza geçmedi değilmi yada nasıl korusun kizceyi
Ya bn emzirdim yine 3bucukmuyydu neydi 5buckta cok agladi 1 dk verdim su niyetine babasi uyuttu bidaha sinir oldumMal ya.
Ben sana dün diyecektim ama yanlis yönlendiririm de birsey olur diye demedim bu durumu.
Valla susn icerdeAllahım ya herkes işini bir düzgün yapsa keşke.. oldunuz mu şimdi sünnetinizi hadi geçmiş olsun.. damatda olsun inşallah:))
İnşallah iyileşme sürecinide kolayca atlatırsınız..Valla susn icerdedevlet olunca boyle bekliyosun ne yazikki sabahtan beri kesilen kesilene anca sira geldi ay insallahh erkekadam oldu anlamadsn cokguzel
cnim bende de saydiklarinin hiç biri yok sadece bogazim çok fena ağrıyor yutkunamiyirum.en son böyle olduğumda antibiyotik iğneyle anca iyilesmistimBenim kiza gecmedi ama bulasici miydi bilmiyorum.
Hapşırma, oksuruk, burun akintisi falan yoktu. Sadece bogazim iltihapliydi. O da bakteriymis .
A anneveoglusu canım nasılsın tatil nasıldı paşalar nasıl?
Ilk bi saat dehşet ağlak gectiİnşallah iyileşme sürecinide kolayca atlatırsınız..yerim o küçük adamı
Canım gündüz 2-3 saatte emmek istiyor max 10dk emme süresi ama geceleri saat başı kalkıyor bazen yarım saatte kalkıyor.Kızlar ya bebekleriniz nasıl emiyor yani mesela kaç saatte bir kaç dakika vs.
Bizimki azıcık emiyor sonra çekiliyor ağlıyor.
Ben bilemiyorum bu çocuğun karnı doyuyor mu..
Kaka da yapmıyor anca bir hafta sekiz günde (kabız değil ama ).
Mama deniyorum içmiyor hatta uykusunda bile itiyor çocuk bir gram yutmuyor. Ama süt verirsem içiyor. Sütüm mu az aç mı kalıyor niye emmiyor aç olsa mamayı neden almıyor .. düşün düşün çıkamıyorum
Ben ilk gittiginde dr ignesiz gecmez demisti. Igneyle bile gecmedi 1 haftalikta hapini kullandim ancak oyle gecti. Cekilecek acisi yoktu valla git bir an once tedavine basla.cnim bende de saydiklarinin hiç biri yok sadece bogazim çok fena ağrıyor yutkunamiyirum.en son böyle olduğumda antibiyotik iğneyle anca iyilesmistim
Normal canim.Ilk bi saat dehşet ağlak gecti
Ilk bi saat dehşet ağlak gecti
Atlattik cok sukurNormal canim.
gecmis olsun, sizde kurtuldunuz
Hadi geçmis olsun kuzum
Sagolun kizlar insallahh insallah cabucak toplanirPapatyamaviss canım geçmiş olsun tez zamanda toparlanırsınız umarım
Kız çocuğun canından can koptu olsun o kadarIlk bi saat dehşet ağlak gecti
Ya bn emzirdim yine 3bucukmuyydu neydi 5buckta cok agladi 1 dk verdim su niyetine babasi uyuttu bidaha sinir oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?