2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ay hadi bakalim.ne heyecanli :)

Kızlar benim iştahım acayip kesildi.hicbir şey yiyesim yok canım istemiyor.sizde de oldu mu böyle??? Kilo veriyorum diye üzülüyorum.allahtan fazla kiloluyum,zayıf olsam temelli beter olacakmışım.

Kızlar benim iştahım acayip kesildi.hicbir şey yiyesim yok canım istemiyor.sizde de oldu mu böyle??? Kilo veriyorum diye üzülüyorum.allahtan fazla kiloluyum,zayıf olsam temelli beter olacakmışım.
Canim benim oyle bulantim kusmam falan olmadi hic. Ama ustahsizlik var bende evet hamile degilken daha cok yemek yerdim sevdigim seyler bile cazip gelmiyor canim istemiyor artik

Merhaba kızlar

Ayy ilk cinsiyetimiz belli olmuş gibi AyAl80 hayırlı olsun çok sevindim
bende 1 hafta sonea gidicem dr a 12+5 olacaz inşallah bizide tahmin eder
Teşekkür ederim canım haftaya bende tekrar gideceğim 12+6 günlükken kesin söylerim dedi bence seninki de belli olmuş olur yani zaten hamilelik dönemimiz aynı galiba

Tebrikler canım. Gönlünden geçene kavuşursun inşallah sağlıcakla

Sana sabırlar diliyorum canım. Minik kızına melek bir kardeş de gelir inşallah kısa sürede sağlıkla

Bende oyleydim canim.su bile icsem.cikardim 3 haftadir..bugun bulanti varda kusmadim bogurdum :)) o bile mutlu etti.. bugun 10+0
Insallah gecmistir canim darisi da bana olsun gerci ben daha 8+1im daha zirvelerde oluyomus bu haftalarda Allah yardimcimiz olsun

Haftalsrdir oyleyim yemek yemeyi ozledim peynir ekmek sade makarna bunlarla geciriyorum ogunleri

Teşekkür ederim kızlar inşallah sağlıklı bir şekilde gelir doktor yanılmadıysa çünkü daha 11 haftalık yanılma payı da yüksek ama
Tebriklee canim saglikcakla gelsin prensesimiz insallah ❤

Tebrikler canım. Gönlünden geçene kavuşursun inşallah sağlıcakla
bu sayfa da ilk cinsiyeti öğrenen ben oluyorum galiba

Haftalsrdir oyleyim yemek yemeyi ozledim peynir ekmek sade makarna bunlarla geciriyorum ogunleri

Aynen yaaa ne kahvaltı yapabiliyorum ne gönlümce yemek yiyebiliyorum.ben de eski iştahlı günlerimi özledim.ama bebislerimiz sağlıklı olsun da katlanırız napalım,halimize bin şükür.

Bizde 8+4 bugun mide bulantıları vardı ama bugun çok şiddetli bulantı kusma yeni mi başlıyor kızlar acaba ya gözüm korktu biraz öğürmekten mafoldum bugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…