2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Merhaba arkadaslar

Bana biraz teselli verebilir misiniz kendimi hiç bu kadar bitkin hissetmemistim :’(

Malum bulanti ve kusmalar çok siddetli geçiyor, bir ay içinde 13 kilo verdim, agzimda çok kötü yaralar çikti. Annecigim bana sivi yiyecekler hazirliyor pipetle içiyorum. Ama artik ayakta duramiyorum lafin gelisi degil gercekten duramiyorum. Cok halsiz ve bitkinim.

Geçen ay böbrek ten ameliyat oldum sonta takildi, 2 hafta sonra tekrar ameliyat olacagim. (Doguma kadar her 6 hafta ameliyat olacagim)

Yaliniz doktorlar bu halimi hiç umursamiyorlar.

Resmen sirf ciddiye alinmak için Türkiye ye gidip doktora görünesim var. en azindan bi serum takarlar Türkiye de. Kendimi doktorlar tarafindan terkedilmis hissediyorum. Iyi ki annem babam var Allah onlari basimdan eksik etmesin

Oy maşallah nazar değmesin darısı başıma son gittiğimde miniminnacıktı
Valla çok çabuk büyüyorlar şimdi seninki de büyümüştür anneliği :)
Evet canım taburcu oldum evde yatiyorum
Kanama kesildi arkadasim sen nasılsın
Bende iyiyim canım sık sık kontroller bebiş sağlıklı bi sıkıntı yok biz tedbirimizi alalım takdir allahın iyi olmana cok sevindim hep böyle sürsün inşallah

maşallah size yaa kaç mm çıktı bebişimizz
45.5 mm cıktı canım darısı başına

Ah canım ya cok zor allah yardımcın olsun cidden durumun cok zormus bir an önce sağlığına kavusursun inşallah

Canım Allah sana kuvvet şifa versin çok zor bir dönem yaşıyorsun yurt dışı imkanlar iyidir aslında ama içine sinmiyorsa Türkiye'ye gel canim

Selam kızlar nasılsınız? Bebeğini kaybeden arkadaslara geçmiş olsun diyorum.Rabbim en kısa zamanda sağlıklı hamilelikler ve bebişler nasip eder inşallah.

Kızlar bugün 16.00 randevum var çok heyecanlıyım ve de çok korkuyorum Rabbim korktuğumuz yere ugratmasin inşallah.

Kizlar 12.haftanın icindeyim dislerim kiriliyor ve agriyor artik agzimin ici sis konusamiyorum bile ne yapacagim bir akil verin

Kizlar 12.haftanın icindeyim dislerim kiriliyor ve agriyor artik agzimin ici sis konusamiyorum bile ne yapacagim bir akil verin
Geçmiş olsun canım süt meyve kalsiyum ve fosfor içeren yiyecekler tüketmelisin kusma varsa ağzını tuzlu suyla gargara yap bir de dislerini muhakkak fırçala diş ipi de kullan ilk üc ay diş anestezisi önermiyo doktorlar ama muhakkak bir diş doktoruna görün her hamilenin dis sorunu oluyor mutlaka vitamin eksikliğinden bu bebeğin diş gelişimini de etkiliyormuş muhakkak disş doktoruna durumunu anlat Allah sifa versin inşallah tez zamanda

Amin cnm cok tesekkur ederim once kanal yapilan disimin kanali dustu sonra o dis kirildi simdi de anlamsiz agri var ve dislerim cok bakimli ve temizdir meyvemde hic eksik olmaz ama hamileligimin basindan beri asiri derece bulanti ve kusma var buda beni cok yipratti

10. Haftanın içinde olmalısın ben senden 10 gün öndeyim 11+4üm hesabın yanlış olmalı yeterince kalsiyum almıyorsan şayet bebek senin depolarını kullanıyor bol bol yoğurt süt ürünleri tüket

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…