2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bende 11 haftalık olunca randevu verdi 3 hafta ara koydu Dr bu cumartesi kontrol var bakalım
İkili testini yapar belki canım. Ben de Pazartesi gideceğim. İkili testi de yapacakmısınız o zaman dedim. Bebeğin durumuna bakarız, yapabiliriz de o zaman konuşuruz demişti.

İkili testini yapar belki canım. Ben de Pazartesi gideceğim. İkili testi de yapacakmısınız o zaman dedim. Bebeğin durumuna bakarız, yapabiliriz de o zaman konuşuruz demişti.
Benim Dr da aynı şeyi söyledi

Merhaba, ben İstanbul’da değilim. Yardımcı olamıyorum bu yüzden.

İstanbul'da yakınsan Bayrampaşa Kolan Hastanesinde Selver Kolan var, ben ona gidiyorum ve gerçekten çok memnunum kendisinden. Daha önce emin ol en az 5 dr a gittim ama sürekli olmadı :)

Bende 9+5te gitmistim 15gune gel ikili test istiyorsan yada nerde yaptirmak istersen sen bilirsin ama 15gunun kaldi sadece dedi

Canim kacinci haftada buraz azaldi ben hayattan koptum bulanti kusma ve istahsizlkk yuzunden ya bur an evvel su zaman aksin istiyorum
Canım benim 9+4 te azalma oldu her an midem çıkacak gibi değil ama az az yiyiyorum yinede
Darısı sana olsun

Merhaba,
Durumunuz hakkında gelişme var mı?
ben de aynı durumdayım. geç döllenme.
Canım benimki olmadı malesef kalbi durdu bugün kürtaj oldum hayırlısı boyleyöıs nedeyım ama herkesın aynı olcak degıl sen sakın benim oldu dıye kendınde olcak dıye dusunme olurmu saglıkla bebısını kucağına al ıns canım artık allahım nezaman kısmet ederse bana basım üstüne. Bir kızım var 2 yasında şükürler olsun ins tekrar nasıl eder allahım. Buradaki herkesede cok teşekkür ederım allahım hepınızın saglıkla evladını almayı nasıp etsın cok ıyı bakın kendınıze Allah’a emanet olun

Bugub kontrolum vardi 10+3 teyiz cok şükür hersey yolundaydı hatta biraz önde gözüküyor minik mucizem 2 hafta sonra nt ölçümu yapariz dedi istersen ikili testte yapariz dedi ama hala kararsizim

Kızlar bugün bende kontrole gittim 11+5 günlük bugün ikili test için kan verdim bir hafta sonra çıkar dedi hatta cinsiyeti içinde haftaya geldiğinde kesin söylerim dedi bende şu an belli mi diye sordum doktor da kesin olmamakla birlikte kıza benziyor dedi bu kadar erken belli olacağını tahmin etmiyordum haftaya salı gel kesin söylerim dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…