2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
cnm bende bi yanşışlık olmuş herhalde :) Dogum tarihi 31/09 yazmışşın:) 31/01 olck cnm
Aa kuzum hemen duzelteyim klavyeden
@Ytmz suanki kilom 70 yazabilirsin sanırım benim baska eksik bilgim yok ellerine sağlık yoruluyorsun bizler icin Allah razi olsun
Sendede razi olsun canim
@Ytmz boy 1.70 , 74 le hamile kaldım canım şuanda aynıyım kilo almadım henüz.bizde de ilk çocuk rabbim nasip ederse.son adet tarihim 1 nisan canım
kuzum yas sehiride yazar misin

Canım çok geçmiş olsun Rabbim sabır versin.

Dun aksam kullandıgım iğnelere ragmen sakır sakır kanamam oldu hala da devam ediyo. Kacıncı pedim.ultrasonda kanama alanı yok ve hicbise diyemiyolar.estrofem hibor kullanıyorum uzun zamandır .tüp bebek doktorum devam et diyo burda gorundugum doktorlar bırak diyo.bilginiz var mı bu ilackar mı yapıyo kanamayı.bir de kusarken cok kasılıyorahmim bu da mı tetikliyo

Ben de Sanliurfa. Yas:30 ilk cocugum. Boy:1.58 hamile kaldigim kilo:67 su andaki kilom: 64.5 04.01.2019 tahmini dogum tarihimiz insallah

Estrofemi kesme zamanin gelmis canim gebeligin 10. Haftasi dolunca kesiliyordu biyr hala devam et diyorlarki ? Hibor da kanamayi tetikliyordur sonucta kanin akisini hızlandırıyor ama onu nicin kullaniyorsun? Pihtilasma testlerin yapıldımı genetik sıkıntı varmi tedbir amaclimi kullandiriyor doktorun ?birde kusarken kasilmada rahim kasilmasina neden oluyor benim bir arkadasim vardi oda aynisini yasiyordu hem cok oguruyordu kusuyordu hemde clexan kullaniyordu surekli kanamasi vardi

Herhangi test yapılmadı önlem amaçlı kullanıyorum hibor u.öyle böyle bi kansma yasamıyorum.tüp bebek doktoru kullan diyo onun haricinde herkes burak diyo.ama kanamayı da acıklayamıyo.bebek maşsllah iyi.ama ben de psikoloji kalmadı

0.4 luk mu kullaniyorsun test yapilmadan baslatilmasi cok kötü simdi test yapilmis olsaydi ya hic kullanmicaktin yada kanamaya ragmen kullanman gerektigi icin kafamda soru isareti olmayacakti banada 2. Tup bebegimde baslatmislardi 0.4 luk kizimda sadece 10 hafta ecopirin kullanmıştım ama clexsan baslatilan tutmadi 3. Tup bebekte hic bir ilac vs kullanmadım kan sulunadirici kimyasal oldu sonra dogal oldu zaten bu gebeligim ilac vs kullanmiyorum cok şükür

0.2 lik kullanıyorum ama sanırım artık kullanmayacagım

Çok geçmiş olsun. Bizimki de tup bebek estrofem ben de kullandım kalp atisini duyana kadar. Benim de 5. Haftada kanamam olmuştu doktor sadece coraspini kesti

Canım başlangıç 52 şuan 50 falan. Boy 16o

0.2 lik kullanıyorum ama sanırım artık kullanmayacagım
Çok geçmiş olsun canım Bebişin iyi olmasına sevindim benim önceki gebeligim tüp bebek idi
Kahverengi lekelenme olunca corasprini kestirdi
Ondan sonrada az devam etti HCG birden düştü ve düşük oldu ondan sonra hemen doğal yoldan hamile kaldım kararıni kafana göre almıyorsun inşallah kanama kesilir tez zamanda seni çok iyi anlıyorum her WC ziyareti artık benim için değil eşim içinde stres kaynağı

Kanama alanı olmaması iyi bende küçük de olsa var

Kanamanz idrar yollarından geliyor olabilir mi alttan muayene ettiler mi benm ilk hamileligimde sürekli sonradan idrar yolundan olduğu anlaşılan anlamsz kanamam olmuştu.

Baslangic kilom 60
Simdiki kilom 61.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…