Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar 1.9 ense ölçümü gayet iyi dedi şimdilik sorun yok testin sonucuna göre konusuruz bidahaki randevu 1 ay sonrayaymış
Cinsiyet daha söyleyemem dedi![]()
Sağol canım benim Ay hadi inşallah inşallah seninki gösterir hemencikCanım ıns testte güzel sonuclanir1 ay sonra nedir yaaaa insan kafayı yer. Benm 1 saat sonra randevum var evde kafayı yedim bebek iyi mi sağlıklı mi diye
Bakalım bana cinsiyet için ne dicek:)
Gözün aydın darısı bekleyenlerin başınaKizlar bende dr dan ciktim Allah a sukur ikili testim de tertemiz cikti bel acikligi testinide herkesten istiyomus icim ferahladi cok mutluyummmm![]()
Sağol canım benim Ay hadi inşallah inşallah seninki gösterir hemencik
2. veya 3.hiç ilgisi yok. İlk gebeliğimde sıfır belirti yaşadım. Şimdi mide bulantısı kusma meme hassasiyeti kasık ağrısı oluyor.2.nci 3.ncü bebeğini bekleyen anneler size soruyorum . Bu gebelikleriniz ilkine nazaran kolay geçiyor mu? Yoksa hiç bi Fark olmuyor mu?
Darısı başınıza canım teşekkür ederimGözün aydınnnnnnnn
Oğlumda ilk üç ay daha zorlu geçmişti şimdikine göre. Diğer aylarda problem yaşamadım.İnsallah yine öyle olur.2.nci 3.ncü bebeğini bekleyen anneler size soruyorum . Bu gebelikleriniz ilkine nazaran kolay geçiyor mu? Yoksa hiç bi Fark olmuyor mu?
12+4 bugün canım benim kan verdim ultrasonda incelediKizlar ikili testi kac hafta kac gunlukken yaptirdiniz ? Ben yarinki kontrolde sansimi deniycem. Pek umudum yok ama tekrar git gel olsun istemiyorum cunku. 11+2 olcam sata gore

Masallah..bazi drlar emin olmadan soylemiyo. Tahminde bulunmasida iyi:)Cookkkk şükür kızlar sağlıkla atlattık muaneyi:))
Ikili tarama için kan verdim. 12. haftanın içind e bebiş.
Crl 50 mm
Nt 1.3 taramada bunlar yazıyodu. Ellerini ayaklarını gösterdi kıpır kipirrrcinsiyeti sordum daha çok küçük dedi belli değil ama küçük bi ihtimal erkek olabilir dedi. Folik asit ı birakacam d vitamini ve demir ilacı yazdı. Aklımda kalanlar bunlarrr
![]()
Evet. Sorduğuma pişman oldum . Ben de kendimi avutuyormuşum meğerse ilk diye böyle oluyor diye.2. veya 3.hiç ilgisi yok. İlk gebeliğimde sıfır belirti yaşadım. Şimdi mide bulantısı kusma meme hassasiyeti kasık ağrısı oluyor.
Ben kızımda nasıl hamileymişim diyorum ben şaşırıyorum.
Çok ısrar ettimMasallah..bazi drlar emin olmadan soylemiyo. Tahminde bulunmasida iyi:)
Bütün Dr. Lar Folic asid i bıraktırıyor. Benim ki de Bırak der mi acaba? Kontrole 3 gün kala bitiyor hap. Yenisini almasam bişey olmaz heraldeCookkkk şükür kızlar sağlıkla atlattık muaneyi:))
Ikili tarama için kan verdim. 12. haftanın içind e bebiş.
Crl 50 mm
Nt 1.3 taramada bunlar yazıyodu. Ellerini ayaklarını gösterdi kıpır kipirrrcinsiyeti sordum daha çok küçük dedi belli değil ama küçük bi ihtimal erkek olabilir dedi. Folik asit ı birakacam d vitamini ve demir ilacı yazdı. Aklımda kalanlar bunlarrr
![]()
Vallahi mis oldu ev adama döndü artık 15 te bir alacağım yapamıyorum eşimde beceremiyorAyyy valla bı Allah'ın kulu gelse benimkinide temizlese![]()