2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Beni her gören kızın olcak diyor. Eşim erkek istiyor benim için fark etmez ama erkek olması ikinci gelen kız olursa abilik yapma açısından iyi olur. Çünkü ben evin en buyuk olanıydım ve hep abim olsun istemiştim beni korur kollar arkamda olur diye :)) çünkü ben hep kendimi ve kardeşim tek başıma korurdum okulda dışarda vs. Erkek gibiydim maşallah

Aynı düşüncedeyiz .
Ben de hep abim olsun isterdim. Hep kızımın abisi olsun diye dua ederdim Sanırım öyle de olacak.

Canım kese sağda olunca erkek demişlerdi bana. İlk bebeğimde kese sağdaydı ve erkek oldu. Bakalım sende de tutacak mı. Sağlıklı olsun öncelikle ama cinsiyeti de merak etmeden duramıyoruz

Clexan kullanan arkadaşlarım iğneyi yaptığım yerde sertlik olması normal mi?sanki deri altında bilye varmış gibi sertlikler oluyor.göbeğimden yapıyorum iğneyi.

Clexan kullanan arkadaşlarım iğneyi yaptığım yerde sertlik olması normal mi?sanki deri altında bilye varmış gibi sertlikler oluyor.göbeğimden yapıyorum iğneyi.
Bu bezeler ilacı doğru yapmadığınızın göstergesi ilaç dağılmıyor orda beze olarak kalıyor. Sanırım kas olan bölgelere denk geliyosunuz iğne dağılmıyor iğneyi batırırken eger bi yerde takılıyosa daha çok güç uygulaması gerektiriyorsa batırırken bilki kasa denk geliyo yer değiştir

Peki bu durum benim sağlığımı etkiler mi çok korktum.siz nerelere yapıyorsunuz.bana gösterildiği gibi yapıyorum ama iki tarfta sertlik oluştu.

Gunaaydinn ❤❤ merak etmez miyiz cook merak ediyorum valla :) bide benim ilk olunca biseylede kiyaslayamiyorum :)) kac hafta kaldi ogrenmemize Rabbim nasip edersee ❤
valla cnm belcikada 16-18haftaya kdr bekliyorlar bende kizimda dayanamayip ozel cinsiyet bakan yere gitmistim 13 haftalikken ogrenmistim :)

Benimde bir kızım var...bir haftadır hep erkek bebek görüyorum...sanki erkek gibi...hayırlısı sağlıkla gelsinler...
Ben ilk hamileligimde ( ogluma hamileyken, erken dogumla kaybettm oglumu) ruyamda ultrasonla doktor bakip erkek bu demisti ve cikmisti.. kizimdada mucevher veriyordu annem bana ve kiz cocugu anlamina geliyormus gercektende tuttu:) Simdi hic bisey gormiyorum

valla sag sol pek inanmıyorm ben cnm, ama sagda olunca erkek çocuk olma ihtimali yüksek diyorlar

Göbeğimin fotoğrafını çektim bakarmısınız iğneleri yaptığım yerler belli oluyor zaten.korktuğum şu sertlikler emilmiyor demekse bebeğime fayda etmeyebilir yada ne bileyim bana zararı olabilir mi acaba çok korktum iki tarafta semsert bu şekilde nasıl yapmaya devam edebilirim ki.

Eklentiler

• 105ED8EE-37B4-475E-A8C3-0A00B2EA91D6.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 102
Peki bu durum benim sağlığımı etkiler mi çok korktum.siz nerelere yapıyorsunuz.bana gösterildiği gibi yapıyorum ama iki tarfta sertlik oluştu.
Hayır zararı olmaz ama bezelerin geçmesi baya zaman alır bendede bir iki defa olmustu doktorum ilacın dağılmadıgını doğru yapmadığımı söyledi bende göbeğine yapıyorum elimle derimi yokluyorum kasmı kaba etmi diye ona göre yapıyorum

Fotoyu şimdi gördüm yanlış yaptıgın yerler göbek deliğin ile iğne yaptıgın yer arasında en az dört parmak uzaklık olmalı sen direk dibine yapmışsın

Fotoyu şimdi gördüm yanlış yaptıgın yerler göbek deliğin ile iğne yaptıgın yer arasında en az dört parmak uzaklık olmalı sen direk dibine yapmışsın
Çok teşekkür ederim.söylediğiniz gibi deneyeceğim yarın.inşallah doğru yapmayı öğrenirim oluşan sertlikler canımı sıkıyor .

Çok teşekkür ederim.söylediğiniz gibi deneyeceğim yarın.inşallah doğru yapmayı öğrenirim oluşan sertlikler canımı sıkıyor .
aynen, yanlis yerlere yapmissiniz.. daha cok kenarlara dogru yan bir sekilde igne yapilmasi gerekiyor

İğ
Bana dik yapmam gerektiği söylendi göbek deliğinden 3 parmak yan yarafa.ben biraz 2 parmak kadar yapmışım sanırım.elimle deriyi sıkıştırıp dik batırıyorum iğneyi ben.
İğneyi dik batır tabi yan batırırsan morarır altta kanama olur en az 4 parmak olacak şekilde daha uzagada yapabilirsin

@Ytmz canım benide eklermisim yaş:36 3.çocuk Bursa sat:29 Nisan BDT:3şubat ama sezaryen olacağı için muhtemel 25.01.2019 olacak başlangıç kilo 49 şuanki kilo 49 boy 160

Arkadaslar hatalari soylemis canim bezeler icinde alkollu ( kolonya) pamuk ile oralara hafif masaj yaparsan daha cabuk dağılır geçmiş olsun

Göbek altına yapacaksınız üstte yanda olunca beze oluşuyor göbek ten üç parmak aşağı her yere vurabilirsiniz

günaydın güzel kadınlar
herkesin geçmiş bayramını kutluyorum umarım herkes iyidir. (kayıplar için çook üzgünüm dualarım onlarla)

tatil bana iyi geldi keşke biraz uzun olsaydı. tüm bayramı yiyerek geçirdim aç kalınca midem kötü oluyor sürekli atıştırma halindeyim.

yarın dr randevum var test sonuçlarımı götüreceğim. umarım tiroid bana oyun yapmaz ve sağlıkla ilerleriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…