2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Arkadaşım aramıza yeni mi katidiniz yoksa nick değiştirme mi oldu ben bir süre giremedim aranızda değildim bayram tatili öncesi bayramda

Ben ilk oglanda baba engeline takilmistim keşke eşin seni dinlese diğer oğlanlar ne zaman sünnet oldu
Üçünü bir evde yaptırmıştım . Küçüğüm 2 aylık biri 2 yaş diğeri 6 yaş civarıydı. En büyük çok nazlandı küçükler bezin içinde farketmedi bile. Bu da büyümeden yapsak iyi olacak.

Arkadaşım aramıza yeni mi katidiniz yoksa nick değiştirme mi oldu ben bir süre giremedim aranızda değildim bayram tatili öncesi bayramda
Sadece okuyucu idim 4 yaşında da kızım var, yeni aktif oldum diyebilirim, aslında çözmesi zaman aldı unutmuşum kadınlar kulübünü, dışardan okuyordum girmeye karar verdim dış ek gıda vs arttıkça bilgi paylaşımı için

Aramıza hoşgeldin o zaman Allah bağışlasın yavrularını benimde iki oğlum var

Papatyamaviss hayırlı olsun sünneti. Daha güzel günlerini de görürsün inşallah. Darısı bize. Babayı ikna etsem çoktan olmuştu ya hayırlısı.
Valla babanin da son dk haberi oldu hep yaptircsm dedim itiraz da etmedi gerci gecti gitti bile ya ilk 3 5 saatten sonra normallesiyomus gercekten de insallah nasip olur sizede :)

Kızlar 8 yaşındaki kıza ne Doğum günü hediye edilebilir. Sevdiğim değerli arkadaşımın kızı ama hediye konusunda sıfırım yardımlarınızı rica ederim

Menenjit suriyeliler sebebiyle zorunlu artik dedi doktor

Kiz oylede kesiyola boyledee bnmki nasil oldu cok merak ediyorum yarin sargi cikinca belli olcak

Öyle canım sukurler olsun evladimizda var sagligimizda en buyuk zenginlik bu

Kızlar 8 yaşındaki kıza ne Doğum günü hediye edilebilir. Sevdiğim değerli arkadaşımın kızı ama hediye konusunda sıfırım yardımlarınızı rica ederim
Sevdigi karakterler varsa onla ilgili bisey alabilirsin bayilirlar bunlara , slime seti fln al youtube la ilhileniyosa kiz kardesim var suan 11 yasinda hala alsam bayilir kinetik kum fln

Canım Miniş diye kız çocuklarının oyuncağı var ona bakabilirsin veya kitap ama severmi bilmem

Mucitpanda diye bi sayfa vardı orda değişik değişik zeka geliştirici şeyler var öneririm, puzzle gibi bişey de olabilir ya da sevdiği şeylerle ilgili onu sen bilirsin :) günlük de olabilir o yaşta yazmayı yeni yeni öğrendikleri için sevebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…