2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bizim bebeler niye uyumuyor 6 dan beri gene uyutmaya çalışıyorum uyuyor yaklaşık 4 kez uyudu ama en uzun uykusu 7 dk uykuya devam edemiyor benimki kalkıyor tekrar salla dur salla dur şimdi piş piş açtım
Ben daha yatiramadim deli gibi agliyor sallatmiyor ayakta hamakta ters donuyor oyun cocugu oldu iyice bakalim aglaya aglaya ayagimda uyutmaya calisiyorum

Canım bence uyandırma artık çok kilo almıyor kuzular 15 günde 300 Gr maşallah çok iyi biz 5. Ayda bir ayda 300 Gr aldık
masallah yavruna

Zamanlan esinde hatasını anlar toplar inşallah evlilik 5 yılda oturuyor bizimki en azından öyle oluyor ilk yıllar üzüldüğüm ağladım şeylere o kadar üzülüyorum ki gereksizmis eşimde yaptıkları için o dönemde cahillik diyor

Ben daha yatiramadim deli gibi agliyor sallatmiyor ayakta hamakta ters donuyor oyun cocugu oldu iyice bakalim aglaya aglaya ayagimda uyutmaya calisiyorum
Annemlerde kaldım babam hamak yaptı eve derin değil diye beğenmedi. İçinde uyumadı ağladı bizde elde çarşafla salladik

Annemlerde kaldım babam hamak yaptı eve derin değil diye beğenmedi. İçinde uyumadı ağladı bizde elde çarşafla salladik
Sen bebeksin ne biliyon derini carsafi hamagı falan yatip uyusana ayakta simdi uyudu bazi gunler cok guzel uyuyor hic aglamadan uyutabikiyorum bazense beni cıldırtıyor

Bizim bebeler niye uyumuyor 6 dan beri gene uyutmaya çalışıyorum uyuyor yaklaşık 4 kez uyudu ama en uzun uykusu 7 dk uykuya devam edemiyor benimki kalkıyor tekrar salla dur salla dur şimdi piş piş açtım
Valla bir biz kaldık zaten böyle olan bence uyumaz etmez bebe karakteri boyle belki de anlamadım ki

Ben de başlayayim bari ekmek makarna pilav ranch sos sınırlaması
Bende kek çikolata ekmek sınırlaması koydum bir haftada bir kez kek yedim o da dün akşam onun dışında bozmadım çocuk emziriyoruz tabiki çok Çan’ımız çekerse yiyelim ama ben hurma meyve oyle geçiştiriyorum tatlı ihtiyacmı

Tamda okullar kapanmışken eylulde bari baslasaydı sütün falan varmı kuzum mamami icecek
canım süt sagdım bıraktım umarım içer ya rapor hakkım azaldı seneye de biraz kalsın nolur nolmaz eger biberon almazsa da mecbur götürcem okula

Dün tarif paylaşmadım patates püresi yaptım kızıma tereyağı kaşar ve 50 cc kadar anne sütü kattım eşim bile bu guzel kokuyor falan dedi, dün marketten Torku’nun günlük sütünü aldım onunla yoğurt mayalacağım bugün guzel gidiyor bizim ek gıda ama sorunumuz şu bebek mama sandalyesinde oturunca kafasını kaldırmıyor çoğunlukla eğik tutuyor oradan alıp pusete koyuyorum pusette daha rahat yiyor boşuna mı aldık mama sandalyesi diyeoum

Valla bir biz kaldık zaten böyle olan bence uyumaz etmez bebe karakteri boyle belki de anlamadım ki
Ben de varım bütün gün hiç uyumadığı oluyor. Yere yorgan atıp yüz üstü bırakıyorum biraz çabalasın yorulsun diye ama ne kadar yorulsa pişse de bana mısın demiyor çocuk gözleri kızarıyor uykusuzluktan ovalamaktan ama yok yani yatmıyor

Canm zaten ek gıdaya geçişin temel şartlarından biri başını dik tutabilmesi, acaba biraz daha mı beklesen? Gerçi şimdiye kadar yediyse bundan sonra da sorun olmaz diye düşünüyorum

Canm zaten ek gıdaya geçişin temel şartlarından biri başını dik tutabilmesi, acaba biraz daha mı beklesen? Gerçi şimdiye kadar yediyse bundan sonra da sorun olmaz diye düşünüyorum
Normalinde tutuyor aslında ama mama sandalyesine oturunca tutamıyor zAten çok da büyük mama sandalyesi kayboluyor içinde bebek ondan mı bilmiyorum

Eşim de artık akşamları perişan oluyor benimle bir, uyku eğitimi mi alsak diye yazmış sabahtan beri uykusu var mızır mızır ama ne uyuyor ne de tam uyanıyor oyle yoruldum ki yatıp yatıp geri kalkmaktan artık başım döndü tamam diyorum uyuma annem gel oynayalım biraz ona da yok esniyor parmak emiyor uyutuyorum en fazla 15 dk sonra geri uyanıyor, ben becerebileceğimi ve güneşin bize izin vereceğini düşünmüyorum uyku eğitimini benim yerime eşim araştırıyor

Canım ya annen baban geliyormuş hayırlısı ile atlatin 1 temmuza kadar süreci büyük paşa ile sorun olmaz Allah'ı izniyle küçük paşayı arada gelip emzirebikecekmisin
sagol canım süt sağıp bıraktım umarım biberpn alır yoksw okula götürcem

Normalinde tutuyor aslında ama mama sandalyesine oturunca tutamıyor zAten çok da büyük mama sandalyesi kayboluyor içinde bebek ondan mı bilmiyorum
Sandalyenin içine dik durmasını sağlayacak minik bi yastık mı koysan belki öyle durur. Desteksiz oturuyor diye de tutamıyor olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…