Beni her gören kızın olcak diyor. Eşim erkek istiyor benim için fark etmez ama erkek olması ikinci gelen kız olursa abilik yapma açısından iyi olur. Çünkü ben evin en buyuk olanıydım ve hep abim olsun istemiştim beni korur kollar arkamda olur diye :)) çünkü ben hep kendimi ve kardeşim tek başıma korurdum okulda dışarda vs. Erkek gibiydim maşallahCinsiyet konusunu ben de çok merak ediyorum arkadaşlar ya.. Benim bebeğim tamm sağ tarafımda, çok hissediyorum ve ağrılarım da hep sağ tarafımda oluyor. Doktorum ultrasonla bakarken sağ tarafımdan bakıyor diyebilirim.
Ramazanda iftar yemeğinde benden habersiz başıma tuz dökmüşler, ben de burnumu kaşımışım; senin oğlun olacak dediler.
Ben kız evlat istiyorum çok :) Tabiki hepimiz gibi önce sağlıklı olsun da.. Bilmiyorum, kız istiyorum, kızlar bi başka oluyor ya :) Bebişin sağda olması kız olması anlamına gelebilir di mi? :)
Ilk çocuk. Sat 1 nisancanim sat ve kacinci cocuk onlarida yazar misin
Aynı düşüncedeyiz .Beni her gören kızın olcak diyor. Eşim erkek istiyor benim için fark etmez ama erkek olması ikinci gelen kız olursa abilik yapma açısından iyi olur. Çünkü ben evin en buyuk olanıydım ve hep abim olsun istemiştim beni korur kollar arkamda olur diye :)) çünkü ben hep kendimi ve kardeşim tek başıma korurdum okulda dışarda vs. Erkek gibiydim maşallah
Canım kese sağda olunca erkek demişlerdi bana. İlk bebeğimde kese sağdaydı ve erkek oldu. Bakalım sende de tutacak mı. Sağlıklı olsun öncelikle ama cinsiyeti de merak etmeden duramıyoruzCinsiyet konusunu ben de çok merak ediyorum arkadaşlar ya.. Benim bebeğim tamm sağ tarafımda, çok hissediyorum ve ağrılarım da hep sağ tarafımda oluyor. Doktorum ultrasonla bakarken sağ tarafımdan bakıyor diyebilirim.
Ramazanda iftar yemeğinde benden habersiz başıma tuz dökmüşler, ben de burnumu kaşımışım; senin oğlun olacak dediler.
Ben kız evlat istiyorum çok :) Tabiki hepimiz gibi önce sağlıklı olsun da.. Bilmiyorum, kız istiyorum, kızlar bi başka oluyor ya :) Bebişin sağda olması kız olması anlamına gelebilir di mi? :)
Bu bezeler ilacı doğru yapmadığınızın göstergesi ilaç dağılmıyor orda beze olarak kalıyor. Sanırım kas olan bölgelere denk geliyosunuz iğne dağılmıyor iğneyi batırırken eger bi yerde takılıyosa daha çok güç uygulaması gerektiriyorsa batırırken bilki kasa denk geliyo yer değiştirClexan kullanan arkadaşlarım iğneyi yaptığım yerde sertlik olması normal mi?sanki deri altında bilye varmış gibi sertlikler oluyor.göbeğimden yapıyorum iğneyi.
Peki bu durum benim sağlığımı etkiler mi çok korktum.siz nerelere yapıyorsunuz.bana gösterildiği gibi yapıyorum ama iki tarfta sertlik oluştu.Bu bezeler ilacı doğru yapmadığınızın göstergesi ilaç dağılmıyor orda beze olarak kalıyor. Sanırım kas olan bölgelere denk geliyosunuz iğne dağılmıyor iğneyi batırırken eger bi yerde takılıyosa daha çok güç uygulaması gerektiriyorsa batırırken bilki kasa denk geliyo yer değiştir
valla cnm belcikada 16-18haftaya kdr bekliyorlar bende kizimda dayanamayip ozel cinsiyet bakan yere gitmistim 13 haftalikken ogrenmistim :)Gunaaydinn ❤❤ merak etmez miyiz cook merak ediyorum valla :) bide benim ilk olunca biseylede kiyaslayamiyorum :)) kac hafta kaldi ogrenmemize Rabbim nasip edersee ❤
Ben ilk hamileligimde ( ogluma hamileyken, erken dogumla kaybettm oglumu) ruyamda ultrasonla doktor bakip erkek bu demisti ve cikmisti.. kizimdada mucevher veriyordu annem bana ve kiz cocugu anlamina geliyormus gercektende tuttu:) Simdi hic bisey gormiyorumBenimde bir kızım var...bir haftadır hep erkek bebek görüyorum...sanki erkek gibi...hayırlısı sağlıkla gelsinler...
valla sag sol pek inanmıyorm ben cnm, ama sagda olunca erkek çocuk olma ihtimali yüksek diyorlarCinsiyet konusunu ben de çok merak ediyorum arkadaşlar ya.. Benim bebeğim tamm sağ tarafımda, çok hissediyorum ve ağrılarım da hep sağ tarafımda oluyor. Doktorum ultrasonla bakarken sağ tarafımdan bakıyor diyebilirim.
Hayır zararı olmaz ama bezelerin geçmesi baya zaman alır bendede bir iki defa olmustu doktorum ilacın dağılmadıgını doğru yapmadığımı söyledi bende göbeğine yapıyorum elimle derimi yokluyorum kasmı kaba etmi diye ona göre yapıyorumPeki bu durum benim sağlığımı etkiler mi çok korktum.siz nerelere yapıyorsunuz.bana gösterildiği gibi yapıyorum ama iki tarfta sertlik oluştu.
Göbeğimin fotoğrafını çektim bakarmısınız iğneleri yaptığım yerler belli oluyor zaten.korktuğum şu sertlikler emilmiyor demekse bebeğime fayda etmeyebilir yada ne bileyim bana zararı olabilir mi acaba çok korktum iki tarafta semsert bu şekilde nasıl yapmaya devam edebilirim ki.
Çok teşekkür ederim.söylediğiniz gibi deneyeceğim yarın.inşallah doğru yapmayı öğrenirim oluşan sertlikler canımı sıkıyor .Fotoyu şimdi gördüm yanlış yaptıgın yerler göbek deliğin ile iğne yaptıgın yer arasında en az dört parmak uzaklık olmalı sen direk dibine yapmışsın
aynen, yanlis yerlere yapmissiniz.. daha cok kenarlara dogru yan bir sekilde igne yapilmasi gerekiyorÇok teşekkür ederim.söylediğiniz gibi deneyeceğim yarın.inşallah doğru yapmayı öğrenirim oluşan sertlikler canımı sıkıyor .
Bana dik yapmam gerektiği söylendi göbek deliğinden 3 parmak yan yarafa.ben biraz 2 parmak kadar yapmışım sanırım.elimle deriyi sıkıştırıp dik batırıyorum iğneyi ben.aynen, yanlis yerlere yapmissiniz.. daha cok kenarlara dogru yan bir sekilde igne yapilmasi gerekiyor
İğneyi dik batır tabi yan batırırsan morarır altta kanama olur en az 4 parmak olacak şekilde daha uzagada yapabilirsinBana dik yapmam gerektiği söylendi göbek deliğinden 3 parmak yan yarafa.ben biraz 2 parmak kadar yapmışım sanırım.elimle deriyi sıkıştırıp dik batırıyorum iğneyi ben.
Arkadaslar hatalari soylemis canim bezeler icinde alkollu ( kolonya) pamuk ile oralara hafif masaj yaparsan daha cabuk dağılır geçmiş olsunÇok teşekkür ederim.söylediğiniz gibi deneyeceğim yarın.inşallah doğru yapmayı öğrenirim oluşan sertlikler canımı sıkıyor .
Göbek altına yapacaksınız üstte yanda olunca beze oluşuyor göbek ten üç parmak aşağı her yere vurabilirsinizGöbeğimin fotoğrafını çektim bakarmısınız iğneleri yaptığım yerler belli oluyor zaten.korktuğum şu sertlikler emilmiyor demekse bebeğime fayda etmeyebilir yada ne bileyim bana zararı olabilir mi acaba çok korktum iki tarafta semsert bu şekilde nasıl yapmaya devam edebilirim ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?