2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Umarım borç olarak vermiştir Doğuma yakın geri almak şartıyla falan deseydiniz bari

Canımmm çok sevindim valla maşallah maşallah ikinize de :) Bu da erkek sanki sen ne hissediyorsun :)
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun
Bunda bulantı var bu yüzden kız gibi geliyor ama ne gelse kabulüm sağlıkli ve hayırlı evlatlar olsunlar inşallah

Bizde muayenemizi.olduk... ense kalinligina ve burun kemigine bakti cok guzel dedi..( ense 0.1 )
Bugun pek boz veremedi..uyuyordu sanirim..dr baya durttu ama pek kimildamadi .cinsiyetle ilgilide hicbisey demedi :)
Canım çok sevindim güzel haberlerine Allah sağlıkla ve hayırlısi ile kucağımiza almayi nasip etsin inşallah

Maşallah size arkadaşım benimde ense kalınlığı iyi çıktı rabbim sağlıklı ve hayırlı bîr şekilde kucağımiza almayi nasip etsin inşallah

Aynısını yaşadım bayrama saatler kala . Kötü bir psikoloji . Ben de 2 damla kan sonrasında leke oldu hep . Dün temizlik yaptım yine leke gördüm..
Dr. Espri mi yapmış , düğünde de oynadınız mı yani derken . Düğünde ne yapılır

Çok üzüldum doğum zamanı o parayı geri alır inşallah yine de senden ve bebeğinden kıymetli değil bu durum
Bebekle ilgili her talebini kabul etmek zorunda eşin bu kadar kendine güveniyorsa

Canım sen de dikkat et kendine. Bana ders oldu yok bundan sonra düğün bayram demeyecem, kendime dikkat edeceğim artık sen de öyle yap çok korktum ben

Bugün midem kötüüüü. İlk defa az kustum Var mı bir sırrı olan. Tüm enerjimi şırıngayla çekmiş gibiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…