2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Acemilik çok zor yaa rezil oldum

Canım dün sana çok kızdım düğünde ayakta kalmak oynamak hiç olurmu lütfen kendine dikkat et Allah tamamına erdirsin inşallah hepimizi
Canım çok sağol bundan sonra çok dikkat edeceğim. Bana büyük ders oldu çok korktum Hepimiz kucaklarımıza sağ salim alalım bebeklerimizi inşallahh

Canım çok sağol bundan sonra çok dikkat edeceğim. Bana büyük ders oldu çok korktum Hepimiz kucaklarımıza sağ salim alalım bebeklerimizi inşallahh
Alt bölgede kanama gormek ve caresiz olmak çok zor rabbim hiçbir hamile kadına yaşatmasin

Canım güzel dileklerin için teşekkür ederimm. Senin miniğine de kocaman maşallah. Testlerimiz güzel çıksın.

Tek tek alintilayamiyorum ama ultrason atan arkadaslarin hepsine masallah. Hepimizin testleri iyi cikar ins.
Bu arada ben hala progestan fitil kullaniyorum uzun zaman oldu. Doktor kanama alanin azalmis ama progestani bırakacak kadar degil dedi gecen sali:/ uzun sureli kullanimda bebege bir zarari olur mu dersiniz gelisimine filan

Kızlaar selam, nasılsınız? Hep okudum valla hepiniz adına çok mutlu olduuummm :) bugün bende 9+0 a girdim :) ama idrar yolu enfeksiyonu olmuşum ve aşşşıırrıı midem bulanıp sürekli kusuyorum. Hiç ben şöyle yaptım çok yardımını gördüm dediğiniz bişe var mı? Wc den çıkamaz oldum sürekli bulantı sürekli kusma artık su bile içemiyorum

Canım ben fitil değil ama 200 mg hap içiyorum günde 3 kere Progestran merak etme Dr işini biliyordur

Canım uyu vallahi kusmaktan yorulup yatağa girip uyuduğumu biliyorum tuzlu leblebi salatalık bana iyi geldi bir nebze

Umarım borç olarak vermiştir Doğuma yakın geri almak şartıyla falan deseydiniz bari
Ne yazık ki borc degil borc olsa sorun cikarmam ki zaten... borç olarak vermiyor peki biz nasil halledecegiz tüm masraflari deyince de calisiyoruz ac degiliz zorlanirsak bakariz şu an ya zorlanirsak deyip gunumuzu mahvetmeyelim seklinde cevap veriyor. Çocugumuz olacagini bile bile para isteyen erkek tarafina kiziyorum daha çok Allah buyuk o goruyor her seyi kendimden kisip biriktirdgim sey hakkim kalacak elbet

Çok üzüldum doğum zamanı o parayı geri alır inşallah yine de senden ve bebeğinden kıymetli değil bu durum
Bebekle ilgili her talebini kabul etmek zorunda eşin bu kadar kendine güveniyorsa
Geri alma durumu yok ama haklisin canım ben de bebegimle ilgili hiç bir ihtiyacta tasarrufa gitmeyecegim buyursun:)

Gecmis olsun kusmamak ve bulantiyi hissetmemek icin oglum uyur uyumaz ben de yatiyorum bir aydir kusma ve bulantidan dolayi hayattan koptum ki bu ilac kullanmama ragmen boyle kisacasi uyuyorum uyuyorum gunler cabuk gecsin diyeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…