- 3 Haziran 2018
- 618
- 703
- 23
- 37
Ben bilmiyordum ilkti sevdiklerimi hep aldim bi baktim çoğalmış giydiremedikklerimi bende hediye ettim♥Pek sıkıntı olmuyor ya
Dogum yaoanlara hedıye goturdum hep fazlaları :)
Canim keske tiksinmeseydim azcik istahim olsaydi yedigim midemde kalabilseydi zararli faydali diye secebilseydim istahla biseyler yiyip icmeyi o kadar ozledim.ki
bende bunlara bayılıyorumm :)
Sen yine de zorla kendini canım. Leblebi rahatlatıyor beni de sürekli yiyorum.Sabah az kahvakti ettim hemen WCye kostum açım aç ama ne yesem cikiyo
Ayyyy cok guzel sırta da takılıyor mubende bunlara bayılıyorumm :)
Mutlaka bakmam lazım ❣ben şu anda pusuya yattım cinsiyetini öğrenmeyi bekliyorum carter's tulumları indirimden kapmak istiyorum :)
kış bebeği olacak çıtçıtlı tulum almayın içine bişeyler giydirmek zorunda kalınıyor. en güzeli carter's fermuarlı polar tulumlar
Aynen o kadar yorgun bitkin hissediyorum ki acliktan kusmaktan artik cidden yoruldum oglumu tuvalete alistirmam gerek 2 aya ev tasiycam ama o kadar gucsuzum ki surekli dua ediyorum cabuk gecsin su donem diye hepimiz cabucak atlatiriz insallahSabah az kahvakti ettim hemen WCye kostum açım aç ama ne yesem cikiyo
Allah kuvvet versin canımAynen o kadar yorgun bitkin hissediyorum ki acliktan kusmaktan artik cidden yoruldum oglumu tuvalete alistirmam gerek 2 aya ev tasiycam ama o kadar gucsuzum ki surekli dua ediyorum cabuk gecsin su donem diye hepimiz cabucak atlatiriz insallah
Sabah az kahvakti ettim hemen WCye kostum açım aç ama ne yesem cikiyo
Yalnız değilmişimAynen o kadar yorgun bitkin hissediyorum ki acliktan kusmaktan artik cidden yoruldum oglumu tuvalete alistirmam gerek 2 aya ev tasiycam ama o kadar gucsuzum ki surekli dua ediyorum cabuk gecsin su donem diye hepimiz cabucak atlatiriz insallah
evet evet sırt cantası olarak kullanıılıyor zaten bebek arabası askısıda var içi falan copk güzel türkiyede satan instagram sayfalaları var ama alıp daha fazla paraya satıyolar 120 tl falan suan kur a göre değişir tabi fiyat ama aliexpresin en cok olumlu donus alan cantaları benceAyyyy cok guzel sırta da takılıyor mu
Bu yıl kız senesı gıbı gorunuyor hayırlısı olsun:)bunlar çok tatlış ama
cinsiyet öğrenip bikaç parça alabilsem çok güzel olucak
Burda mı 120 alıde mıevet evet sırt cantası olarak kullanıılıyor zaten bebek arabası askısıda var içi falan copk güzel türkiyede satan instagram sayfalaları var ama alıp daha fazla paraya satıyolar 120 tl falan suan kur a göre değişir tabi fiyat ama aliexpresin en cok olumlu donus alan cantaları bence
Bu yıl kız senesı gıbı gorunuyor hayırlısı olsun:)
ali de ben bi instagram sayfasında sormutum 220 mi ne demişti , başka markalarda da türkiyede ben baktım 250 den asagı bulamadım bu tarzBurda mı 120 alıde mı
Zofranla birlikte dramamine kullaniyorum sabah biri aksam biri onlarla kusmam gu de 3 4 e falan dustu bulanti 24 saat mevcut malesefGünaydın kızlar, ben dün bulantım o kadar arttı ki hastaneye koşturdum. 2 serum yedim anca kendime geldim. Dr zofran verdi 8 mg günde 1 tane. Artık damarlarımdan kan yerine ilaç akıyor ya, napıcam bilmiyorum. Bu durumda olanınız var mı? Sabahları Corasprin, folikasit, calcimax D vitamini akşamları magnezyum ve claxane 4000 kullanıyorum. hafta da bir de prolutan iğne kullanıyorum. Şimdi de Zofran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?