Benim kızım da 3.5 yaşında dediğin gibi hatırlamıyorum hamileliğimi bu sefer çok rahatım şimdiye kadar kızıma hamileyken 4 kez doktora gitmiştim bu hamileliğim de 2 kez gittim..
Benim kızım da 3.5 yaşında dediğin gibi hatırlamıyorum hamileliğimi bu sefer çok rahatım şimdiye kadar kızıma hamileyken 4 kez doktora gitmiştim bu hamileliğim de 2 kez gittim..
Doktor kontrolünden geldim ben de. Sağlık ocağına kayıt yaptırman gerekli artık dedi. %80 ihtimal kız ama alışveriş yapmayın değişebilir de dedi. Folik asiti bırakıp, D vitamin damlası ve megadyn pronatal vitamin verdi. Bunları doğuma kadar kullanacaksın dedi. Ultrasonda 12+4 çıktı. Kıpır kıpır hiç yerinde durmadı maşallah. Benden haberler bunlar kızlar
Gözün aydın canım ve ayrıca hayırlı olsun cinsiyet tahmininde bulunmuş doktor. Senin usg fotoğrafında çok erkek gibi gelmişti bana nub teorisine göre. Kesin değilmiş ama nub da yalan oldu şimdi benim gözümde
Oyy maşallah minigine cinsiyet belli olmuş Allah tamamina erdirsin inşallah
Canım senin doğum günü değişmiş mi biz senle aramızda bir gün var diye biliyorum
Oyy maşallah minigine cinsiyet belli olmuş Allah tamamina erdirsin inşallah
Canım senin doğum günü değişmiş mi biz senle aramızda bir gün var diye biliyorum
Evet canım doktora her gittiğimde bir hafta önden gidiyordu bebiş. Doktor sat ı değiştiriyorum öne alıyorum artık dedi. Bu şekilde kabul ediyor haftasını. Darısı senin bebişin cinsiyetine olsun
Gözün aydın canım ve ayrıca hayırlı olsun cinsiyet tahmininde bulunmuş doktor. Senin usg fotoğrafında çok erkek gibi gelmişti bana nub teorisine göre. Kesin değilmiş ama nub da yalan oldu şimdi benim gözümde
Ben de erkeğe benzetmiştim önceki ultrasonda canım. Gerçi alışveriş filan yapma kesin diyemiyorum dedi. Erkeklerin testisleri biraz geç iniyor aşağı, o yüzden yanıltabiliyor dedi. Önümüzdeki ay gideceğim kontrole bakalım o zaman netleşir herhalde
Şimdi dedigimi çuruttun iyi mi
Benimde Allaha emanet bir kızım var buna da yuzde 60 kız dedıler :) bizimkidenerkek olsa daha cok sevıncez ınsan olmayanı istiıyor ( değişxegini kesinlikle düşünmüyorum oyle biley plamaz çünkü hep kızımla kız olcak dıtoruz hıssedıyoruz ) Allah acılarını yasatmasın