2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ben 58 kiloydum şuan 62 kiloyum bu gidişle sonum ne olur bilmiyorum midem bulandıkça hamur işi yiyorum bir de surekli evdeyim ondan böyle oldu sanirim yatmaktan ve çok yemekten ama doktorum bisey demedi
evet canım neyse bebişlerimiz sağlıklı olsunlarda, kiloları istedikten sonra veririz :)

Canım şehirhastanesinde vardır. Mersin şehirhastanesi acilindr var mutlaka adanadakinde de vardır mutlaka görün doktora
Evet şehir hastanesinde varmış. Şimdi yoldayım. Hissediyorum kötü bir şey yok. Ultrasona girmem lazım rahat edemem

Kizlar 1. Sayfayi guncelledim okumanizda fayda var bebislerimiz icin hafta hafta dualar bi goz atin

Cnm tabloda ismimi göremedim.Yazmaya vaktim olmuyor ama sürekli takipteyim okuyorum yazıları.Malum iki cocuk var bende biraz zor oluyor
Bilgilerimi yazayım müsait olduğunda eklersen sevinirim:
İl Ankara- yaş 36- boy 1.65- kilo 44 şimdi 46 oldum- cocuk: 3 -sat 04 04 2018- dogum tarihi 09 01 2019 eksik bişey kalmadı herhalde
Ayrıca şimdiden hepinizin bayramını kutluyorum

Son düzenleme:
Kızlar merhaba dün bebeğimin kalbinin durdugunu öğrendim cuma günü kürtaj olucam dualarınızı eksik etmeyin umarım herbiriniz sağlıkla kucaklarınıza alırsınız meleklerinizi Allaha emanet olun
Çok geçmiş olsun Allah ım kolaylık versin
İnşaallah çabuk toparlanırsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…