- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
bana mı oyle gelıyor yoksa bu bebısde mı biraz popişini dönmüşEki Görüntüle 2161403 tahminleri bekliyorm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana mı oyle gelıyor yoksa bu bebısde mı biraz popişini dönmüşEki Görüntüle 2161403 tahminleri bekliyorm![]()
Amin nereye canım bende merak ediyorum neresi olacak diyeAmin Allah yardimcimiz olsun canim bizim de tayin cikti agustos gibi tasinicaz o zamana kalmadan duzeliriz insallah
bende 8 haftam doldugunda bıraktrdımultıvıtamın decavıt verdıBütün Dr. Lar Folic asid i bıraktırıyor. Benim ki de Bırak der mi acaba? Kontrole 3 gün kala bitiyor hap. Yenisini almasam bişey olmaz heralde
Zannetmiyorum sorun olacağını canm yaBütün Dr. Lar Folic asid i bıraktırıyor. Benim ki de Bırak der mi acaba? Kontrole 3 gün kala bitiyor hap. Yenisini almasam bişey olmaz heralde
Çok sevindim darısı bizim başımızaKizlar bende dr dan ciktim Allah a sukur ikili testim de tertemiz cikti bel acikligi testinide herkesten istiyomus icim ferahladi cok mutluyummmm![]()
4 boyutlu resmi olsa belli olurduEki Görüntüle 2161403 tahminleri bekliyorm![]()
16 haftada gel dedi. Haftaya gidip tarama sonucunu gostercemEn anlamıyorum bu işlerden
Burdahakı kontrolun nezaman
bana mı oyle gelıyor yoksa bu bebısde mı biraz popişini dönmüş![]()
Bende bugun halilari veriyorum yikamaya...kimseyi bulamadimda..annemle esim.yapicak artik... supurup siliyor arada ama..dip bucam.temizlenmeyince rahat olmuyo insanVallahi mis oldu ev adama döndü artık 15 te bir alacağım yapamıyorum eşimde beceremiyor
Bende d vitamini istiysem. 10 çıkmış değerim. B12 düşük çıkmış . Kanım eh işte. D vitamini beni sevmiyor ya.bende 8 haftam doldugunda bıraktrdımultıvıtamın decavıt verdı
Erkek haberleride gelmeye basladi :) masallah canum..Ben de bugün doktora gittim kızlar. 2li tarama için kan verdim. Cinsiyeti için de erkek dedi.
Cok bekletıyorlar ya16 haftada gel dedi. Haftaya gidip tarama sonucunu gostercem
@Ytmz cınsıyet ıcın oylama -anket her ne oluyorsa onu acarmısun :)Ben de bugün doktora gittim kızlar. 2li tarama için kan verdim. Cinsiyeti için de erkek dedi.
Cok bekletıyorlar ya![]()
Canım bir oğlum var gönlümden kız geçiyordu. Hayırlısı artık.Erkek haberleride gelmeye basladi :) masallah canum..
Gözün aydın canımCanım bir oğlum var gönlümden kız geçiyordu. Hayırlısı artık.
Evet evet oylama yapalım.@Ytmz cınsıyet ıcın oylama -anket her ne oluyorsa onu acarmısun :)
Artık yavas yavas bellı olmaya baslıyor