2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bizde muayenemizi.olduk... ense kalinligina ve burun kemigine bakti cok guzel dedi..( ense 0.1 )
Bugun pek boz veremedi..uyuyordu sanirim..dr baya durttu ama pek kimildamadi .cinsiyetle ilgilide hicbisey demedi :)

Eklentiler

• 20180623_143400.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 95
Bizde muayenemizi.olduk... ense kalinligina ve burun kemigine bakti cok guzel dedi..( ense 0.1 )
Bugun pek boz veremedi..uyuyordu sanirim..dr baya durttu ama pek kimildamadi .cinsiyetle ilgilide hicbisey demedi :)
evet uyuyor gibi duruyor ayni minnos yaaa masallah cok tatliiii

Maşallah sağlıkla
Cinsiyet için çok erken daha :)

Ne yazik ki sorun sayilmayacak diyemiyorum canım ya doğum ve çocuk masraflari diye iki uc yıldır biriktirdgim paranin bir kismini ailesine vermesi gerektigini soyledi ki ailesinin durumu iyi 3 maas giriyor evlerine ve esimden baska bir çok kardes var yani paylasilabilir ama dediğin gibi bebegim sagliklica kucagima gelsin de her sey hallolur demem gerekiyor :/

Masallaah yaa nasil güzel

Maşallah miniğine canım kocaman bebiş olmuş

İlahi yaaa güldürdün beni

Kızlar bugün öğleden sonra wc gittiğimde peçeteye pembe kan geldi. Birkaç kez sildim, her silmemde geldi. Çok korktum elim ayağım titredi. Hemen hastaneye gittik. Orda wc girdim baktım çamaşırımda bir şey yoktu. Peçeteye de bir şey gelmedi. Ağlaya zırlaya girdim doktorun yanına. Ultrasonda gördüm bebeğimi. Canım benim kalbi gümbür gümbür atıyordu. Çok mu ayakta kaldın yoruldun mu dedi. Dün akşam kuzenimin düğünü vardı ve gerçekten ayakta kaldım yoruldum hatta oynadım bile. Doktor aşkolsun düğünde mi oynadınız bir de dedi 1 hafta boyunca dinlen yorulma ayakta kalma fazla dedi. Çok şükür kanama alanı vs yoktu. Bebeğim de gayet iyiydi. Şimdi evde dinleniyorum. Allah hepimizin bebeğini korusun, sağlıcakla kucağımıza alalım

Bu arada ikili test ve kontrol için pazartesi gidecektim doktora. Gitmişken bakalım dedi. Ultrasonda 11+6 idi miniğim boyu 5,1 cm. Ense kalınlığı 1.3 çıktı. Burun kemiği, ense kalınlığı vs her şey çok güzel dedi. Kan verdim 5 gün sonra çıkar dedi. Bu da benim küçük kahramanım Cinsiyet tahmininde bulunan arkadaşlar sizleri böyle alalım Papatyamaviss Archpa ve nickini yazamadığım diğer arkadaşlar

gozunaydin canim.masallah edosko A anneveoglusu masallah gozunuzaydin darisi bana insallah daha 5 temmuza cok var nasil sabretcem ben yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…