Numara paylaşmak yasak değil miKizlarr ozelden numaralarinizi yollasaniz aslinda whatsapp tan daha rahat konusuluyor gozden bir sey kacmiyor en azindan. Ben baska bir whatsapp grubunda da dahilim ek gida tarifleri resimleri videolari atmak rahat oluyor. Ocak anneleri grubunda Biz basladik bile konusmaya cogalalim ki bilgi alisverisi daha cok olsun diye:) eger istemezseniz soradan sıkıntı yasarsaniz engellersiniz en kotu ihtimal :)
Ozelden yasak degildir diye dusunuyorumNumara paylaşmak yasak değil mi
Bu minislerde koleksyon muhabbeti var eger ilgileniyosa iyi ama bitaneyle hevesi kursaginda kolyr cocugunn bi minik minis 60 glndi en son
Bize bugün 2 tip menenjit aşısını yazdı doktor 1 de yetmiyor toplam 5 doz yani hepsini toplayınca pahalı oluyor gerçekten. Devletin hızlı işleyen bir sistemi olmalı yeni aşı mı çıkmış hemen ülkede üretilmeli dağıtılmalı yaşları geçmeden çocuklar sağlık ocaklarına çağrılıp aşılanmalıAy yok pardon, yaptirmak zaruri suyiyelilerden bulasmis cok yayginmis. Ama karsilamiyor.
Disinden kisip ozel sigorta yaptirmak lazim. Hep karsiliyor ozel sigortalar
Bende youtubeda gormstum 100 tane belki minik minik minik allahom hicbi cazibeside yok kardesim izleyip duruyo du minisler alisverisde minisler bugun ne yiyor ne iciyoyeni minisler aldimHiç sorma iş yerinden bayan arkadaşin kızının kaç tane vardı bilmiyorum ama annesini iş yerinde ziyaret ettiğinde masayı onlarla donatıyordu arkadaş söyledi ikibin lira para harcamış o kadar koleksiyon için bende o zaman öğrendim
Bize bugün 2 tip menenjit aşısını yazdı doktor 1 de yetmiyor toplam 5 doz yani hepsini toplayınca pahalı oluyor gerçekten. Devletin hızlı işleyen bir sistemi olmalı yeni aşı mı çıkmış hemen ülkede üretilmeli dağıtılmalı yaşları geçmeden çocuklar sağlık ocaklarına çağrılıp aşılanmalı
Yazması zor direkt reçeteyi ataymZaten pahalı olduğu için ücretsiz yapmıyorlar kesin. Nasıl bi takvim oluşturdu doktor aşılar için size
Sevdigi karakterler varsa onla ilgili bisey alabilirsin bayilirlar bunlara , slime seti fln al youtube la ilhileniyosakiz kardesim var suan 11 yasinda hala alsam bayilir kinetik kum fln
Canım Miniş diye kız çocuklarının oyuncağı var ona bakabilirsin veya kitap ama severmi bilmem
Mucitpanda diye bi sayfa vardı orda değişik değişik zeka geliştirici şeyler var öneririm, puzzle gibi bişey de olabilir ya da sevdiği şeylerle ilgili onu sen bilirsin :) günlük de olabilir o yaşta yazmayı yeni yeni öğrendikleri için sevebilir
Yurtgeneli cogu yer yagisli galiba baksana sen neresindendin
Çok güzel kutu oyunları var dedektif mesela yaz boyu büyük küçük herkes oynar ben bile oynuyorum sınıf öğretmeniyim , öğrencilerime almıştım tavsiye ederimKızlar 8 yaşındaki kıza ne Doğum günü hediye edilebilir. Sevdiğim değerli arkadaşımın kızı ama hediye konusunda sıfırım yardımlarınızı rica ederim
Bilmem yaptık bşle ordan devam ediyoruz birsürü ley konuşup paylaştık bile, ilgilenenleri bekliyoruz ❤Numara paylaşmak yasak değil mi
Kendiliğinden çıkıyor canım ıslandıkça hayırlı olsun geçmiş olsunBiraz uzun uyudu kendine geldi sanirim 10 da kalkti gerci haraketli neseliydi bu kadarmos galiva diyorum gecede rahat gecer insallah uyutabilirm :) yarin sargiyi alirken biraz aglar gibi sadece
Yazması zor direkt reçeteyi ataym
Bizim ki neden önermedi acaba?Yazması zor direkt reçeteyi ataym
şiş oluyor bikaç hafta kızarık fslan bir 2 ays normale dönüyorKiz oylede kesiyola boyledeebnmki nasil oldu cok merak ediyorum yarin sargi cikinca belli olcak
diş çukarma arefesinde zor onu demek ben de zombi gibiyim kac kez kalktık sayısını bilmiyorum şu ilk dişler çıksa gerisi azılara kadar biraz daha kolayGecenin bu saati kaka yapti simdi de uyumuyor guluyor ayaklarini vuruyor. Ooo bugün sadece 1 kere kalkmisim diye ne zmn diyecegim acaba
Hoşgeldin canımCanım iyiyim şükür yorucu ama güzel bir tatil oldu aileleri ziyaret ile geçti sen nasılsın senin memleket ziyareti nasıl geçti benim paşalar iyi şükür senin paşalar nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?