2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canim keske tiksinmeseydim azcik istahim olsaydi yedigim midemde kalabilseydi zararli faydali diye secebilseydim istahla biseyler yiyip icmeyi o kadar ozledim.ki

Sabah az kahvakti ettim hemen WCye kostum açım aç ama ne yesem cikiyo

ben şu anda pusuya yattım cinsiyetini öğrenmeyi bekliyorum carter's tulumları indirimden kapmak istiyorum :)
kış bebeği olacak çıtçıtlı tulum almayın içine bişeyler giydirmek zorunda kalınıyor. en güzeli carter's fermuarlı polar tulumlar

Mutlaka bakmam lazım ❣

Aynen o kadar yorgun bitkin hissediyorum ki acliktan kusmaktan artik cidden yoruldum oglumu tuvalete alistirmam gerek 2 aya ev tasiycam ama o kadar gucsuzum ki surekli dua ediyorum cabuk gecsin su donem diye hepimiz cabucak atlatiriz insallah

Aynen o kadar yorgun bitkin hissediyorum ki acliktan kusmaktan artik cidden yoruldum oglumu tuvalete alistirmam gerek 2 aya ev tasiycam ama o kadar gucsuzum ki surekli dua ediyorum cabuk gecsin su donem diye hepimiz cabucak atlatiriz insallah
Allah kuvvet versin canım
Benim eşimin tayini dönemi çıkarsa nasıl olacak onu düşünüyorum allah kuvvet sağlık versin bizlere

Yalnız değilmişim o kadar fenayım ki bittim resmen dr vucutta yıkım başlamış hastaneye yatırmam gerek dedi ama ben kabul etmedim 4 yaşında bir kızım var bensiz yapamaz bitse hızlı hızlı geçse şu günler artık kızımda da aynılarını yaşadım lohusalıkta dahil hiç bir süreç beni bu kadar zorlamadı ben dört kilo verdim 11+3 teyim siz de durumlar nasıl

Kızlar günaydın, dun rüzgarlıydı hava eşimle sahile gittik ama gitmez olsaydık o an farketmemiştim üşüdüğümü sırtım tutulmuş sağımdan soluma dönemiyorum çok fenayım

Ayyyy cok guzel sırta da takılıyor mu
evet evet sırt cantası olarak kullanıılıyor zaten bebek arabası askısıda var içi falan copk güzel türkiyede satan instagram sayfalaları var ama alıp daha fazla paraya satıyolar 120 tl falan suan kur a göre değişir tabi fiyat ama aliexpresin en cok olumlu donus alan cantaları bence

Burda mı 120 alıde mı

Kızlar merhaba hamileliğin başımdan beri çok rahat geçiriyorum..kusma bulantım yok ama BEnde mide fıtığı var..bu mide ve karın ağrısı bu hafta çok arttı...cuma kontrolde doktorla tekrar konuşacağım ..bebek büyüdükçe daha da zorlayacakmış

Zofranla birlikte dramamine kullaniyorum sabah biri aksam biri onlarla kusmam gu de 3 4 e falan dustu bulanti 24 saat mevcut malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…