- 22 Kasım 2010
- 11.487
- 20.760
- 923
Günaydın canım.Gunaydin kizlar
Ben de artık akşamları oturduğum yerde sızmıyorum. Daha geç uyumaya başladım. Normal insan formuna dönüyoruz sanırım yavaş yavaş :)Gunaydin kizlar :) doktor randevumuza son 2...kendimi daha enerjik hissediyorum sanki hamilelik belirtilerim gecmis gibi. Ama okuduğuma gore normalmis. Buyudu sanki biraz sipa :)
Evet cnm, 2.trimester hamileligin en rahat gectigi donem. Cefasini cektik sefasini da surelim di mi ama :)Ben de artık akşamları oturduğum yerde sızmıyorum. Daha geç uyumaya başladım. Normal insan formuna dönüyoruz sanırım yavaş yavaş :)
Yengem 1 defa ultrasona girmiş. Doğuma 1 ay kala falandı o da.Nasıl yani 9 aylık süreçte sadece 4 kez mi doktora gittin
Kaçta uyuyorsun? Artık gündüz uymalarım yok . Akşam 22 oldu mu bir şeyler oluyor, öyle bir uyuma isteği ki tarifsiz. Ben ki uykuya dalmak konusunda zorlanırdım, dön dolaş 1 saati bulurdu dalmam. Şimdi ohh mışıl mışılız. Bunun için bile teşekkürler bebeğimGunaydin kizlar ❤ bizimde yarin randevumuz bakalim ❤ aynen bende artik 9da degilde 11 12de uyuyabiliorum :))
Benim annem bana hamileyken 1 kere bile girmemis. 3 ayakli mi doguracaktin 2 kafali mi bilmeden nasil girdin doguma derim ona hep. Allah in isi mi sans mi ne demeli bilmem...Yengem 1 defa ultrasona girmiş. Doğuma 1 ay kala falandı o da.
Çarşamba muayene günüm . Söylemez. Ağustosta öğreniriz. Ben erkek hissediyorum ya. Ama hiç önemli değil . Sağlıklı, hayırlı, mutlu, başarılı şanslı ve annesini çok sevenKızlar daha erken gösteriyor o yüzden kızımı 10 haftalıkken öğrenmiştim erkekler de arka arkaya gelir haberleri
Benimde sivilcelerim var malesef , normalde aloevera kullanıyordum direk ama gebelikte sakıncalı yazdığı için bıraktım arada bi doğal maskeler yapıyorum suan bal yoğurt zerdecal falanKızlar bu arada cilt bakimi rutininiz nasil? Benim karma bi cildim var ve cok acik tenli, cilliyim. Ilk 3 ay hicbir kimyasala maruz kalmak istemedigim için nerdeyse hicbir sey kullanmadim diyebilirim. Markete bile giderken rimelsiz cikmayan biri olarak bir iki kez disinda hic makyaj bile yapmadim ama artan hormonlarin etkisiyle cene bolgemde sivilcelenme oldu ilk defa. Gunes erkisini iyice gostermeye basladigi icin güneş kremi kullanmak istiyorum, hamileler icin uretilen solante pregna güneş koruyucu krem aldim ama cenemdeki sivilcelenmeyi daha beter hale getirir diye kullanamadim daha. Siz neler yapiyosunuz?
Ac içme onu gece uyumadan önce içMerhaba kızlar günaydın bir şey soracaktım aranızda demir ilacı gyno Ferro sanol kullanan var mı ben aç karnına içiyorum ve afedersiniz ikidir geri çıkarıyorum ne yapacağım bilemedim ya doktor kontrolüm bir ay sonra
Benim arkadaşımda da aynı sorunu yapmış doktoru tok karna iç o zaman demiş öyle daha iyi olmuşMerhaba kızlar günaydın bir şey soracaktım aranızda demir ilacı gyno Ferro sanol kullanan var mı ben aç karnına içiyorum ve afedersiniz ikidir geri çıkarıyorum ne yapacağım bilemedim ya doktor kontrolüm bir ay sonra
Allah hayırlı evlat versin inşallah.. Kızımda da çok bulanmıştı midem bunda çok daha zor geçti erkek olunca rahat atlatırsın diyenler oluyordu o yüzden yine kızım olacak gibi geliyorÇarşamba muayene günüm . Söylemez. Ağustosta öğreniriz. Ben erkek hissediyorum ya. Ama hiç önemli değil . Sağlıklı, hayırlı, mutlu, başarılı şanslı ve annesini çok sevenbir birey olsun yeter
Ac içme onu gece uyumadan önce iç
Benim arkadaşımda da aynı sorunu yapmış doktoru tok karna iç o zaman demiş öyle daha iyi olmuş
Canim o kişiden kişiye fark ediyor benim ilk kizimda hic mide bulantısı kusmam olmamıştı buda ayni yine kızım olacakAllah hayırlı evlat versin inşallah.. Kızımda da çok bulanmıştı midem bunda çok daha zor geçti erkek olunca rahat atlatırsın diyenler oluyordu o yüzden yine kızım olacak gibi geliyor
Devlet Hastaneleri yapmıyor mu bu testi acaba? Fiyatlar yüksekmis gerçekten.Ve şunu eklemek isterim merak edenler düşünenler için edindiğim bilgi biliyorsunuz 2 li 3 lü tarama testleri trizomi 13-18-21 üzerinde çalışıyo benim daha önceki düştüğümde trizomi 16 çıkmıştı bu nifty testi tüm kromozom analizi yapıyomuş cinsiyet dahil ve 72 genetik hastalık belirliyomus bebege ait sonuçlar 10 gün içinde cikiyo
Bende aynen aynen :)) eskiden 8bucuk 9da yatardim yemek yiyip simdi daha gece kalabiliyorum :)Kaçta uyuyorsun? Artık gündüz uymalarım yok . Akşam 22 oldu mu bir şeyler oluyor, öyle bir uyuma isteği ki tarifsiz. Ben ki uykuya dalmak konusunda zorlanırdım, dön dolaş 1 saati bulurdu dalmam. Şimdi ohh mışıl mışılız. Bunun için bile teşekkürler bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?