Geceyi gunduzu mu sasirdi acaba?İyi haftalar anneler....
Nasılsınız?
Bugün evimde büyük temizlik var. Yardımcım ilk defa geliyor. 2,5 saatlik uykuyla kadınlığa...... Sürmemeye çalışıyorum
Day&nıght kullandık 3 gece, hiç bir işe yaramadı!tam tersine kızıma acayip enerji verdi.... Sabahın 5inde uyudu. Hala da uyuyor.
Gece güzel uyurdu... Ne zamandır gündüzleri güzel uyuyor artık. Şu saat oldu hala uyuyor, enteresan. Gece yine uyumaz! Neyse, temizlik var sonuçta, ne kadar uyursa iyi olur bana.... Bu hafta dr. Konrtolü olacak inşallah...bakalım bir önerisi olacak mı?
Senin sandalyenin markasi ne canimKuzum kademelilerden varsa bn onlari ebebekte denedim dedigin gibi cocuk kayboluyo icinde ve eller faln asagida kaliyor hep ben basit bi sand aldim bugunden bi kare senin icin koydum bak , kolunu yasliyor bi tarafa o sekilde durabiliyor
Kokuyor dolaptan cikan sut ama biberon alisiksa icer bizimki o halde icti ama biberon almiyorsa cok zorcanım süt sagdım bıraktım umarım içer ya rapor hakkım azaldı seneye de biraz kalsın nolur nolmaz eger biberon almazsa da mecbur götürcem okula
canım iğneyle kendime geldim şülğr teşekkürler az evvel aaradım biberon istememiş uyumuş uyanınca tekrar dene almazsa yine haber et dedim anneme içmezse izin alıp çıkarım
birbucuk uzerine kilo verimi olursa helal sana kız hem emzirip hem kilo vermek buyuk basarıBende kek çikolata ekmek sınırlaması koydum bir haftada bir kez kek yedim o da dün akşam onun dışında bozmadım çocuk emziriyoruz tabiki çok Çan’ımız çekerse yiyelim ama ben hurma meyve oyle geçiştiriyorum tatlı ihtiyacmı
Tünaydın ♥ Girmeyeli sayfalar hızla ilerlemiş@bsebse canım çok geçmiş olsun. Bebişleri sanırım beşik veya yerden başka yere bırakmamak lazım artık. Fır dönüyorlar. Benim kız da emerken beni tokat manyağı yapıyor. Burnumu çekiştiriyor, yüzüme vuruyor, ağzıma tokat geçiriyor. Bir de ısırmayı öğrendi. Damağıyla sıkıştırıyor canımı acıtıyor. Dişi çıkınca yandık galiba
İyi haftalar anneler....
Nasılsınız?
Bugün evimde büyük temizlik var. Yardımcım ilk defa geliyor. 2,5 saatlik uykuyla kadınlığa...... Sürmemeye çalışıyorum
Day&nıght kullandık 3 gece, hiç bir işe yaramadı!tam tersine kızıma acayip enerji verdi.... Sabahın 5inde uyudu. Hala da uyuyor.
Gece güzel uyurdu... Ne zamandır gündüzleri güzel uyuyor artık. Şu saat oldu hala uyuyor, enteresan. Gece yine uyumaz! Neyse, temizlik var sonuçta, ne kadar uyursa iyi olur bana.... Bu hafta dr. Konrtolü olacak inşallah...bakalım bir önerisi olacak mı?
Bi an kendimi düşündüm ben gitsem bebekle ama allahım herkesi bebekten soğutur
İlk günü atlattık şükür toplantı var diye kimse getirmemiş çocuğunu bir tek lina vardı o da yok gibiydi zaten:)) inşallah diğer günleri de böyle geçiririz. . Bizimle araları 20 gün olan bir arkadaş daha var yarın getircem bende görünce şükür namazı kılcaksın dedioy maşallah Lina ya benimki bineron almazsa ben de getircem yarın ama benimki mız mız sıkılırsa yıkar ortalığımüdür kesin kovar aslunda iyi taktik :)
Uyandırmayayım bari
Gözüme hala minik geliyor gören de aynı diyor gerçiama hareketli bir kızım var hiç durmuyor ayaklar
Minik duruyor diye az düşünmüştüm canım yeni mamada iyi geldi golden goata geçtik artık kusma yine başladı ama eskiye göre az. Sağlıkları yerinde olsun da artık size de maşallah canım
Maşallah maşallah kuzuya annesini uzmemisBizde okuldayız.. kızım çalışıp mama parasını kazanoyor:)) şuan toplantıdayız ve uyuyor ninni gibi geldi demek:))
Ya bize o da kabızlık yaptı hatta kakasında kan gördüm onu kullanırken çatlak oldu herhalde bıraktım bende hippe alıştı gibi onu kullanıyoruz şimdi. .Bizde golden goat alıyoruz ikinci kutuda maşallah maşallah sevdi
Hippte güzel bizde kabızlık olmadı şükür ben keçi sütü formülü nedeniyle tercih ettim yoldan goatiYa bize o da kabızlık yaptı hatta kakasında kan gördüm onu kullanırken çatlak oldu herhalde bıraktım bende hippe alıştı gibi onu kullanıyoruz şimdi. .
ikea kuzum :) ben zaten tadimla baslayip kasikla da vermicegim icin yani ilk etapta oyle dusunuyorumSenin sandalyenin markasi ne canim
Sizde mi gecis yaptiniz ek gidaya:)
O tosbaganin heryerini ye benim yerimede masallah
Ay sagolunn bizim oglan kaslarina onem veriiiPapatyamaviss maşallah paşaya ne güzel gülmüş kollar isirmalik maşallah maşallah
1 no muu kuzum kapali kutu var satiiiim metal kutuda olanindanYa bize o da kabızlık yaptı hatta kakasında kan gördüm onu kullanırken çatlak oldu herhalde bıraktım bende hippe alıştı gibi onu kullanıyoruz şimdi. .
1 no kuzum toptan aldık 6 aya kadar olanları1 no muu kuzum kapali kutu var satiiiim metal kutuda olanindan
Canım dik oturabiliyordu sandalyede. Oturuyormuşum artık.ikea kuzum :) ben zaten tadimla baslayip kasikla da vermicegim icin yani ilk etapta oyle dusunuyorumbasladim ilk gun bi parca yutuverdi bugun kakada geldi resmen bugunde minciklayip sularini yalamayi tercih etti pek yedi denmez size ara ara boyle foto koyarim tesekkir ederiz yerim valla
Ay sagolunn bizim oglan kaslarina onem veriiisekerparede denebilirrr
bir minik hanım da bende var 5. ayda 6150 gr 63 cm.. 3185 gr 49 cm doğmuştu.Ahh canım geçmiş olsun. Şükür ki birşeyİ yokmuş
Merhaba canım kilo arkadaşımgülüyorum ağlanacak halime hesabı benimki. Bizimkinin boyu 63 cm. Çok minnaklar bunlar yahu. Aslında bende bunu düşündüm neden devam sütü vermedi diye doktorla görüşürsem soracağım canım. Bugün elma rendeledim biraz yedi pütürlü kısmında falan bir sıkıntı yapmadı şükür. Akşamda 7 gibi aptamilin sütlü pirinçli muhallebisinden yaptım önce bi hoşlanmadı sonra bir daha verdim yedi biraz ama toplasan 10 ml yedi yemedi. Bir kaç gün daha deneyeceğim anne sütü hariç ilk bunlar. çünkü mamada almadı daha önce kızım elma ve muhallebiden sonra memeye gömüldü sütünü yine içti şuanlık meme iştahsızlığı olmadı, olmazda inşallah. Tiksinmeyi kızım suda yapıyor su içiremiyorum bir türlü. Doktorum yemezse içmezse şakın zorlama ara ara teklif et dedi. Sende zorlama canım aylardır alıştığı gıda harici lezzet farkından dolayı öyle yapıyordur. Valla allah yardımcımız olsun oyuncak olduk bebelerin elinde istersen bana anlatım yaptığı kağıtlardan verdi resmini paylaşabilirim.
Bizim yapmışlar canım
Kuzum fotoda gorebildigin kadar oturabiliyo saga sola dusebiliyo onuda kollariyla yaslaniyo sabitliyo kendinisandalye haricinde gun icinde oype aman aman oturmuyo yuvarlanma modu geneldeCanım dik oturabiliyordu sandalyede. Oturuyormuşum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?