2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar 1.9 ense ölçümü gayet iyi dedi şimdilik sorun yok testin sonucuna göre konusuruz bidahaki randevu 1 ay sonrayaymış
Cinsiyet daha söyleyemem dedi
Canım ıns testte güzel sonuclanir 1 ay sonra nedir yaaaa insan kafayı yer. Benm 1 saat sonra randevum var evde kafayı yedim bebek iyi mi sağlıklı mi diye
Bakalım bana cinsiyet için ne dicek:)

Ben de çıktım drdan cikolata yiyip gitmistim kipir kipirdi eli kolu bildiğinz bebekti çok ilginç bi duygu Allah herkese yasatsin insallah:) cinsiyet için bir sey demedi.. ikili test kararini bize birakti hala kararsizim yaptiranlar kac paraya yaptirdi bilgi verebilir mi rica etsem:)

Eklentiler

• 15299222209214620647723438627779.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 85
Maşallah canım. :) Biz özelde 103 lira verdik.

Zofranla birlikte dramamine kullaniyorum sabah biri aksam biri onlarla kusmam gu de 3 4 e falan dustu bulanti 24 saat mevcut malesef

Hadi yaaa Ben dün 2 serum yedim ya ondan ya da zofran iyi geldi bugün iyi gibiyim. Midem öyle çok bulanmıyor, kusmam hiç olmadı... İnşallah işe yaradığındandır ya

2.nci 3.ncü bebeğini bekleyen anneler size soruyorum . Bu gebelikleriniz ilkine nazaran kolay geçiyor mu? Yoksa hiç bi Fark olmuyor mu?
İki hamileliğimin hiç alakası yok canım ilkinde hamile olduğumu bile anlamadan geldi geçti son aylar kasık kramplarım oldu o kadar ama bu fındık kurdu beni çok sarstı mide yanması bulantısı bol bol sivilce uyku hali hamilelik buymuş demek dedirtiyor bana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…