- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Vayyyy ne bilem toptan da aliniyormus sen hipp deyince aklima geldi dolabin ucra bir kosesinde kalivermiss1 no kuzum toptan aldık 6 aya kadar olanlarıuygulamalardan satardın sen onu aslında
Haftada 1 kutu deviriyor benimkiVayyyy ne bilem toptan da aliniyormus sen hipp deyince aklima geldi dolabin ucra bir kosesinde kalivermiss
İlk günü atlattık şükür toplantı var diye kimse getirmemiş çocuğunu bir tek lina vardı o da yok gibiydi zaten:)) inşallah diğer günleri de böyle geçiririz. . Bizimle araları 20 gün olan bir arkadaş daha var yarın getircem bende görünce şükür namazı kılcaksın dedi
Amin cnm hepimizinkini korusun Rabbim.. okuyorum bol bol:) bize 9 buçuğa kadar gelin 12 buçuktan sonra gidin dediler sizi çok tutmuşlar inşallah bir daha uzatmazlar bu kadarnas felak oku akıllı kızına nazardan esirgesin Rabbim 2yi geciyordu bıraktı bizim okul aklım kaldı çok acıkınca almış biberon umarım diger günler bu kadar uzamaz
ben sizin boşanma durumlarını tam takip edemedim olaylara tam vakııf değilim sadece bu mesajına istinaden yazacağım.Taviz vermek degil kuzum esim farklı bir insan zamaninda gittim ben almaya bile gelmedi okadar kibirli gururluki ölecegini bilse tukurdugunu yalamaz sen kendini ne zannediyorsun bana bukadar agir laflar söyleyemezsin diye cektim gittim sabah aksam evinizi tarayacam pompaliyla diye kopemi uyutmadı kufurler anam anam yani insanlik
Namina birsey yok hep hayvanlastı kachafta kaldim en sonunda geri geldim ben hep diyorumya o kusken ben konusmasam taki konustum gune kadar konusmaz onyil yirmi yil be gecerse esim gercekten cok farkli ben bu evden ciksam oda biliyor birerinin olacagini hep der bu kapidan ciksan duraga gitmeden birini bulabilirsin diye herseyin farkinda ama yinede yapacagindanda geri kalmiyor soyliyecegi sozundende baska biriyle hayat kirmamin basit oldunu hayatima baskasiyla devam edebilecekoldumu herseyin farkinda ama huyu pis onun fitratida bu
Biliyor valla onu beğenmemiş çıkarın diye ağlıyor. Elde çarşafla salladik ondada çarşafta yüz üstü dönüyor öyle yatacakmiş. Ayaklarıyla birde çırpınıyor,Sen bebeksin ne biliyon derini carsafi hamagı falan yatip uyusanaayakta simdi uyudu bazi gunler cok guzel uyuyor hic aglamadan uyutabikiyorum bazense beni cıldırtıyor
Yok hayir demek istedimi anlamadin yani eline yuzune bakılmıcak birisi degilsin evle durak arası kısamesafe olmasına ragmen o arada bile sana bakan cok olur istedin kisiyle evlenebilirsin yani benden bosansan merak etme bos bırakmazlar seni isteyeninde cok olur tanismak isteyeninde o manada asla ben esimi tanidigimda hat alalı 1 hafta olmamisti sadece annemben sizin boşanma durumlarını tam takip edemedim olaylara tam vakııf değilim sadece bu mesajına istinaden yazacağım.
ne demek evden çıkıp durağa gitmeden birisini bulmak, evden çıksam oda biliyor birilerinin olacağını demişsin. eşinin güvenini sarsacak bişeyler mi yaptın da adam bu kadar takmış kafaya
Bende onu yapiyorum saati gectimi uyumuyor ama ikigundur beceremiyorum oyun ediyor tepiyo ters donuyo agliyo bazen deli deli guluyo kiziyorum daha cok hosuna gidiyor valla cok zor bu cocuk aksam olsa diye dua ediyoruBiliyor valla onu beğenmemiş çıkarın diye ağlıyor. Elde çarşafla salladik ondada çarşafta yüz üstü dönüyor öyle yatacakmiş. Ayaklarıyla birde çırpınıyor,Cnm uykusu sıkışıyordur. Benimkide üç saati geçince ağlamaya başlıyor zor uyuyor. Ben saat tutuyorum uykusu tam gelmeden iki buçuk saatte bir uyutuyorum.
Sanmıyorum yaGeceyi gunduzu mu sasirdi acaba?
Aslinda bu durumu pek iyi degil
Nasil duzen kurulur bir arastirmak lazim
Ver kuzum kalanı da bisey olmaz 1 2 hafta gec geciver 2 noyaHaftada 1 kutu deviriyor benimki5 kutu getirtmiş babası tam 6. Ayda 2 noya geçmek mi gereekir ki öyleyse elimizde kalacak bizimde 1 kutu bizimkinide satıver:))
Benimkide bu hafta çok hareketlendi. Oyun oynamak istiyor emerken bile oturmak istiyor. Eli ayağı durmuyor.Bende onu yapiyorum saati gectimi uyumuyor ama ikigundur beceremiyorum oyun ediyor tepiyo ters donuyo agliyo bazen deli deli guluyo kiziyorum daha cok hosuna gidiyor valla cok zor bu cocuk aksam olsa diye dua ediyoru
Bende cingiragini falan ortaliga koymuyorum hırslanıyo dis kasirken agliyo istedi gibi agzina girmeyince yada dusunceBenimkide bu hafta çok hareketlendi. Oyun oynamak istiyor emerken bile oturmak istiyor. Eli ayağı durmuyor.Eline oyuncak ver tutamayinca elinden kayinca başlıyor ağlamaya sinirleniyor bende artık birşey vermiyorum. Birde onu sakinlestirmeyle uğrasamiycam
Yok hayir demek istedimi anlamadin yani eline yuzune bakılmıcak birisi degilsin evle durak arası kısamesafe olmasına ragmen o arada bile sana bakan cok olur istedin kisiyle evlenebilirsin yani benden bosansan merak etme bos bırakmazlar seni isteyeninde cok olur tanismak isteyeninde o manada asla ben esimi tanidigimda hat alalı 1 hafta olmamisti sadece annem
Babam ablam vardı hat sahibi fetodan iceri alıninca bbabam gitti yeni hat aldi geldi
kimse yoktu hayatimda ogun bugundur ne kiz ne erkek amcalarimin dahi numarası yok facebook kullanmam instagramim yok esimin erkek kardesleriyle bile konusmam yanlis anlamasin diye evden cikmam herhangi bir yanlis olayi birak yanlis anlasilma bile olmadı ben ne diyoru
Erkeklerden tiksiniyorum
Bosansam bile biriyle evlenmeyi birak otobuste yanima oturmasina bile tahammulum yok evladimdan utanirim
Ranch sosa bayılırııımmmBen de başlayayim bari ekmek makarna pilav ranch sos sınırlaması
Dogrudur kuzum arkadaşben yanlış yorumlamışım
kız korkma erkeklerden bu kadar. ben 500 erkekğin olduğu şantiyede tek bayan olarak çalışıyorum.
birisinde kredi kartı vermek için bankacı kızlar gelmişti o sırada eşim aradı nerdesin sen dedi ne oldu ofisteyim dedim arkadan kadın sesi geliyor dedio derece bir kabulleniş eşimdeki.
Okadar çok korkuyorum ki o boyun simidindenBende boyun simidi aldım küvetine koycam biraz yüzsün belki daha iyi uyur diye.
Asıl emzirirken kilo vermek çok kolay kızBu
birbucuk uzerine kilo verimi olursa helal sana kız hem emzirip hem kilo vermek buyuk basarı
Sagıncada kolaymıAsıl emzirirken kilo vermek çok kolay kız
Mekiğin hiç faydası yok diyor yeni nesil hocalar. ,yazdım da gördün mü bilmiyorum erginkırbaç var insta da, çok güzel hareketler tavsiyeler veriyor. Ben hanile kaldığım kiloya döndüm ama sıkılaşmam lazım bi fırsat bulsam. Yazım annemlerde yapıcam inş o dediğim hareketleriSagıncada kolaymıbizede yer varmı benm kilom iyi ama karnim yumusak sönmus balon gibi burus burus sert ve duz nasil olacak illa mekikmi gerek bu arada47kg um
47 miSagıncada kolaymıbizede yer varmı benm kilom iyi ama karnim yumusak sönmus balon gibi burus burus sert ve duz nasil olacak illa mekikmi gerek bu arada47kg um
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?