2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
İyi haftalar anneler....
Nasılsınız?
Bugün evimde büyük temizlik var. Yardımcım ilk defa geliyor. 2,5 saatlik uykuyla kadınlığa...... Sürmemeye çalışıyorum
Day&nıght kullandık 3 gece, hiç bir işe yaramadı!tam tersine kızıma acayip enerji verdi.... Sabahın 5inde uyudu. Hala da uyuyor.
Gece güzel uyurdu... Ne zamandır gündüzleri güzel uyuyor artık. Şu saat oldu hala uyuyor, enteresan. Gece yine uyumaz! Neyse, temizlik var sonuçta, ne kadar uyursa iyi olur bana.... Bu hafta dr. Konrtolü olacak inşallah...bakalım bir önerisi olacak mı?

Geceyi gunduzu mu sasirdi acaba?
Aslinda bu durumu pek iyi degil
Nasil duzen kurulur bir arastirmak lazim

Kuzum kademelilerden varsa bn onlari ebebekte denedim dedigin gibi cocuk kayboluyo icinde ve eller faln asagida kaliyor hep ben basit bi sand aldim bugunden bi kare senin icin koydum bak , kolunu yasliyor bi tarafa o sekilde durabiliyor
Senin sandalyenin markasi ne canim
Sizde mi gecis yaptiniz ek gidaya:)
O tosbaganin heryerini ye benim yerimede masallah

canım süt sagdım bıraktım umarım içer ya rapor hakkım azaldı seneye de biraz kalsın nolur nolmaz eger biberon almazsa da mecbur götürcem okula
Kokuyor dolaptan cikan sut ama biberon alisiksa icer bizimki o halde icti ama biberon almiyorsa cok zor

canım iğneyle kendime geldim şülğr teşekkürler az evvel aaradım biberon istememiş uyumuş uyanınca tekrar dene almazsa yine haber et dedim anneme içmezse izin alıp çıkarım

İnsallah bu sefer biberon alır aç olacak alma ihtimali yüksek

Bu
birbucuk uzerine kilo verimi olursa helal sana kız hem emzirip hem kilo vermek buyuk basarı

Hoşgeldin canım ne yaptın annenlere gittin mi evinde misin bizim diş çıkti vallahi dişliyor

Ohh evin miss olacak güle güle otur benimntemizkik pazartesine kaldı kadın dolu imiş
Gece gündüz karışması kötü olmuş canım yas

Bi an kendimi düşündüm ben gitsem bebekle ama allahım herkesi bebekten soğutur
oy maşallah Lina ya benimki bineron almazsa ben de getircem yarın ama benimki mız mız sıkılırsa yıkar ortalığımüdür kesin kovar aslunda iyi taktik :)
İlk günü atlattık şükür toplantı var diye kimse getirmemiş çocuğunu bir tek lina vardı o da yok gibiydi zaten:)) inşallah diğer günleri de böyle geçiririz. . Bizimle araları 20 gün olan bir arkadaş daha var yarın getircem bende görünce şükür namazı kılcaksın dedi

Bizde golden goat alıyoruz ikinci kutuda maşallah maşallah sevdi

Ya bize o da kabızlık yaptı hatta kakasında kan gördüm onu kullanırken çatlak oldu herhalde bıraktım bende hippe alıştı gibi onu kullanıyoruz şimdi. .
Hippte güzel bizde kabızlık olmadı şükür ben keçi sütü formülü nedeniyle tercih ettim yoldan goati

Senin sandalyenin markasi ne canim
Sizde mi gecis yaptiniz ek gidaya:)
O tosbaganin heryerini ye benim yerimede masallah
ikea kuzum :) ben zaten tadimla baslayip kasikla da vermicegim icin yani ilk etapta oyle dusunuyorum basladim ilk gun bi parca yutuverdi bugun kakada geldi resmen bugunde minciklayip sularini yalamayi tercih etti pek yedi denmez size ara ara boyle foto koyarim tesekkir ederiz yerim valla
Papatyamaviss maşallah paşaya ne güzel gülmüş kollar isirmalik maşallah maşallah
Ay sagolunn bizim oglan kaslarina onem veriii sekerparede denebilirrr

Canım dik oturabiliyordu sandalyede. Oturuyormuşum artık.

bir minik hanım da bende var 5. ayda 6150 gr 63 cm.. 3185 gr 49 cm doğmuştu.

ben işe başladım sağdığım sütü biberonla bazen içmiyor öyle zamanlarda ev yapımı yoğurt verebilirsin dedi. 1 çay kaşığı ile başlayıp yarım çay bardağına kadar çıkabilirsin. onun dışındaki yiyecekler için 1 ay daha bekle dei.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…