evet uyuyor gibi duruyor ayni minnos yaaa masallah cok tatliiiiBizde muayenemizi.olduk... ense kalinligina ve burun kemigine bakti cok guzel dedi..( ense 0.1 )
Bugun pek boz veremedi..uyuyordu sanirim..dr baya durttu ama pek kimildamadi .cinsiyetle ilgilide hicbisey demedi :)
MaşallahBizde muayenemizi.olduk... ense kalinligina ve burun kemigine bakti cok guzel dedi..( ense 0.1 )
Bugun pek boz veremedi..uyuyordu sanirim..dr baya durttu ama pek kimildamadi .cinsiyetle ilgilide hicbisey demedi :)
Belli canım ben de erkek derdim :)Eki Görüntüle 2160480 buda arkadasimin bebegi :) suan 16 haftalik ve erkek oldugu kesinlesmis.. burdaki resimde 11+4 haftalikmis belli oluyormuydu erkek oldugu gercekten?
Uyusunda büyüsün annesi maşallah :)Bizde muayenemizi.olduk... ense kalinligina ve burun kemigine bakti cok guzel dedi..( ense 0.1 )
Belli canım ben de erkek derdim :)[/QUOTE
masallah anliyosunuz ben hic anlamiyorum benimde resim cikarsa koyarim buraya ama daha var
Ne yazik ki sorun sayilmayacak diyemiyorum canım yaCanım sorun ne bilmiyoruz ama bu gebelik döneminde bizler de fazla hassas oluyoruz bende aslında sorun sayılmayacak şeylere ağlayıp zırlıyorum sonra ben tek değilim bebeğimi üzemem deyip toparlanıyorum hemen özür diliyorum bebeğimden, stres olmamaya çalış kasık ağrıları zaman zaman hepimizde oluyor yorulduğumuzda ani hareketlerde fazla ayakta durduğumuzda falan kafanı takma bebişin iyidir
İlahi yaaa güldürdün beniBenim oğlumda oldu yazın çok su icmistim 26 haftalık gebe iken iş yerinde bacaklarin arasında damla damla altı suyum geldi sanıp wcye gittiğimde şarıl şarıl yaptım ağladım hangi delikten ne geldiğini göbekten de giremedim Dr gittim acilen digumhaneye alındım Dr baktı Altan açılma yok sonra dedi ki işemişsin dedi gülerek ben rezil tabiki
gozunaydin canim.masallahBiz de bugun kontrolumuze gittik arkadaslar. Cok sukur ense kalinligi da guzel cikti, hareketleri de. Doktor cinsiyet konusunda tahminde bulunabiliriz ama kesin olmaz dedi. Ama kiz tahmininde bulundu. Cok sevindikasiri derecede stresliydim; cok sukur rahatladim. Cok heyecanli bir seymis ya
canim masallah darisi bana insallah erkek sanki pek anlamam ama oyle hissettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?