2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Merhaba arkadaslar kilo durumunuz nasil? Ben 68 ile hamile kaldim suan 69 bucuk olmusum... cok erken aslinda kilo almak icin.. kizimda 20 haftaliga kdr sadece 1 kilo almistim
Bende 66,5 falandım bulantı ve kusma yüzünden şu an 60 kiloya düştüm Allah yardımcımız olsun kiloları kafaya takmayın lütfen sağlık olsun başka bişey istemeyin ben 2 Aydır yatağa mahkum yatıyorum İnşâAllah sağlıkla doğsun kuzum çekcez artık

Kanama yada ağrı vs yoksa bir şey olacağını sanmam canım. İlk 3 ay seyrek, ikinci 3 ay normal, sonraki 2 ay da seyrek olabilir, son ay olmasın diyorlar genelde, rahim kasılmasına sebep olup erken doğum olmasın diye. Sen şimdi evham yapma bence. İlk muayenende de sorarsın doktoruna

Teşekkürler cnm

Beklicez dusecekse engel olamayız diyo

Sakın üzme kendini benim ilk hamileliğim de geç döllenme. Şimdiki de öyle. Hatta ilk doktor değiştirmedi Sat tarihini. Şimdiki doktorum değiştirdi çünkü öteki türlü geriden geliyor diyorlar. İnşallah sonrasında güzel haberler almışsındır.

Dusuk oldugunda ya da olacaginda, kanama varsa surekli gebeligin sagliksiz oldugu anlamina mi geliyo acaba? Oyuzfen bekleyelim demis olabilir mi dr? Yoksa herhangi bir ilac falan verirdi canim.
Hayirlisi olsun.
Verilecek tum ilaçlar verildi. Gidince de bişe yapmıyolar .bugun baya kanamam var agrı ile birlikte.artık ümidimi kaybettim.yine se tuvalete gitmeye o manzara ile karsıladmaya cok korkuyorum

Kizlar kanamasi olanlar..lutfen olumsuz olmayin..evet cok sinir bozucu kanama..bende 2 kez 9 ve 10.haftalarda kaybettim bebeklerimi..
Ama 2.sefer benimle birlikte kanamasi olan arkadas vardi surekli kanamasi vardi..ama bebekleri sag saglim.dogdu cok.sukur..
Kanamayla hamilelik gecirenlerde var. Insallah sizinkide gecer .rahat hamilelik yasarsiniz

Dusuk oldugunda ya da olacaginda, kanama varsa surekli gebeligin sagliksiz oldugu anlamina mi geliyo acaba? Oyuzfen bekleyelim demis olabilir mi dr? Yoksa herhangi bir ilac falan verirdi canim.
Hayirlisi olsun.
Kanama illa gebeliğin sağlıksız olduğu anlamına gelmiyor ilaçlar veriliyor doğal denge zaten sağlıksız olanı sonlandırıyor ama kanama sağlıksız gebelik anlamına gelmiyor arkadaşım 9 ay kanama gördü sağlıkla bebeğini kucağına aldı

Merhaba arkadaslar kilo durumunuz nasil? Ben 68 ile hamile kaldim suan 69 bucuk olmusum... cok erken aslinda kilo almak icin.. kizimda 20 haftaliga kdr sadece 1 kilo almistim
Ben 58 kiloydum şuan 62 kiloyum bu gidişle sonum ne olur bilmiyorum midem bulandıkça hamur işi yiyorum bir de surekli evdeyim ondan böyle oldu sanirim yatmaktan ve çok yemekten ama doktorum bisey demedi

Cnm biz yaptık ya vallah şimdi de vicdan azabı çekiyorum birşey oldu mu olur mu diye ??? Doktora mı gitsem şimdi ??? Bide doktor bayramdan bi hafta sonra gel dedi ama korkum var ne yapsam bilemedim ????
Zeynep aynı şey benimde başıma geldi gece stres yaptım uyuyamadım korktum bebeğe bişey olur kanamam olur diye.ama şimdi çok şükür iyiyim.korkma sende.ama ben bir daha öyle birşey yapmak istemiyorum

Zeynep aynı şey benimde başıma geldi gece stres yaptım uyuyamadım korktum bebeğe bişey olur kanamam olur diye.ama şimdi çok şükür iyiyim.korkma sende.ama ben bir daha öyle birşey yapmak istemiyorum

Bende çok korktum hatta kalkıp doktora gidecektim kızlar içimi rahatlattı çok şükür. Kanama falan olmadı zaten korkarak yaptığımız için çok yüklenmedi eşim. Ama yine de korktum valla. Zor elde edince insan hep tedirgin oluyor maalesef....
Bir daha mı tövbe tövbe tövbe 16. Haftaya kadar yok artık.

AZ ÖNCE BİRAZ KAN GÖRDÜM. KOSKOCA ADANADA 1 TANE KADIN DOĞUM UZMANI YOK ULTRASON MUAYENESİ YAPACAK. DR DA YURT DIŞINDAYMIŞŞŞŞŞŞ. DOKTORUM AZ KAN OLURSA ENDİŞELENME DEMİŞTİ..NORMALMİŞ. AMA İÇİM RAHAT DEĞİLLLLL. YARDIM EDİNNNNNN

o olmazsa baska hastaneye gt acildende bakiyorlar ultrasyonla normaldir canim sen fazlalasirsa hemen git insallah bi sikinti cikmayacak icini ferah tut

Ay bende aynen tovbe dedim esimde karktu panik yaptı.bu stresi yaşamaktansa hiç olmaması daha iyi

Canım şehirhastanesinde vardır. Mersin şehirhastanesi acilindr var mutlaka adanadakinde de vardır mutlaka görün doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…