2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kizlar bende dr dan ciktim Allah a sukur ikili testim de tertemiz cikti bel acikligi testinide herkesten istiyomus icim ferahladi cok mutluyummmm
Gözün aydın darısı bekleyenlerin başına
Ben daha 9+2 deyim haftaya gidicem doktora ama ne cinsiyet belli olur ne de test bakılır ben sabırla bekleyeceğim artık

2.nci 3.ncü bebeğini bekleyen anneler size soruyorum . Bu gebelikleriniz ilkine nazaran kolay geçiyor mu? Yoksa hiç bi Fark olmuyor mu?
2. veya 3.hiç ilgisi yok. İlk gebeliğimde sıfır belirti yaşadım. Şimdi mide bulantısı kusma meme hassasiyeti kasık ağrısı oluyor.
Ben kızımda nasıl hamileymişim diyorum ben şaşırıyorum.

Kizlar ikili testi kac hafta kac gunlukken yaptirdiniz ? Ben yarinki kontrolde sansimi deniycem. Pek umudum yok ama tekrar git gel olsun istemiyorum cunku. 11+2 olcam sata gore

Kizlar ikili testi kac hafta kac gunlukken yaptirdiniz ? Ben yarinki kontrolde sansimi deniycem. Pek umudum yok ama tekrar git gel olsun istemiyorum cunku. 11+2 olcam sata gore
12+4 bugün canım benim kan verdim ultrasonda inceledi
İnternette ense kalınlıgını ararstırırken 11. Haftada gidenler var bi şansını dene bakalım

Cookkkk şükür kızlar sağlıkla atlattık muaneyi:))
Ikili tarama için kan verdim. 12. haftanın içind e bebiş.
Crl 50 mm
Nt 1.3 taramada bunlar yazıyodu. Ellerini ayaklarını gösterdi kıpır kipirrr cinsiyeti sordum daha çok küçük dedi belli değil ama küçük bi ihtimal erkek olabilir dedi. Folik asit ı birakacam d vitamini ve demir ilacı yazdı. Aklımda kalanlar bunlarrr

Masallah..bazi drlar emin olmadan soylemiyo. Tahminde bulunmasida iyi:)

Evet. Sorduğuma pişman oldum . Ben de kendimi avutuyormuşum meğerse ilk diye böyle oluyor diye.
Bu kadar sıkıntı çekip 2.nci yi 3.ncüyü... Düşünmek yapmak deliliktir diyorum. Var bunda bir sihir. Yoksa yapılacak iş değil . İnşallah o sihire nail olurum .

kızlar ya bişey soracağım benim ilk defa ilişki sonrası lekelenmem oldu kırmızı pembe değil ama kahverengı geldı, ertesi günü daha sulu acık renk seklınde devam etti şimdi yine sarı kahve acık renk gelmiş. Yaşayan oldumu böyle birşey. Normalde hıc kesmedik ilişkiyi ama hep dıkkat ettık en son galıba pek dıkkat edemedık ondan mı oldu kı

Bütün Dr. Lar Folic asid i bıraktırıyor. Benim ki de Bırak der mi acaba? Kontrole 3 gün kala bitiyor hap. Yenisini almasam bişey olmaz heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…