Canım ben mama sandalyesinin ön tepsi kısmını çıkarıyorum 3 kademe yatıyor nerdeyse puset gibi oluyor zira dik oturmaları 7 ayı bulur pusette kolay yiyorsa öyle devam et ara ara mama sandalyesini denersinNormalinde tutuyor aslında ama mama sandalyesine oturunca tutamıyor zAten çok da büyük mama sandalyesi kayboluyor içinde bebek ondan mı bilmiyorum
Bizimkide 6 ya geliyordu bi kalkti sırıtıyor, emdiriyorum mayissin diye kafami geri yatirdim beni inceliyor. Yuzune.bakinca gülüyor sastim ben bu kiza zombi gibiyim yaValla bir biz kaldık zaten böyle olan benceuyumaz etmez bebe karakteri boyle belki de anlamadım ki
Valla canim kisinki halini bilmesem diyecem ki senin ev sicak ondan mi boyle ama huyu bu bebisinEşim de artık akşamları perişan oluyor benimle bir, uyku eğitimi mi alsak diye yazmış sabahtan beri uykusu var mızır mızır ama ne uyuyor ne de tam uyanıyor oyle yoruldum ki yatıp yatıp geri kalkmaktan artık başım döndü tamam diyorum uyuma annem gel oynayalım biraz ona da yok esniyor parmak emiyor uyutuyorum en fazla 15 dk sonra geri uyanıyor, ben becerebileceğimi ve güneşin bize izin vereceğini düşünmüyorum uyku eğitimini benim yerime eşim araştırıyor
Eşim benden daha çok istiyor ama ben yapamam höyküre höyküre ağlıyor benim kız kendiliğinden sakinleşmiyor, uykusu da doğduğundan beri hep zor uyuyan az uyuyan bir bebek bizimki demekki bizim nasibimiz böyleymişBizimkide 6 ya geliyordu bi kalkti sırıtıyor, emdiriyorum mayissin diye kafami geri yatirdim beni inceliyor. Yuzune.bakinca gülüyor sastim ben bu kiza zombi gibiyim ya
Valla canim kisinki halini bilmesem diyecem ki senin ev sicak ondan mi boyle ama huyu bu bebisin
Uyku egitiminde bir dene esin oralıysa istersen, bakarsin cok guzel sonuclanir.
Ayrıca kilon icin tebrikler
Bastaki odemdir gerci de yine de sana motivasyon olmuştur:)
Bak bende anlatayım eşimle aramız genel olarak iyidir yardımcıdır sorunumuz yok ama biraz sıkıntılı bir tiptir eşim erkek egemenliğini sonuna kadar savunuyor ve asla sessiz kalamıyorum ona, neyse Bayram’da annemlerdeydik ben evlendikten sonra çalışmadım benim diplomam sertifikalarım hepsi annemlerdeydi alayım dedim sonra güneş durmadı yatak odasına geçtim onu emzirmeye ablam ablamın eşi babam vs hepsi oturuyorlar eniştem sordu o kadar okudu çabaladı çalışsa ya evde köreliyor sevimli panduf dedi eşim ne dedi ben izin vermiyorum çalışamaz artık onun çalışma hayatı bitti oturup çocuğuna baksın ben oyle kreş bakıcı istemiyorum falan diyor duyuyorum diğer odadan çocuk kucağımda gelemiyorum sinirimden çatladım evi zor ettim ben kendi isteğimle çalışmadığımı sanıyordum meğer benim kocam izin vermiyormuş senden izin isteyen yok diye bayağı bayram boyunca zehir ettim hiç alttan almıyor direk olayı para muhabbetine getiriyor bişeyini mi eksik koydum maaşım yatıyor ben direk senin hesabına aktarıyorum diyor daha ne istemeliymişim yiyip içip oturup çocuğuma bakacakmışım görevim buymuş hala orta yolu bulamadık ben güneş 2-3 yaşına geldiğinde niyetim çalışmak zaten çalışmasam da bu kız kreş anaokulu vs yerlere gidecek bunu anlatamıyorum anlamak istemiyor duvar yani oyle kapatmış kulaklarını gözlerini görmüyor duymuyor beni okumuş okumamış erkekte farketmiyormuş kesinlikle nasıl yetiştirildiği önemliymiş onu anladım
sagol canım süt sağıp bıraktım umarım biberpn alır yoksw okula götürcem
iğne yaptırdım arkadaslar sag olun bi nebze daha iyiyim @skelebeks evet seneye biraz rapor hakkım kalsın nolur nolmaz baya da uzun ya annem bakacak inşallah durur yoksa da götürcem ama hiç istemiyorum 90 kişi bizim okul millet çoluk çocuk gelecek benimki aşırı mız mız bu ara zırt pırt süt istiyor.
Boşanılmaz demeyle olmuyor, madem artık çocuk var boşanmak olmaz diyerek kendilerine çeki düzen verecekler ozaman
Ben de varımbütün gün hiç uyumadığı oluyor. Yere yorgan atıp yüz üstü bırakıyorum biraz çabalasın yorulsun diye ama ne kadar yorulsa pişse de bana mısın demiyor çocuk gözleri kızarıyor uykusuzluktan ovalamaktan ama yok yani yatmıyor
Gözüme hala minik geliyor gören de aynı diyor gerçiKuzum 15 günde 300 çok iyi maşallah ayda almıyorlar artık o kadar bırak uyusun kuzucuk uykuyla da büyür
Canım bence uyandırma artık çok kilo almıyor kuzular 15 günde 300 Gr maşallah çok iyi biz 5. Ayda bir ayda 300 Gr aldık
masallah yavruna
Tam tersi cogu zaman farkinda oldugumuz anne babalarimizin kotu huylarini almiyoruz. Kac yildir evlisiniz. 3 yildan az ise zamanla bu huyları körelir diye dusunuyorum. Aksi taktirde konusun rahatsiz oldugunuz herseyi soyleyin. Bende de kusme huyu varBenimki de küsengiller familyasındanben artık küsmesini görmezden gelip normal hayatıma devam ediyorum konuşuyorum falan bir yerden sonra o da başlıyor konuşmaya.. çünkü her tartışmayı tamam zaten sen hep haklısına dönüştürüyor.. sonuca varılmıyor öyle oluncada.. ama bebekten sonra bende düşünmeye başladım artık.. bu çocuk birşeyleri anlamaya başlayınca küsmeyi mi öğrenecek yani bizden.. kızımın iyiliği huzuru ayrılmaktaysa ayrılırım diye düşünüyorum bende artık..
Kuzum kademelilerden varsa bn onlari ebebekte denedim dedigin gibi cocuk kayboluyo icinde ve eller faln asagida kaliyor hep ben basit bi sand aldim bugunden bi kare senin icin koydum bak , kolunu yasliyor bi tarafa o sekilde durabiliyorDün tarif paylaşmadım patates püresi yaptım kızıma tereyağı kaşar ve 50 cc kadar anne sütü kattım eşim bile bu guzel kokuyor falan dedi, dün marketten Torku’nun günlük sütünü aldım onunla yoğurt mayalacağım bugün guzel gidiyor bizim ek gıda ama sorunumuz şu bebek mama sandalyesinde oturunca kafasını kaldırmıyor çoğunlukla eğik tutuyor oradan alıp pusete koyuyorum pusette daha rahat yiyor boşuna mı aldık mama sandalyesi diyeoum
Evet canım o kademelilerden, bırak sandalyeyi kız ben bunun kollarını ısırmak istiyorumm ayy ne çok severim boğumlu kollarKuzum kademelilerden varsa bn onlari ebebekte denedim dedigin gibi cocuk kayboluyo icinde ve eller faln asagida kaliyor hep ben basit bi sand aldim bugunden bi kare senin icin koydum bak , kolunu yasliyor bi tarafa o sekilde durabiliyor
Bi an kendimi düşündüm ben gitsem bebekle ama allahım herkesi bebekten soğuturBizde okuldayız.. kızım çalışıp mama parasını kazanoyor:)) şuan toplantıdayız ve uyuyor ninni gibi geldi demek:))
İnşallah biberon alır paşam
canım iğneyle kendime geldim şülğr teşekkürler az evvel aaradım biberon istememiş uyumuş uyanınca tekrar dene almazsa yine haber et dedim anneme içmezse izin alıp çıkarım
Canım nasıl oldun iğne yaptirmissin en son
oy maşallah Lina ya benimki bineron almazsa ben de getircem yarın ama benimki mız mız sıkılırsa yıkar ortalığıBizde okuldayız.. kızım çalışıp mama parasını kazanoyor:)) şuan toplantıdayız ve uyuyor ninni gibi geldi demek:))
Bende boyun simidi aldım küvetine koycam biraz yüzsün belki daha iyi uyur diye.Ben de varımbütün gün hiç uyumadığı oluyor. Yere yorgan atıp yüz üstü bırakıyorum biraz çabalasın yorulsun diye ama ne kadar yorulsa pişse de bana mısın demiyor çocuk gözleri kızarıyor uykusuzluktan ovalamaktan ama yok yani yatmıyor
Evet canım o kademelilerden, bırak sandalyeyi kız ben bunun kollarını ısırmak istiyorumm ayy ne çok severim boğumlu kollar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?