2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Vee bizimde alttan iki diş geliyordu bu gün bir tanesi artık cikmis akşam farkettim Allah sağlıkla kuzulara çıkarmalarını nasip etsin
hayırlı olsun inci gibi saglıklı dişleri olsun paşanın masallah ona ilk gören hediye alır annesi

diş çukarma arefesinde zor onu demek ben de zombi gibiyim kac kez kalktık sayısını bilmiyorum şu ilk dişler çıksa gerisi azılara kadar biraz daha kolay

Memede yapisk ikiz gibiyiz bütün gece emdi emdi emdi diş getirme süreci çok sancılı bizim ilk dış geldi ama.bur tane daha var gömülü oda çıkacak

Dun ark bebegi benimkinij ertesi gun dogdu o bi uyuttu 2bucuk saat uyudu cocuk bem zar zor uyuttum yarim saat. Sonra yine yine hep uyudu cocuk valla uyuyan cocuk ne guzel ne rahat biseymis yaaa

Seni öyle anlıyorum ki kicina varmıyor uykusu bazen 20 dk filan bir olabiliyor uykusu hiç bir işi yapamıyorum en önemlisi dinlenemiyoruz uyuyan çocuk gerçekten büyük şans bizimkiler ondan da az kilo alıyor
birde diş süreci eklendi dişin ağrısı kuzuyu uykudan etti

Dun ark bebegi benimkinij ertesi gun dogdu o bi uyuttu 2bucuk saat uyudu cocuk bem zar zor uyuttum yarim saat. Sonra yine yine hep uyudu cocuk valla uyuyan cocuk ne guzel ne rahat biseymis yaaa
Gündüzleri benim bebe akşama kadar toplasam 2,5 saat uyumuyor ki kaldı ki tek seferde 2,5 saat hiç görmedim düşünüyorum da çok iyi Ya 2,5 saat ev toparlanır toz alınır 2 kap yemek bile yaparım 2,5 saatte

Evet iş yok yorgunluk çok. Uyku uyumaz 1 sn sabit Durmaz hakikaten zor eskiden gece uykusu daha iyiydi şimdi 2 saatte 1 kalkio bazen daha erken bazen geri uyumuyor şükür geldi sevindim dış darısı bize kimbilir ne kadar Çekcex

Gündüzleri benim bebe akşama kadar toplasam 2,5 saat uyumuyor ki kaldı ki tek seferde 2,5 saat hiç görmedim düşünüyorum da çok iyi Ya 2,5 saat ev toparlanır toz alınır 2 kap yemek bile yaparım 2,5 saatte
Kiiiz 8saat beraberdiysek 6saat uyudu cocuk masallah yaa herseyler yapilir herseyler offf offf

Sağol canım ❤ ben de bulursam bexsero'ya bu ay başlatacağım ama bulamıyorum
Ben rotayı kendim almadım direkt hastanede yaptırdım, dışardaki satış fiyatıyla aynı paraya yaptılar sadece muayene parası ödedim doktor yazacağı için ama onda da muayene de etti zaten o yüzden daha iyi oldu bence. Bexseroyu da sorcam hastanede varsa yine orda yaptırırım direkt. Sen aşıyı alırsan hastaneye mi götürüyorsun yaptırmaya sağlık ocağına mı? Bir de menenjit aşısı da ağızdan mı iğne şeklinde mi

Kiiiz 8saat beraberdiysek 6saat uyudu cocuk masallah yaa herseyler yapilir herseyler offf offf
Benim arkadaşımda öyle diyor 1 saat uyanık kalınca neden uyumuyor bu çocuk diyorum diyo dün benim oğlum 5 saat uyumadı gezdire gezdire yorulduk iyice zaten geceleri bir tuhaf oldu bebeklerin bu ara genel sorunu gece uykusu sanırım

Bizimkinde de gece uykusu yok bu aralar.. dün gece toplasam en fazla yarım saat uyumuşumdur. Bu yorgunlukla çocuk bakmak daha da zor oluyor

Benim ki de uyuyor canım ama derin değil.
Bitkisel bir şey varmış onu soracağım Dr. Bugün vallahi. Bakalım ne diyecek.
Rotayı ben yapacam kızıma bugün. Eşim getiriyor.

Memede yapisk ikiz gibiyiz bütün gece emdi emdi emdi diş getirme süreci çok sancılı bizim ilk dış geldi ama.bur tane daha var gömülü oda çıkacak
biz de öyleyiz günlerdit 1 saat zor duruyor kucagıma alır almaz gögsüme yapışıyor Kola5 çıkar inşallah basladı ya gerisi gelir
Cok sağol canım ben gördüm alacağım kuzuya bir hediye bayramda teyzeleri dayısı o kadar görelim diye çabaladı diş gelmedi
bu mutluluğu sana yasatmak istemiş annesi ,)
Ya acaba denize fln ne zamn sokuluyodur,kanguru kullanimi fln
onu doktora sor canım benim öyle bi durum olmadı hiç sormadım

Bence de öyle eskiden en azından gece uyurdu şimdi o da gitti valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…