Kizlarr ozelden numaralarinizi yollasaniz aslinda whatsapp tan daha rahat konusuluyor gozden bir sey kacmiyor en azindan. Ben baska bir whatsapp grubunda da dahilim ek gida tarifleri resimleri videolari atmak rahat oluyor. Ocak anneleri grubunda Biz basladik bile konusmaya cogalalim ki bilgi alisverisi daha cok olsun diye:) eger istemezseniz soradan sıkıntı yasarsaniz engellersiniz en kotu ihtimal :)
Hiç sorma iş yerinden bayan arkadaşin kızının kaç tane vardı bilmiyorum ama annesini iş yerinde ziyaret ettiğinde masayı onlarla donatıyordu arkadaş söyledi ikibin lira para harcamış o kadar koleksiyon için bende o zaman öğrendim
Ay yok pardon, yaptirmak zaruri suyiyelilerden bulasmis cok yayginmis. Ama karsilamiyor.
Disinden kisip ozel sigorta yaptirmak lazim. Hep karsiliyor ozel sigortalar
Bize bugün 2 tip menenjit aşısını yazdı doktor 1 de yetmiyor toplam 5 doz yani hepsini toplayınca pahalı oluyor gerçekten. Devletin hızlı işleyen bir sistemi olmalı yeni aşı mı çıkmış hemen ülkede üretilmeli dağıtılmalı yaşları geçmeden çocuklar sağlık ocaklarına çağrılıp aşılanmalı
Hiç sorma iş yerinden bayan arkadaşin kızının kaç tane vardı bilmiyorum ama annesini iş yerinde ziyaret ettiğinde masayı onlarla donatıyordu arkadaş söyledi ikibin lira para harcamış o kadar koleksiyon için bende o zaman öğrendim
Bende youtubeda gormstum 100 tane belki minik minik minik allahom hicbi cazibeside yok kardesim izleyip duruyo du minisler alisverisde minisler bugun ne yiyor ne iciyoyeni minisler aldim deliliik
Bize bugün 2 tip menenjit aşısını yazdı doktor 1 de yetmiyor toplam 5 doz yani hepsini toplayınca pahalı oluyor gerçekten. Devletin hızlı işleyen bir sistemi olmalı yeni aşı mı çıkmış hemen ülkede üretilmeli dağıtılmalı yaşları geçmeden çocuklar sağlık ocaklarına çağrılıp aşılanmalı
Sevdigi karakterler varsa onla ilgili bisey alabilirsin bayilirlar bunlara , slime seti fln al youtube la ilhileniyosa kiz kardesim var suan 11 yasinda hala alsam bayilir kinetik kum fln
Mucitpanda diye bi sayfa vardı orda değişik değişik zeka geliştirici şeyler var öneririm, puzzle gibi bişey de olabilir ya da sevdiği şeylerle ilgili onu sen bilirsin :) günlük de olabilir o yaşta yazmayı yeni yeni öğrendikleri için sevebilir
Çok güzel kutu oyunları var dedektif mesela yaz boyu büyük küçük herkes oynar ben bile oynuyorum sınıf öğretmeniyim , öğrencilerime almıştım tavsiye ederim
Biraz uzun uyudu kendine geldi sanirim 10 da kalkti gerci haraketli neseliydi bu kadarmos galiva diyorum gecede rahat gecer insallah uyutabilirm :) yarin sargiyi alirken biraz aglar gibi sadece
Kızlar bebeğim iyi uyusun diye ne içebilirim.
Bir tuhaf uyuyor artık. Uykusuz kalıyoruz, hayalet gibiyiz adeta.
Sürekli uyanıp meme istiyor. Sabah ezanıyla uyanıyor hatta bazen daha erken. Uyumak nedir bilmiyor. Huysuz olmuyor, tam tersine keyfi yerinde oluyor hamdolsun. Oyun istiyor o vakitte.. Çığlıklar sesler.....
Kusmaları da bir türlü geçmiyor. Bu bir rahatsızlığın işareti midir? Haftaya Dr. Zamanımız.
Akşamları ıhlamur veya başka bir şey içsem kızım rahat uyur mu acaba. Tecrübeli anneler imdatt
Bu arada yeni bir bez denemeye başladık bugün (canbebe)
diş çukarma arefesinde zor onu demek ben de zombi gibiyim kac kez kalktık sayısını bilmiyorum şu ilk dişler çıksa gerisi azılara kadar biraz daha kolay
Canım iyiyim şükür yorucu ama güzel bir tatil oldu aileleri ziyaret ile geçti sen nasılsın senin memleket ziyareti nasıl geçti benim paşalar iyi şükür senin paşalar nasıl