2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Normalinde tutuyor aslında ama mama sandalyesine oturunca tutamıyor zAten çok da büyük mama sandalyesi kayboluyor içinde bebek ondan mı bilmiyorum
Canım ben mama sandalyesinin ön tepsi kısmını çıkarıyorum 3 kademe yatıyor nerdeyse puset gibi oluyor zira dik oturmaları 7 ayı bulur pusette kolay yiyorsa öyle devam et ara ara mama sandalyesini denersin

Valla bir biz kaldık zaten böyle olan bence uyumaz etmez bebe karakteri boyle belki de anlamadım ki
Bizimkide 6 ya geliyordu bi kalkti sırıtıyor, emdiriyorum mayissin diye kafami geri yatirdim beni inceliyor. Yuzune.bakinca gülüyor sastim ben bu kiza zombi gibiyim ya
Valla canim kisinki halini bilmesem diyecem ki senin ev sicak ondan mi boyle ama huyu bu bebisin
Uyku egitiminde bir dene esin oralıysa istersen, bakarsin cok guzel sonuclanir.
Ayrıca kilon icin tebrikler
Bastaki odemdir gerci de yine de sana motivasyon olmuştur:)

Eşim benden daha çok istiyor ama ben yapamam höyküre höyküre ağlıyor benim kız kendiliğinden sakinleşmiyor, uykusu da doğduğundan beri hep zor uyuyan az uyuyan bir bebek bizimki demekki bizim nasibimiz böyleymiş

Eşin çok yanlış düşünüyor inşallah Güneş büyüdüğünde bunu aşarsiniz

Canım nasıl oldun iğne yaptirmissin en son

Birebir Ömer'i anlatıyorsun

Maşallah kuzum size de mevsiminegore ❤❤ uyandırma bence de. I ISIK27 hadi rastgele ❤

Uyandırmayayım bari

Kuzum 15 günde 300 çok iyi maşallah ayda almıyorlar artık o kadar bırak uyusun kuzucuk uykuyla da büyür
Gözüme hala minik geliyor gören de aynı diyor gerçi ama hareketli bir kızım var hiç durmuyor ayaklar

Canım bence uyandırma artık çok kilo almıyor kuzular 15 günde 300 Gr maşallah çok iyi biz 5. Ayda bir ayda 300 Gr aldık
masallah yavruna

Minik duruyor diye az düşünmüştüm canım yeni mamada iyi geldi golden goata geçtik artık kusma yine başladı ama eskiye göre az. Sağlıkları yerinde olsun da artık size de maşallah canım

Tam tersi cogu zaman farkinda oldugumuz anne babalarimizin kotu huylarini almiyoruz. Kac yildir evlisiniz. 3 yildan az ise zamanla bu huyları körelir diye dusunuyorum. Aksi taktirde konusun rahatsiz oldugunuz herseyi soyleyin. Bende de kusme huyu var esim beni duzeltti

Kuzum kademelilerden varsa bn onlari ebebekte denedim dedigin gibi cocuk kayboluyo icinde ve eller faln asagida kaliyor hep ben basit bi sand aldim bugunden bi kare senin icin koydum bak , kolunu yasliyor bi tarafa o sekilde durabiliyor

Kuzum kademelilerden varsa bn onlari ebebekte denedim dedigin gibi cocuk kayboluyo icinde ve eller faln asagida kaliyor hep ben basit bi sand aldim bugunden bi kare senin icin koydum bak , kolunu yasliyor bi tarafa o sekilde durabiliyor
Evet canım o kademelilerden, bırak sandalyeyi kız ben bunun kollarını ısırmak istiyorumm ayy ne çok severim boğumlu kollar

Bizde okuldayız.. kızım çalışıp mama parasını kazanoyor:)) şuan toplantıdayız ve uyuyor ninni gibi geldi demek:))
oy maşallah Lina ya benimki bineron almazsa ben de getircem yarın ama benimki mız mız sıkılırsa yıkar ortalığımüdür kesin kovar aslunda iyi taktik :)

Tünaydın Girmeyeli sayfalar hızla ilerlemiş bsebse canım çok geçmiş olsun. Bebişleri sanırım beşik veya yerden başka yere bırakmamak lazım artık. Fır dönüyorlar. Benim kız da emerken beni tokat manyağı yapıyor. Burnumu çekiştiriyor, yüzüme vuruyor, ağzıma tokat geçiriyor. Bir de ısırmayı öğrendi. Damağıyla sıkıştırıyor canımı acıtıyor. Dişi çıkınca yandık galiba

Bende boyun simidi aldım küvetine koycam biraz yüzsün belki daha iyi uyur diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…