2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
İyi bayramlar kızlar. Bugün kontrole gittiğimde bebeğin kalbinin durduğunu öğrendim. 6+6da 15mm olan bebek, 9+6da 19mm olmuş sadece Birebir aynı şekilde 4 ay önce de bir kaybım olmuştu. Allah sizlere sağlıklı, güzel bir hamilelik ve sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Allaha emanet olun.

Geçmiş olsun canım çok üzüldüm .. inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip olur..

Canım ya çok üzüldüm bu ikinci haber kalbi duran bebek için bu hafta içinde rabbim bir daha yyaşatmasin tez zamanda sağlıkli ve hayirli gebelik nasip etsin inşallah

Allahhımmm yine aynı acı senin adına çokk ama çok üzüldüm bu defa farklı olacak diyordum şuan çok üzgünüm çok bütün moralim alt üst oldu allah sabır versin tekrarını yaşatmasın

Sana sabırlar diliyorum canım. En kısa sürede sağlıkla meleğine kavuşursun inşallah

Yaaaaa... İnanamıyorum yaaa... Allah' ım sen çok büyüksün, İnşaallah en kısa zamanda bu sefer sağlıkla kucağına alacağın evlat nasip etsin sana.. Tekrarını yaşatmasın
Gerçekten çok üzüldüm ya..

Canım benim çok üzüldüm çok . Allahım sabır versin , en kısa zamanda muradına er inşallah

Kizlar tabloya kayit olmayanlar beni etiketlesin bilgilerini yazip yas boy sat fogum tarihi memleket kacinci cocuk kilo vs kaydedeyim

Kizlar baslangic kilolarinizi ve guncel kilolarinizi boyunuzu etiket yapip bana yazin listede yoksunuz baktim duzenleyelim.bi listeye aliyim sizleride ay ay yazacagiz oncelikle olmayanlari yazalim
cibi35 B Balinayakafaatandelihamsi Kahsen bee009 cycas Strongmom_ S skelebeks N Nehculferadis Y yenihayat79 1oglak1koc Zuhal budak polat supurgelicadi conqueror tethyss H Hayatcandann H hul_ya_ AnthesteriA ssoztrk D defne1453 Papatyalardaguzel Maviiece bsebse oozzee nehirimm1727 arada dusuk yapan arkadaslar varsa affetsinler beni isimleri listede olduklari icin etiket yaptim bilemedigim icin isimlerini

Canım 66,5 kg ile başladım şu an 61 kg 1.60 cm boy ilk bebek

Cnm çok geçmiş olsun.Rabbim dayanma gücü versin , en kısa zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…