merhaba kızlar bende bugün tam 10 haftalık hamileyim sat 9 nisan.
ama tabi çok endişeliyim bu aralar eşimle aram hiç iyi değil sürekli kavga halindeyiz ve sürekli ağlıyorum.çok korkuyorum bebeğime bir şey olacak diye.
Kızlar doktordan geldım morelım cok bozuk son adet tarıhım 6 nisan fakat geç döllenme olduğu ıcın 2 haftayı saymıcaz son adet tarıhın degısecek dedı. Son adet tarıhım 24 Nisa’n oldu. 2 hafta önce gıttıgımde 5 haftalık dedı kese duzgun dedı. 2 hafta sonra gel dedı.Bugün gittiğimde 5 hafta 6 günlük gozukuyor yolk sac cok iyi kese cok iyi bebek var ama yeni oluşmuş dedı persembeye kadar bekleyelım yüzde 50 saglıklı yüzde 50 sağlıksız dedi.olmadı kürtaj yapalım dedi. Bende hemen başka dr randevu aldım öğleden sonra ona gıdecem ne olur bana dua edın saglıklı bır gebelık olsun lutfen
Benim 3 hafta geriden. Dr tabi geri lafını kullanmadı. Her kadın aynı yumurtlamıyor. Ben yaklaşık 1 ay önce duydum kalp atışını. Çok şükür her şey yolunda. Hamilelik takvimimde düzeltilmiş haliyle. Korkmayın inş sizde duyacaksınız kalp atışınıa
Benim 3 hafta geriden. Dr tabi geri lafını kullanmadı. Her kadın aynı yumurtlamıyor. Ben yaklaşık 1 ay önce duydum kalp atışını. Çok şükür her şey yolunda. Hamilelik takvimimde düzeltilmiş haliyle. Korkmayın inş sizde duyacaksınız kalp atışınıa
merhaba kızlar bende bugün tam 10 haftalık hamileyim sat 9 nisan.
ama tabi çok endişeliyim bu aralar eşimle aram hiç iyi değil sürekli kavga halindeyiz ve sürekli ağlıyorum.çok korkuyorum bebeğime bir şey olacak diye.
Kanamanz idrar yollarından geliyor olabilir mi alttan muayene ettiler mi benm ilk hamileligimde sürekli sonradan idrar yolundan olduğu anlaşılan anlamsz kanamam olmuştu.
İdrar yollarından geliyosa yine bı sekikde mi olur acaba bilemiyorum. Bugun kasıntı da basladı.yarın baska bi doktora goruncem ve vajinal kontrol isteyecegim
Mrb benim sat 3 subat ancak ilkim sezeryandi buda sezeryan olur ocak sonu gibi olur tahmini 20 ocak filan yaş 30 2. Hamileligim 1.68 boy 67kilo ile hamile kaldim suan kac bilmiyorum ama
merhaba 10 gün önce boş gebelikten şüphelendiğimi yazmıştım, bugün gittim kalp atışlarını duydum bi hafta kadar geriden geliyor. 1 şubat olarak güncelledim doğum tarihini ama bence ocakta gelecek, buradayım o yüzden :) ilk çocuğum da 2 hafta erken gelmişti geç döllenme olmasına rağmen :) herkese sevgiler.
Selam canım beni de kaydedebilir misin
Sat 21 nisan muhtemel doğum tarihi 27 Ocak 2019
Kırklareli luleburgaz
İki tane çocuğum var bu üçüncü
Yas 36
Boy 160
Kilo başlangıç 75
Şu anda 77
Bugün kontrole gittim geçen sene düşük yapmıştım yine aynı olur korkusuyla iki haftada bir kontrole gidiyorum çok şükür kalp atışlarını duyduk gelişimi iyi dedi doktor
Merhaba, bugün miniğimi gördüm kalbi gümbür gümbür atıyordu çok şükür haftasıyla da uyumluymuş birazcık da hareketlenmeye başlamış. 2.3 cm olmuşuz insanın aklı şaşıp kalıyor minicik bedende atan kalp sesini duyunca subhanAllah Darısı isteyen bekleyen herkese olsun
Merhaba, bugün miniğimi gördüm kalbi gümbür gümbür atıyordu çok şükür haftasıyla da uyumluymuş birazcık da hareketlenmeye başlamış. 2.3 cm olmuşuz insanın aklı şaşıp kalıyor minicik bedende atan kalp sesini duyunca subhanAllah Darısı isteyen bekleyen herkese olsun