2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Gecmis olsuncanim. Her gebeligi kanamali gecen biri olarak yaziyorum. Ben de hibor kullaniyorum. Beraberinde coraspirin de kullaniyordum kanama alani olmadigi halde kanama olunca dr coraspirin bi yerden kacak yapiyordur dedi. Onu kesince bitti kanamam sukur. Ama inceki gebeliklerimde bazen kanama alani gorunurdu bazen gorunmezdi. Insaallah biter kanaman. Ama eger kanama alani gorunmedigi halde kirmizi kanaman oluyorsa dr um alltan muayene edip bir seye bakmam lazim demisti ama suan hatirlayamiyorum. Karisik ve daginik yazmamisimdir umarim

Öncelikle bebişlerimizin sağlıklı olmasını diliyorum ,ama cinsiyeti de merak etmiyor değilim sizler ne hissediyorsunuz ? Rabbim sağ salim bebişlerimize kavuşmamızı nasip eylesin inşallah

Öncelikle bebişlerimizin sağlıklı olmasını diliyorum ,ama cinsiyeti de merak etmiyor değilim sizler ne hissediyorsunuz ? Rabbim sağ salim bebişlerimize kavuşmamızı nasip eylesin inşallah
Benim bi kızım var kizimdaki hamileligimin aynısıni yasiyorum ne bulanti ne bisey cok rahat geciyor sanırım kızım olacak yani oyle hissediyorum yinede Allah bilir

Benim bi kızım var kizimdaki hamileligimin aynısıni yasiyorum ne bulanti ne bisey cok rahat geciyor sanırım kızım olacak yani oyle hissediyorum yinede Allah bilir
Hayırlıısı cnm:) Benimde bir kızım var ve bu hamileliğimde hiiiiiç birsey hissedemiyorum duygusuz oldum iyce

Canım boy 1.60, 64.4 idi hamile kalmadan şuan 66 yım

Gunaaydinn ❤❤ merak etmez miyiz cook merak ediyorum valla :) bide benim ilk olunca biseylede kiyaslayamiyorum :)) kac hafta kaldi ogrenmemize Rabbim nasip edersee ❤

Gunaaydinn ❤❤ merak etmez miyiz cook merak ediyorum valla :) bide benim ilk olunca biseylede kiyaslayamiyorum :)) kac hafta kaldi ogrenmemize Rabbim nasip edersee ❤
1 aya kadar hepimiz öğreniriz bence hatta bazı ehil doktorlar 12.haftada bile doğru tahminde bulunuyorlar. Ben açıkçası 25 haziranda gideceğim kontrolde doktorumun bir tahminde bulunacağını düşünüyorum

bu arada sürekli rüyamda erkek bebeğim olacağını görüyorum 4-5 kere bebekle ilgili rüya gördüm hepsi de erkekti gerçek gibi neredeyse eminim diyeceğim

Bebeğinin kalbi duran herkese sabır diliyorum.. Rabbim tez zamanda sağlıklı gebelikler nasip edip kucaklarınızı doldursun inşAllah.. benim de açıkçası psikolojim bozuldu, göğüs hassasiyetim vardı yaklaşık bir haftadır yok.. bebeğimin kalbi mi durdu acaba diye düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi normalde randevum 25’indeydi ama yarına aldım sırf içimdeki şüpheyi bastırmak adına.. umarım gereksiz evhamdır Rabbim hepimizin miniklerini korusun..

Benimde bir kızım var...bir haftadır hep erkek bebek görüyorum...sanki erkek gibi...hayırlısı sağlıkla gelsinler...

Ayy hadi insallah yaa ❤❤ 1ay icinde mii hem cok kisaaa hem cok uzuuun :))) evet ama sonradan degisebiliyor :) erkek deyipte kiza donmuslugu bile oldu arkadasima :)

Canim bozma pskilojini hic 9.haftada bende kayboldu ara ara olmaya basladi bazi gun hic olmadi bile bende aynisindan korkmustum ama sukurler olsun carsamba gittigimde kocaman olmus hatta gununu 3gun gecmisti bile bebisim ❤ olabiliyormus zaten o durum ❤

Öyle mi dersin içime bi nebze de olsa su serptin çok teşekkür ederim Umarım ben de yarın sorunsuz bir şekilde görürüm kuzumu..

Ayy hadi insallah yaa ❤❤ 1ay icinde mii hem cok kisaaa hem cok uzuuun :))) evet ama sonradan degisebiliyor :) erkek deyipte kiza donmuslugu bile oldu arkadasima :)
Evet yanlış tahmin de olabiliyor ama gerçekten iyi doktorlar da var bu anlamda. Arkadaşımın doktoru bebeğini 11.haftada doğru tahmin etti. Az kaldı az

Evet yanlış tahmin de olabiliyor ama gerçekten iyi doktorlar da var bu anlamda. Arkadaşımın doktoru bebeğini 11.haftada doğru tahmin etti. Az kaldı az
Yaa ❤❤ ayy valla cok heyecanli Rabbim nasip etsin hepimizleree ❤❤

Cinsiyet konusunu ben de çok merak ediyorum arkadaşlar ya.. Benim bebeğim tamm sağ tarafımda, çok hissediyorum ve ağrılarım da hep sağ tarafımda oluyor. Doktorum ultrasonla bakarken sağ tarafımdan bakıyor diyebilirim.
Ramazanda iftar yemeğinde benden habersiz başıma tuz dökmüşler, ben de burnumu kaşımışım; senin oğlun olacak dediler.
Ben kız evlat istiyorum çok :) Tabiki hepimiz gibi önce sağlıklı olsun da.. Bilmiyorum, kız istiyorum, kızlar bi başka oluyor ya :) Bebişin sağda olması kız olması anlamına gelebilir di mi? :)

Genelde erkek bebek sağda olur derler ama kesin olduğunu düşünmüyorum. Allah hakkımızda hayırlısını versin. Sağlıklı olsunlar inşallah diyoruz ama cinsiyet de merak edilmiyor değil.

Internette okumuştum yasinizi hamile kaldiginiz ayi toplayip 9dan cikarinca tek sayi cikarsa erkek cift sayi cikarsa kiz mis % 80 gercekmis tabiki en iyisini Allah bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…