Canım ben sürekli peçete katlayıp koyuyorum sık sık değiştiriyorum çünkü günlük pedler seninde dediğin gibi mantar vs açısından pek güvenli gelmiyor bana
Kizlar benim bebegim % 90 kiz hem kizimdaki belirtilerin aynisi var ve isminide ilk kizimda oldugu gibi ruyâmda gordum ikra koyacaz hemde erkek annelerin gobegi sabah idrarinizi yapmadan aç iken uzanin gobeginizin sağ ve solunda elinize ceviz buyuklugunde bi yumru geliyorsa erkektir gobeginiz dümdüz ise kızdır burda bi nine benimkini yapti ilk kizimida bilmistii
Şimdi yöntemi denedim karnım düz değil yani göbek var ama öyle yumru falanda gelmiyor elime enteresan geldi bana bakalım tutacakmı siz denediniz mi acaba bu testi :)
Doğum sigortası nedir?
Ben Dr. Uma kordon kanı bankasını soracağım . 2 tane genetik hastalık soracağım. Uygun görürse yaptırım . Ne olur ne olmaz. Tedbirli olmak iyidir
Dogum sigortası özel sigorta şirketlerinden dogum ve tetkiklere ücret ödememek için yapılıyo hastahane dogum paketi bana çok pahalı geldi şimdi özel şirketleri araştırıyorum eğer herhangi bi genetik sorundan şüpheleniyorsan nifty testi var bana doktorum yaptırmami söyledi
Şimdi yöntemi denedim karnım düz değil yani göbek var ama öyle yumru falanda gelmiyor elime enteresan geldi bana bakalım tutacakmı siz denediniz mi acaba bu testi :)
Dogum sigortası özel sigorta şirketlerinden dogum ve tetkiklere ücret ödememek için yapılıyo hastahane dogum paketi bana çok pahalı geldi şimdi özel şirketleri araştırıyorum eğer herhangi bi genetik sorundan şüpheleniyorsan nifty testi var bana doktorum yaptırmami söyledi
Kızlar iyi akşamlar. Uzun zamandır uğramıyorum bu topiğe. Psikolojim alt üst oldu. O kadar mutsuzum ki... Bebeğim olacak diye sevinemiyorum. Neden bilmiyorum... Planlı gebelik olmasına rağmen... Sonra böyle düşündüğüm için vicdan azabı çekiyorum...
Seni çok iyi anlıyorum canım. Herkesin istediği olsun diye senelerce uğraştığı bişeye sevinememek psikolojiyi alt üst ediyor. Ben ilk hamileliğimin başında kanama yaşadım. Zaten öğrendikten 3 gün sonra başladı kanama. 40 gün yattım kalkmadan. Ama o kaybetme korkusu beni Doğuma kadar bırakmadı. Bi de benimle aynı dönem hamile kalan bi arkadaşım bebeğini kaybetti. Kendime zindan ettim herşeyi resmen. Hiç kimseye bebek kıyafeti aldırmadım en ufak bi eşya bile almadım 7 aylık olana kadar. Ancak 7 aylık olduktan sonra hamile olduğum için sevindim. İnşallah seninki daha kısa zamanda geçer.