2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Gunaydin kizlar :) doktor randevumuza son 2...kendimi daha enerjik hissediyorum sanki hamilelik belirtilerim gecmis gibi. Ama okuduğuma gore normalmis. Buyudu sanki biraz sipa :)
Ben de artık akşamları oturduğum yerde sızmıyorum. Daha geç uyumaya başladım. Normal insan formuna dönüyoruz sanırım yavaş yavaş :)

Gunaydin kizlar ❤ bizimde yarin randevumuz bakalim ❤ aynen bende artik 9da degilde 11 12de uyuyabiliorum :))
Kaçta uyuyorsun? Artık gündüz uymalarım yok . Akşam 22 oldu mu bir şeyler oluyor, öyle bir uyuma isteği ki tarifsiz. Ben ki uykuya dalmak konusunda zorlanırdım, dön dolaş 1 saati bulurdu dalmam. Şimdi ohh mışıl mışılız. Bunun için bile teşekkürler bebeğim

Kızlar daha erken gösteriyor o yüzden kızımı 10 haftalıkken öğrenmiştim erkekler de arka arkaya gelir haberleri
Çarşamba muayene günüm . Söylemez. Ağustosta öğreniriz. Ben erkek hissediyorum ya. Ama hiç önemli değil . Sağlıklı, hayırlı, mutlu, başarılı şanslı ve annesini çok sevenbir birey olsun yeter

Kızlar bu arada cilt bakimi rutininiz nasil? Benim karma bi cildim var ve cok acik tenli, cilliyim. Ilk 3 ay hicbir kimyasala maruz kalmak istemedigim için nerdeyse hicbir sey kullanmadim diyebilirim. Markete bile giderken rimelsiz cikmayan biri olarak bir iki kez disinda hic makyaj bile yapmadim ama artan hormonlarin etkisiyle cene bolgemde sivilcelenme oldu ilk defa. Gunes erkisini iyice gostermeye basladigi icin güneş kremi kullanmak istiyorum, hamileler icin uretilen solante pregna güneş koruyucu krem aldim ama cenemdeki sivilcelenmeyi daha beter hale getirir diye kullanamadim daha. Siz neler yapiyosunuz?

Benimde sivilcelerim var malesef , normalde aloevera kullanıyordum direk ama gebelikte sakıncalı yazdığı için bıraktım arada bi doğal maskeler yapıyorum suan bal yoğurt zerdecal falan

Merhaba kızlar günaydın bir şey soracaktım aranızda demir ilacı gyno Ferro sanol kullanan var mı ben aç karnına içiyorum ve afedersiniz ikidir geri çıkarıyorum ne yapacağım bilemedim ya doktor kontrolüm bir ay sonra

Ac içme onu gece uyumadan önce iç

Benim arkadaşımda da aynı sorunu yapmış doktoru tok karna iç o zaman demiş öyle daha iyi olmuş

Allah hayırlı evlat versin inşallah.. Kızımda da çok bulanmıştı midem bunda çok daha zor geçti erkek olunca rahat atlatırsın diyenler oluyordu o yüzden yine kızım olacak gibi geliyor

Allah hayırlı evlat versin inşallah.. Kızımda da çok bulanmıştı midem bunda çok daha zor geçti erkek olunca rahat atlatırsın diyenler oluyordu o yüzden yine kızım olacak gibi geliyor
Canim o kişiden kişiye fark ediyor benim ilk kizimda hic mide bulantısı kusmam olmamıştı buda ayni yine kızım olacak

Devlet Hastaneleri yapmıyor mu bu testi acaba? Fiyatlar yüksekmis gerçekten.

Bende aynen aynen :)) eskiden 8bucuk 9da yatardim yemek yiyip simdi daha gece kalabiliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…