2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kizlar ben daha kalp atışı için gidemedim doktora... yarin gitmeyi düşünüyorum. Benim kadar geç giden var mi

Valla sabrına hayran kaldım canım:) taş olsam çatlarım.ben 6+5 'te gittim kalp atışını gördüm duydum çok şükür.doktor üç hafta sonra gel dedi,yerimde duramıyorum geçmiyor zaman.ama aslında en güzelini yapıyorsun geç olsun sağlam olsun.insallah hayırlısıyla gümbür gümbür duyarsın bebişinin kalbini :)

kızlar benim goğus uçlarımda buyume oldu? çok erken değilmi ya ... bazen çok hassas bazende bişey hissetmiyorum çok sukur mide bulantı fln fazla yaşamadım

Insallah canım sağolasın...

@Ytmz 30 Haziran'da kilo bildirimi yapacagiz dimi Haziran'da bildirelim mi 30 haziranı mi bekleyelim
Bekleyelim o zaman yapalim farkediyo bazen cunku zaten geri alacagiz ya o kilolari
ayy masallah annesii allah esirgesin gozun aydin

Aynen benim de aklım başımdan gitmişti hatta dr un yanında kalp atışını duyunca çok ilginç yaaa inanamıyorum demişim

Aynen benim de aklım başımdan gitmişti hatta dr un yanında kalp atışını duyunca çok ilginç yaaa inanamıyorum demişim
Aynı tepkileri ben de verdim.. “ne enteresan ya cık cık cık” derken buldum kendimi normalde insanlar duygulanıyor falan ben ise şaşırıp kaldım gerçekten bir mucize Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşAllah çok güzel birşeymiş :)

İdrar yollarından geliyosa yine bı sekikde mi olur acaba bilemiyorum. Bugun kasıntı da basladı.yarın baska bi doktora goruncem ve vajinal kontrol isteyecegim
Tabi canım bildiğin kanama olur.Bütün dr lar bebek iyi böyle şeyler olur dyp postaliyodu beni sonunda bi dr üroloji dr uyla beraber muayene ettiler ve kanamann rahimden degil idrar yolundan geldiğini söylediler.enfeksiyon falan da değildi.ordaki damarlar kanama yapıyormuş.Lütfen üzülmeyin çok can sıkcı biliyorum ama sorun yok diyorlarsa dr lara güvenin.Bence de bi sorun yoktur inş.Allah yardmcnz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…