2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Vayyyy ne bilem toptan da aliniyormus sen hipp deyince aklima geldi dolabin ucra bir kosesinde kalivermiss
Haftada 1 kutu deviriyor benimki 5 kutu getirtmiş babası tam 6. Ayda 2 noya geçmek mi gereekir ki öyleyse elimizde kalacak bizimde 1 kutu bizimkinide satıver:))

nas felak oku akıllı kızına nazardan esirgesin Rabbim 2yi geciyordu bıraktı bizim okul aklım kaldı çok acıkınca almış biberon umarım diger günler bu kadar uzamaz

nas felak oku akıllı kızına nazardan esirgesin Rabbim 2yi geciyordu bıraktı bizim okul aklım kaldı çok acıkınca almış biberon umarım diger günler bu kadar uzamaz
Amin cnm hepimizinkini korusun Rabbim.. okuyorum bol bol:) bize 9 buçuğa kadar gelin 12 buçuktan sonra gidin dediler sizi çok tutmuşlar inşallah bir daha uzatmazlar bu kadar

ben sizin boşanma durumlarını tam takip edemedim olaylara tam vakııf değilim sadece bu mesajına istinaden yazacağım.

ne demek evden çıkıp durağa gitmeden birisini bulmak, evden çıksam oda biliyor birilerinin olacağını demişsin. eşinin güvenini sarsacak bişeyler mi yaptın da adam bu kadar takmış kafaya

Sen bebeksin ne biliyon derini carsafi hamagı falan yatip uyusana ayakta simdi uyudu bazi gunler cok guzel uyuyor hic aglamadan uyutabikiyorum bazense beni cıldırtıyor
Biliyor valla onu beğenmemiş çıkarın diye ağlıyor. Elde çarşafla salladik ondada çarşafta yüz üstü dönüyor öyle yatacakmiş. Ayaklarıyla birde çırpınıyor, Cnm uykusu sıkışıyordur. Benimkide üç saati geçince ağlamaya başlıyor zor uyuyor. Ben saat tutuyorum uykusu tam gelmeden iki buçuk saatte bir uyutuyorum.

Yok hayir demek istedimi anlamadin yani eline yuzune bakılmıcak birisi degilsin evle durak arası kısamesafe olmasına ragmen o arada bile sana bakan cok olur istedin kisiyle evlenebilirsin yani benden bosansan merak etme bos bırakmazlar seni isteyeninde cok olur tanismak isteyeninde o manada asla ben esimi tanidigimda hat alalı 1 hafta olmamisti sadece annem
Babam ablam vardı hat sahibi fetodan iceri alıninca bbabam gitti yeni hat aldi geldi
kimse yoktu hayatimda ogun bugundur ne kiz ne erkek amcalarimin dahi numarası yok facebook kullanmam instagramim yok esimin erkek kardesleriyle bile konusmam yanlis anlamasin diye evden cikmam herhangi bir yanlis olayi birak yanlis anlasilma bile olmadı ben ne diyoru
Erkeklerden tiksiniyorum
Bosansam bile biriyle evlenmeyi birak otobuste yanima oturmasina bile tahammulum yok evladimdan utanirim
Arkadasin dedigine istinaden yazdim esim olmasa evlenirimde ayaklarimin uzerindede dururum o bunu bilir dedi bende biizimkininde herseyi. Farkinda herzamanda boyle boyle der diye yazdim onu

Son düzenleme:
Bende onu yapiyorum saati gectimi uyumuyor ama ikigundur beceremiyorum oyun ediyor tepiyo ters donuyo agliyo bazen deli deli guluyo kiziyorum daha cok hosuna gidiyor valla cok zor bu cocuk aksam olsa diye dua ediyoru

Geceyi gunduzu mu sasirdi acaba?
Aslinda bu durumu pek iyi degil
Nasil duzen kurulur bir arastirmak lazim
Sanmıyorum ya (
Büyüme atağı ne zaman emin değilim. Hesabıma göre geçtik. Geçince de böyle oldu.
Güya uyusun diye verdik o ürünü... Tam tersi oldu (
Gece veriyorum sabah uyuyor, gündüz versem gece uyur mu :))

Bende onu yapiyorum saati gectimi uyumuyor ama ikigundur beceremiyorum oyun ediyor tepiyo ters donuyo agliyo bazen deli deli guluyo kiziyorum daha cok hosuna gidiyor valla cok zor bu cocuk aksam olsa diye dua ediyoru
Benimkide bu hafta çok hareketlendi. Oyun oynamak istiyor emerken bile oturmak istiyor. Eli ayağı durmuyor. Eline oyuncak ver tutamayinca elinden kayinca başlıyor ağlamaya sinirleniyor bende artık birşey vermiyorum. Birde onu sakinlestirmeyle uğrasamiycam

Bende cingiragini falan ortaliga koymuyorum hırslanıyo dis kasirken agliyo istedi gibi agzina girmeyince yada dusunce

ben yanlış yorumlamışım

kız korkma erkeklerden bu kadar. ben 500 erkekğin olduğu şantiyede tek bayan olarak çalışıyorum.
birisinde kredi kartı vermek için bankacı kızlar gelmişti o sırada eşim aradı nerdesin sen dedi ne oldu ofisteyim dedim arkadan kadın sesi geliyor dedi o derece bir kabulleniş eşimdeki.

Dogrudur kuzum arkadaş
boşanırsam da yeni hayat da kurarım ayaklarımın üzerinde de dururum eşime muhtaç değilim eşlerimizin bunun farkına varması gerekir, mesela diyorsun ya çöp atmaya bile çıkamıyorum dışarı diye sen taviz verirsen erkekler zaten egemenliklerini sürdürmek için her şeyi yaptıkları için onun ekmeğine yağ sürmüş olursun
Gidemeyecegini bildi icin böyle böyle yapiyordur dedi icin bende cıksam evden bosansam birini bulmamin zor olmucani hayatimi surecegimi dusundugu icin durak örnegini verir diye yazdim tabi o yorumu gormedin galiba yanlis anlaman normal kuzum

Sagıncada kolaymı bizede yer varmı benm kilom iyi ama karnim yumusak sönmus balon gibi burus burus sert ve duz nasil olacak illa mekikmi gerek bu arada47kg um
Mekiğin hiç faydası yok diyor yeni nesil hocalar. ,yazdım da gördün mü bilmiyorum erginkırbaç var insta da, çok güzel hareketler tavsiyeler veriyor. Ben hanile kaldığım kiloya döndüm ama sıkılaşmam lazım bi fırsat bulsam. Yazım annemlerde yapıcam inş o dediğim hareketleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…