2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Merhaba kızlar. Cinsiyet telaşı başlamış birçoğumuzda. Bazılarımızda kesin olmasa da öğrenmiş. Bu sene kiz senesi galiba. Öğrenenler ve hissedilenler bunu gösteriyor
Benim de bir oğlum var. İlk hamileliğimde kendime bile söylemek istemezdim gönlümden geçeni bebek etkilenir diye. Hormonlar ne hale geliyorsa artik
Yine öyleyim Allah hayırlısını versin insallah.
Arkadaşın yazdığı yöntemi ben de denedim. Ama hiç birşey anlamadım en az bir ay var benim öğrenmeme. En iyi yöntem sabırla beklemek sanırım

Anam 13 haftalık olmuşsunuz. Nasıl hissediyorsun?
Ayy evet canım değişik geliyor karnımda bi kasılma var o kadar 2. Bebek ama hareket felan daha hissetmedim sağlıklı olsunda şimdiki aklımız onda kızmı erkekmi
Bende sağda gibi hissediyorum cin takvimi hepisi erkek diyor
Oğlumda olan değişiklik hafif mide bulantısı daha fazlazdı bu baska bi değişiklik görmedim
Tatlıyu seviyorum yiyorumda bide acıyı :)

masallah rabbim korusunuz bebisimizi.. doktor bi tahminde bulundumu?
Kıza benzetti ama kesinlikle kesin demiyorum bu haftalarda cinsel organlar belirginleşmeye başlıyor ben sadece bi tahminde bulu yorum dedi sonra ben kalp atış hızını sordum ölçtü 189 cıktı ama ben en başından beri erkek hissediyorum bakalım hayırlısı

Su pazartesi gelsede bende sorsam kalp atışını kaç acaba

hayirlisi cnm:) Aralik 2018 anneleri cogunlukla erkek bebege hamile.. bakalim ocak ayin cinsiyeti nolcak:) ben 3 augustosta ogrencem ins :) kızımdada gittiğim cinsiyet ogrenme yeri var yoksa taaa 20 haftaya kdr beklemem gerekicek onada dayanamam

Ay valla beklemek cok zoe bende öğreneyim günü heyecanla bekliyorum abisi gibi inat olmaz inşallah oğlumun cinsiyetini 7. Ayda öğrendim her seferinde poposu dönüktü

Cinsiyet ogrenme yeri?doktordan baska bi yer mi

Ay valla beklemek cok zoe bende öğreneyim günü heyecanla bekliyorum abisi gibi inat olmaz inşallah oğlumun cinsiyetini 7. Ayda öğrendim her seferinde poposu dönüktü
Masallah 7 ay az daha gostermese dogumda ogrenirmissiniz elbet onemli olan saglikla gelmeleri insan merak ediyor iste ben 16. Haftada ogrendim oglumda hatta esim gosterdi doktora pipisini :) buna daha erken ama kalp atisini erken duyduk bakalim cinsiyet de oyle olacak mi hayirlisi..

sonunda başardım kızceler sürekli döndüğü için minikim tam bir foto çekemedi dr
Maşallah maşallah :) bence kız çünkü parelel gelmiş genital tüberkül. Tabii bu benim araştırmalarım sonucu tahminim :) en iyisini dr bilir :)

sonunda başardım kızceler sürekli döndüğü için minikim tam bir foto çekemedi dr
Canım minnakın kaç mm ? bende 11+2 de gideceğim randevum o zaman ama ikili testin yapılması için herhalde bebeğin 4,5 cm falan olması gerekiyormuş 9+0 da 23.3 mm di 2 hafta da o kadar büyür mü ki

Allah sağlıkla kucağımizda göstersin canım cinsiyet önemli değil sonuçta senin ilk kuzun olacak

Benim 4. Gebeliğin bu bir oğlum var 2 kaybım inşallah bu kuzuları sağlıkla kucağımiza alırız

Canım minnakın kaç mm ? bende 11+2 de gideceğim randevum o zaman ama ikili testin yapılması için herhalde bebeğin 4,5 cm falan olması gerekiyormuş 9+0 da 23.3 mm di 2 hafta da o kadar büyür mü ki
Ogün 45.5mm çıtı 4.5 cm ama doktor yapmadı 2li testi birkaçgün daha beklersen daha sağlıklı ölçüm yapılır dedi zaten çarşamba randevum var ozaman yapılacak

Sen negüzel vaktinde öğrenmişsin bide kız göstermez diyorlardı ama ben biliyordum oğlum olucağını hep erkek diyordum öylede oldu şimdi bakalım ne gelecek hepimizin şimdiki merakı sağlıkla doğsunlarda hic farketmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…