Bizde muayenemizi.olduk... ense kalinligina ve burun kemigine bakti cok guzel dedi..( ense 0.1 )
Bugun pek boz veremedi..uyuyordu sanirim..dr baya durttu ama pek kimildamadi .cinsiyetle ilgilide hicbisey demedi :)
Bizde muayenemizi.olduk... ense kalinligina ve burun kemigine bakti cok guzel dedi..( ense 0.1 )
Bugun pek boz veremedi..uyuyordu sanirim..dr baya durttu ama pek kimildamadi .cinsiyetle ilgilide hicbisey demedi :)
Eki Görüntüle 2160480
buda arkadasimin bebegi :) suan 16 haftalik ve erkek oldugu kesinlesmis.. burdaki resimde 11+4 haftalikmis belli oluyormuydu erkek oldugu gercekten?
Biz de bugun kontrolumuze gittik arkadaslar. Cok sukur ense kalinligi da guzel cikti, hareketleri de. Doktor cinsiyet konusunda tahminde bulunabiliriz ama kesin olmaz dedi. Ama kiz tahmininde bulundu. Cok sevindik asiri derecede stresliydim; cok sukur rahatladim. Cok heyecanli bir seymis ya
Bizde özelde Dr gittik 10+3 idim bu gün maşallah 11+1 çıktı ultrasonda Dr herşey güzel dedi kanama alanı yok olmuş 10 gün sonra gel dedi nifty için 4.41 cm idi kuzum oynuyordu elleri ile çok mutlu olduk
Rabbim korusun meleklerimizi
Canım sorun ne bilmiyoruz ama bu gebelik döneminde bizler de fazla hassas oluyoruz bende aslında sorun sayılmayacak şeylere ağlayıp zırlıyorum sonra ben tek değilim bebeğimi üzemem deyip toparlanıyorum hemen özür diliyorum bebeğimden, stres olmamaya çalış kasık ağrıları zaman zaman hepimizde oluyor yorulduğumuzda ani hareketlerde fazla ayakta durduğumuzda falan kafanı takma bebişin iyidir
Ne yazik ki sorun sayilmayacak diyemiyorum canım ya doğum ve çocuk masraflari diye iki uc yıldır biriktirdgim paranin bir kismini ailesine vermesi gerektigini soyledi ki ailesinin durumu iyi 3 maas giriyor evlerine ve esimden baska bir çok kardes var yani paylasilabilir ama dediğin gibi bebegim sagliklica kucagima gelsin de her sey hallolur demem gerekiyor :/
Bizde özelde Dr gittik 10+3 idim bu gün maşallah 11+1 çıktı ultrasonda Dr herşey güzel dedi kanama alanı yok olmuş 10 gün sonra gel dedi nifty için 4.41 cm idi kuzum oynuyordu elleri ile çok mutlu olduk
Benim oğlumda oldu yazın çok su icmistim 26 haftalık gebe iken iş yerinde bacaklarin arasında damla damla altı suyum geldi sanıp wcye gittiğimde şarıl şarıl yaptım ağladım hangi delikten ne geldiğini göbekten de giremedim Dr gittim acilen digumhaneye alındım Dr baktı Altan açılma yok sonra dedi ki işemişsin dedi gülerek ben rezil tabiki
Kızlar bugün öğleden sonra wc gittiğimde peçeteye pembe kan geldi. Birkaç kez sildim, her silmemde geldi. Çok korktum elim ayağım titredi. Hemen hastaneye gittik. Orda wc girdim baktım çamaşırımda bir şey yoktu. Peçeteye de bir şey gelmedi. Ağlaya zırlaya girdim doktorun yanına. Ultrasonda gördüm bebeğimi. Canım benim kalbi gümbür gümbür atıyordu. Çok mu ayakta kaldın yoruldun mu dedi. Dün akşam kuzenimin düğünü vardı ve gerçekten ayakta kaldım yoruldum hatta oynadım bile. Doktor aşkolsun düğünde mi oynadınız bir de dedi 1 hafta boyunca dinlen yorulma ayakta kalma fazla dedi. Çok şükür kanama alanı vs yoktu. Bebeğim de gayet iyiydi. Şimdi evde dinleniyorum. Allah hepimizin bebeğini korusun, sağlıcakla kucağımıza alalım
Bu arada ikili test ve kontrol için pazartesi gidecektim doktora. Gitmişken bakalım dedi. Ultrasonda 11+6 idi miniğim boyu 5,1 cm. Ense kalınlığı 1.3 çıktı. Burun kemiği, ense kalınlığı vs her şey çok güzel dedi. Kan verdim 5 gün sonra çıkar dedi. Bu da benim küçük kahramanım Cinsiyet tahmininde bulunan arkadaşlar sizleri böyle alalım PapatyamavissArchpa
ve nickini yazamadığım diğer arkadaşlar
Biz de bugun kontrolumuze gittik arkadaslar. Cok sukur ense kalinligi da guzel cikti, hareketleri de. Doktor cinsiyet konusunda tahminde bulunabiliriz ama kesin olmaz dedi. Ama kiz tahmininde bulundu. Cok sevindik asiri derecede stresliydim; cok sukur rahatladim. Cok heyecanli bir seymis ya