2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
yok canım, bi oğlum var 3 yaşında . Ama İnan ilk gibi acemi hissediyorum hiçbişey hatırlamıyorum.. sadece rahatım, ozamanki kadar pimpirik değilim :))
Benim kızım da 3.5 yaşında dediğin gibi hatırlamıyorum hamileliğimi bu sefer çok rahatım şimdiye kadar kızıma hamileyken 4 kez doktora gitmiştim bu hamileliğim de 2 kez gittim..

Benim kızım da 3.5 yaşında dediğin gibi hatırlamıyorum hamileliğimi bu sefer çok rahatım şimdiye kadar kızıma hamileyken 4 kez doktora gitmiştim bu hamileliğim de 2 kez gittim..
Nasıl yani 9 aylık süreçte sadece 4 kez mi doktora gittin

Gözün aydın canım ve ayrıca hayırlı olsun cinsiyet tahmininde bulunmuş doktor. Senin usg fotoğrafında çok erkek gibi gelmişti bana nub teorisine göre. Kesin değilmiş ama nub da yalan oldu şimdi benim gözümde

Oyy maşallah minigine cinsiyet belli olmuş Allah tamamina erdirsin inşallah
Canım senin doğum günü değişmiş mi biz senle aramızda bir gün var diye biliyorum
Evet canım doktora her gittiğimde bir hafta önden gidiyordu bebiş. Doktor sat ı değiştiriyorum öne alıyorum artık dedi. Bu şekilde kabul ediyor haftasını. Darısı senin bebişin cinsiyetine olsun

Ben de erkeğe benzetmiştim önceki ultrasonda canım. Gerçi alışveriş filan yapma kesin diyemiyorum dedi. Erkeklerin testisleri biraz geç iniyor aşağı, o yüzden yanıltabiliyor dedi. Önümüzdeki ay gideceğim kontrole bakalım o zaman netleşir herhalde

bütün anne adaylari
rabbim bebeğinizi kucaginiza almayı nasıp etsin inşallah...
2018 ocak annesiydim bende
ben bebegimi kucagima aldim hamdolsun şükürler olsun
rabbim sizlerede gostersin inşallah.
hergününüz güzel gecsin
guzel haberler alin inşallah

dünyanın enguzel bebislerine sahip olacaksiniz

Benim de bir oğlum var bir kızım olmasını çok isterim. Allah gönlümüze göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…