2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Benim doktorum ilişki serbest dedi. Seyahat vs için de kısıtlama getirmedi. Ama bunu senin durumuna bakıp söylüyor. Kimisi için de önermiyorlar riskli ise. Bence doktoruna sormalısın
Cnm bize birşey dememişti ama korku oluştu bende şimdi birşey olur mu oldu mu diye??? İnş olmamıştır. Ne yapsam bilemedim. Doktora mı gitsem , birşey olur mu acaba ??? Yani durumumuzda riskli bi şey yoktu. Ama yine de tedirginim

Kızlar merhaba, ikili test yaptıran var mı aranızda? Kaçıncı haftada yaptırdınız sadece kan mı veriliyor? Sonuçlar kaç günde çıktı?

Benim dr um sağlıklı bir gebelik olduğu sürece sorun olmadığını söylemişti .Bende az da olsa kanama alanı olduğu için yasakladı sonradan. Korunduğun sürece sorun olmayacağını, prezervatifle korunmam gerektiğini söylemişti .

Teşekkürler cnm yorumun için.

Ayni senin gibiyim simdiden kilo aldim bende kizimda 17 haftada 2 kilo almistim simdi 17. Haftaya kac olurum bilmiyorum
Evet bakalim cnm bende merak ediyorum ins fazla almayiz tabiki...

Ben 84 ile başladim 7. Haftada 85.2 gördüm mide bulantısı başladı o hafta bugün tartildim 83.7 olmuşum kilo veriyorum ben
zaten bu haftalarda kilo alinmamasi daha iyi cnm son aylarda hizli bi sekilde aliniyor

Kızlar cinsel ilişki konusunda ne durumdasınız ???? Ya ilk gittiğim doktor asla demişti. Şimdiki doktorum 4/5 defa gittim ilişki ile ilgili birşey dememişti. Siz ne düşünüyorsunuz??
Eger riskli bir gebelik degilse, cinsel iliski hic problem degil. ( tabi esiniz cok yuklenmemesi lazim ) ve eger prezervatif kullanilirsa, enfeksiyon riskini azaltmis olursunuz. Ben kizima hamileyken ( 39.) haftaya kdr hic problem olmadi ara ara iliskimiz.. tabi hergun onerilmiyor haftada 2 kesinlikle yeter hamilelikte. Ve bende iliskiye girmek gercekten 1 saat icinde normal epiduralsiz bir doguma neden oldu, cok rahat bir dogumum olmustu

Cnm biz yaptık ya vallah şimdi de vicdan azabı çekiyorum birşey oldu mu olur mu diye ??? Doktora mı gitsem şimdi ??? Bide doktor bayramdan bi hafta sonra gel dedi ama korkum var ne yapsam bilemedim ????

Yok canım ya endişe etme onlar tedbir amaçlı böyle söylüyor annelerimiz dikkat edebilmiş midir sence?

Cnm benim ilk doktorum kesinlikle ilişki yasak dedi. Sonra doktorumu değiştirdim bu doktorum ilişkiyle ilgili birşey demedi. 9. Haftam bitmek üzere 1 defa ilişki oldu. Yok eşim yüklenmedi hatta korkarak yaptığımız için çok dikkatli davrandık. Kanamam falan olmadı çok şükür. İnş bi sorun olmaz. Sizce sorun olur mu ??

Cnm dedigim gibi riskli bir gebelik degilse, kesinlikle sorun olmaz :) ayrica sunu bilmemiz gerekir, Hamilelik bir hastalik degildir cnm , hersey normal sekilde ilerliyorsa korkmaman gerekir :)

İlişkiyle alakası var mı normal doğumun. Dr. Mu dedi. Bize prezervatif kullanın demedi. Bazı gebeler çok istekli olurmuş. Ben eskiden nasıldım şimdi nasılım
Eşim tabii benimle işin bitti, kullanıp attın beni bir paçavra gibi diyor

Gunaydin kizlar bugun isim cok temizlik utu
Benimde cok isim var temizlik var, ilk once girmem gereken bir sinav var ( belcikada eczanede calisiyorum ) ve bir sinava girmem lazm yukseltmem icin diplomami, sonra gelip daha temizlik var ...

hahahah esler bazen gercekten cok komik olabiliyorlar ya :) doktorum, kesinlikle yardimci oldugunu soyledi iliskiye girmenin :) tabiki kisiden kisiye degisebilir (herseyde oldugu gibi) insallah bu dogumumda cok guzel gecer, sizlerinkide tabiki

Oluyor canm ara ara özellikle ayakta çok kalırsam ne kullanıyorsun ilaç olarak
Ne zaman başladı ne kadar sıklıkla oluyor
9+6gunlugum 7+0 da lekelenme basladı.gecen persembe ve cuma pıhtılı yogun kan geldi.proluton yapıldı.1 gun arayla kanama oldu gene.dun yogun gaz karın şişliği sonrası bel ce kasuk agrısı yasadım sonrası gene kanama kırmızı pıhtısız.salı gene iğne oldum.ama belim kopacak gibi.kasık batması cok fena

Ayrıca Tüp bebek ile oldu.crinone jeli de hwtgun kullanıyorum

Çok geçmiş olsun canım allah yavrularimizi sağlıkla bize bağışlasın
Benimde ilk 7+3 te çok az taze kan geldi sonra kahverengi lekeler geldi iki gün bitti geçtiğimiz 8+3 te cuma günü kahverengi lekelenme oldu cumartesi günü 8+4 te ped dolusu taze kan geldi
O gün düşük önleyici iğne vuruldu pazar gecesi de oldu kanama az miktarda ara ara koyú kahverengi lekelenme oluyor
Progestran kullanıyorum hap olarak
Dr ne diyor kanama icin

Olsaydı o anda olurdu canım korkma bana doktorum 12. Haftaya kadar yasak dedi ta ki son 4 haftaya kadar sonra yine yasak dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…