Bende oyleydim canim.su bile icsem.cikardim 3 haftadir..bugun bulanti varda kusmadim bogurdum :)) o bile mutlu etti.. bugun 10+0Canim kacinci haftada buraz azaldi ben hayattan koptum bulanti kusma ve istahsizlkk yuzunden ya bur an evvel su zaman aksin istiyorum
Ay hadi bakalim.ne heyecanli :)Kızlar bugün bende kontrole gittim 11+5 günlük bugün ikili test için kan verdim bir hafta sonra çıkar dedi hatta cinsiyeti içinde haftaya geldiğinde kesin söylerim dedi bende şu an belli mi diye sordum doktor da kesin olmamakla birlikte kıza benziyor dedi bu kadar erken belli olacağını tahmin etmiyordum haftaya salı gel kesin söylerim dedi
Aynen ya çok heyecanlı hep bi kızım olsun istiyorum tam kesin değil ama kıza benziyor demesi bile yetti inşallah yanlış değildir önemli olsan sağlıklı olması tabi de gerisi önemli değil başka benim gibi doktoru tahminde bulunan var mı acabaAy hadi bakalim.ne heyecanli :)
Canim benim oyle bulantim kusmam falan olmadi hic. Ama ustahsizlik var bende evet hamile degilken daha cok yemek yerdim sevdigim seyler bile cazip gelmiyor canim istemiyor artikKızlar benim iştahım acayip kesildi.hicbir şey yiyesim yok canım istemiyor.sizde de oldu mu böyle??? Kilo veriyorum diye üzülüyorum.allahtan fazla kiloluyum,zayıf olsam temelli beter olacakmışım.
Hım ozaman normalmış :) sen ızelde mı yaptırdın ,devlette mi
Teşekkür ederim canım haftaya bende tekrar gideceğim 12+6 günlükken kesin söylerim dedi bence seninki de belli olmuş olur yani zaten hamilelik dönemimiz aynı galibaMerhaba kızlar
Ayy ilk cinsiyetimiz belli olmuş gibiAyAl80 hayırlı olsun çok sevindim
bende 1 hafta sonea gidicem dr a 12+5 olacaz inşallah bizide tahmin eder
Tebriklee canim saglikcakla gelsin prensesimiz insallah ❤Teşekkür ederim canım haftaya bende tekrar gideceğim 12+6 günlükken kesin söylerim dedi bence seninki de belli olmuş olur yani zaten hamilelik dönemimiz aynı galiba
Tebrikler canım. Gönlünden geçene kavuşursun inşallah sağlıcaklaAynen ya çok heyecanlı hep bi kızım olsun istiyorum tam kesin değil ama kıza benziyor demesi bile yetti inşallah yanlış değildir önemli olsan sağlıklı olması tabi de gerisi önemli değil başka benim gibi doktoru tahminde bulunan var mı acaba
Sana sabırlar diliyorum canım. Minik kızına melek bir kardeş de gelir inşallah kısa sürede sağlıklaCanım benimki olmadı malesef kalbi durdu bugün kürtaj oldum hayırlısı boyleyöıs nedeyım ama herkesın aynı olcak degıl sen sakın benim oldu dıye kendınde olcak dıye dusunme olurmu saglıkla bebısını kucağına al ıns canım artık allahım nezaman kısmet ederse bana basım üstüne. Bir kızım var 2 yasında şükürler olsun ins tekrar nasıl eder allahım. Buradaki herkesede cok teşekkür ederım allahım hepınızın saglıkla evladını almayı nasıp etsın cok ıyı bakın kendınıze Allah’a emanet olun
Insallah gecmistir canim darisi da bana olsun gerci ben daha 8+1im daha zirvelerde oluyomus bu haftalarda Allah yardimcimiz olsunBende oyleydim canim.su bile icsem.cikardim 3 haftadir..bugun bulanti varda kusmadim bogurdum :)) o bile mutlu etti.. bugun 10+0
Haftalsrdir oyleyim yemek yemeyi ozledim peynir ekmek sade makarna bunlarla geciriyorum ogunleriKızlar benim iştahım acayip kesildi.hicbir şey yiyesim yok canım istemiyor.sizde de oldu mu böyle??? Kilo veriyorum diye üzülüyorum.allahtan fazla kiloluyum,zayıf olsam temelli beter olacakmışım.
Tebriklee canim saglikcakla gelsin prensesimiz insallah ❤
bu sayfa da ilk cinsiyeti öğrenen ben oluyorum galibaTebrikler canım. Gönlünden geçene kavuşursun inşallah sağlıcakla
Ayniymisiz sizle benim de 2. Minnos bugun 8+1 oldukBiz fınfık kurdumla 8+1 deyiz 2. Bebeğim İstanbuldayım
Umarim hafif gecer...Insallah gecmistir canim darisi da bana olsun gerci ben daha 8+1im daha zirvelerde oluyomus bu haftalarda Allah yardimcimiz olsun
Haftalsrdir oyleyim yemek yemeyi ozledim peynir ekmek sade makarna bunlarla geciriyorum ogunleri
Anladım tarama testlerınde devlet daha ıyı tabı ozele fazladan para vercegımıze :) bende devlette yaptırdımCanım ben 25 ine randevu alabildim. Devlette yapcam sonra tekrarlamak gerekirse özele gidecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?