Dun ark bebegi benimkinij ertesi gun dogdu o bi uyuttu 2bucuk saat uyudu cocuk bem zar zor uyuttum yarim saat. Sonra yine yine hep uyudu cocuk valla uyuyan cocuk ne guzel ne rahat biseymis yaaa
diş çukarma arefesinde zor onu demek ben de zombi gibiyim kac kez kalktık sayısını bilmiyorum şu ilk dişler çıksa gerisi azılara kadar biraz daha kolay
Dun ark bebegi benimkinij ertesi gun dogdu o bi uyuttu 2bucuk saat uyudu cocuk bem zar zor uyuttum yarim saat. Sonra yine yine hep uyudu cocuk valla uyuyan cocuk ne guzel ne rahat biseymis yaaa
Seni öyle anlıyorum ki kicina varmıyor uykusu bazen 20 dk filan bir olabiliyor uykusu hiç bir işi yapamıyorum en önemlisi dinlenemiyoruz uyuyan çocuk gerçekten büyük şans bizimkiler ondan da az kilo alıyor
birde diş süreci eklendi dişin ağrısı kuzuyu uykudan etti
Gündüzleri benim bebe akşama kadar toplasam 2,5 saat uyumuyor ki kaldı ki tek seferde 2,5 saat hiç görmedim düşünüyorum da çok iyi Ya 2,5 saat ev toparlanır toz alınır 2 kap yemek bile yaparım 2,5 saatte
Seni öyle anlıyorum ki kicina varmıyor uykusu bazen 20 dk filan bir olabiliyor uykusu hiç bir işi yapamıyorum en önemlisi dinlenemiyoruz uyuyan çocuk gerçekten büyük şans bizimkiler ondan da az kilo alıyor
birde diş süreci eklendi dişin ağrısı kuzuyu uykudan etti
Evet iş yok yorgunluk çok. Uyku uyumaz 1 sn sabit Durmaz hakikaten zor eskiden gece uykusu daha iyiydi şimdi 2 saatte 1 kalkio bazen daha erken bazen geri uyumuyor şükür geldi sevindim dış darısı bize kimbilir ne kadar Çekcex
Gündüzleri benim bebe akşama kadar toplasam 2,5 saat uyumuyor ki kaldı ki tek seferde 2,5 saat hiç görmedim düşünüyorum da çok iyi Ya 2,5 saat ev toparlanır toz alınır 2 kap yemek bile yaparım 2,5 saatte
Ben rotayı kendim almadım direkt hastanede yaptırdım, dışardaki satış fiyatıyla aynı paraya yaptılar sadece muayene parası ödedim doktor yazacağı için ama onda da muayene de etti zaten o yüzden daha iyi oldu bence. Bexseroyu da sorcam hastanede varsa yine orda yaptırırım direkt. Sen aşıyı alırsan hastaneye mi götürüyorsun yaptırmaya sağlık ocağına mı? Bir de menenjit aşısı da ağızdan mı iğne şeklinde mi
Benim arkadaşımda öyle diyor 1 saat uyanık kalınca neden uyumuyor bu çocuk diyorum diyo dün benim oğlum 5 saat uyumadı gezdire gezdire yorulduk iyice zaten geceleri bir tuhaf oldu bebeklerin bu ara genel sorunu gece uykusu sanırım
Benim arkadaşımda öyle diyor 1 saat uyanık kalınca neden uyumuyor bu çocuk diyorum diyo dün benim oğlum 5 saat uyumadı gezdire gezdire yorulduk iyice zaten geceleri bir tuhaf oldu bebeklerin bu ara genel sorunu gece uykusu sanırım
Benim ki de uyuyor canım ama derin değil.
Bitkisel bir şey varmış onu soracağım Dr. Bugün vallahi. Bakalım ne diyecek.
Rotayı ben yapacam kızıma bugün. Eşim getiriyor.