Bizde özelde Dr gittik 10+3 idim bu gün maşallah 11+1 çıktı ultrasonda Dr herşey güzel dedi kanama alanı yok olmuş 10 gün sonra gel dedi nifty için 4.41 cm idi kuzum oynuyordu elleri ile çok mutlu olduk
Rabbim korusun meleklerimizi
Tek tek alintilayamiyorum ama ultrason atan arkadaslarin hepsine masallah. Hepimizin testleri iyi cikar ins.
Bu arada ben hala progestan fitil kullaniyorum uzun zaman oldu. Doktor kanama alanin azalmis ama progestani bırakacak kadar degil dedi gecen sali:/ uzun sureli kullanimda bebege bir zarari olur mu dersiniz gelisimine filan
Kızlaar selam, nasılsınız? Hep okudum valla hepiniz adına çok mutlu olduuummm :) bugün bende 9+0 a girdim :) ama idrar yolu enfeksiyonu olmuşum ve aşşşıırrıı midem bulanıp sürekli kusuyorum. Hiç ben şöyle yaptım çok yardımını gördüm dediğiniz bişe var mı? Wc den çıkamaz oldum sürekli bulantı sürekli kusma artık su bile içemiyorum
Tek tek alintilayamiyorum ama ultrason atan arkadaslarin hepsine masallah. Hepimizin testleri iyi cikar ins.
Bu arada ben hala progestan fitil kullaniyorum uzun zaman oldu. Doktor kanama alanin azalmis ama progestani bırakacak kadar degil dedi gecen sali:/ uzun sureli kullanimda bebege bir zarari olur mu dersiniz gelisimine filan
Kızlaar selam, nasılsınız? Hep okudum valla hepiniz adına çok mutlu olduuummm :) bugün bende 9+0 a girdim :) ama idrar yolu enfeksiyonu olmuşum ve aşşşıırrıı midem bulanıp sürekli kusuyorum. Hiç ben şöyle yaptım çok yardımını gördüm dediğiniz bişe var mı? Wc den çıkamaz oldum sürekli bulantı sürekli kusma artık su bile içemiyorum
Ne yazık ki borc degil borc olsa sorun cikarmam ki zaten... borç olarak vermiyor peki biz nasil halledecegiz tüm masraflari deyince de calisiyoruz ac degiliz zorlanirsak bakariz şu an ya zorlanirsak deyip gunumuzu mahvetmeyelim seklinde cevap veriyor. Çocugumuz olacagini bile bile para isteyen erkek tarafina kiziyorum daha çok Allah buyuk o goruyor her seyi kendimden kisip biriktirdgim sey hakkim kalacak elbet
Çok üzüldum doğum zamanı o parayı geri alır inşallah yine de senden ve bebeğinden kıymetli değil bu durum
Bebekle ilgili her talebini kabul etmek zorunda eşin bu kadar kendine güveniyorsa
Gecmis olsun kusmamak ve bulantiyi hissetmemek icin oglum uyur uyumaz ben de yatiyorum bir aydir kusma ve bulantidan dolayi hayattan koptum ki bu ilac kullanmama ragmen boyle kisacasi uyuyorum uyuyorum gunler cabuk gecsin diyeee
Merhaba kizlar bu konu ilk açıldigi zaman hamile oldugumu ogrenmis ve burda paylasmistim ocak annesi olacağım diye ancak ne yazikki düşükle sonuçlanmıştı.ardindan hemen hamile kaldim şuan 8+2 haftaligim belki ocak sonu yada şubat başına denk gelicek inşallahh