2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Sende mi cnm yemek yemek istiyorsun bende öyleyim 1ayda 2kilo aldim istahim cok var ya:-(
Evet canim sanki yemek yemek icin yaşıyorum dun esim pazar gidiyordu ne alayim dedik bir suru meyve saydım almis gelmiş gittim koca bir tabak yikadim hepsinden oturdum yedim meyve ile yeme istegimi bastirmaya çalışıyorum zaten canimda hep serin serin meyve istiyor benim ilk kilo alirken gozum korktu ama simdilik 1-1.5 kilo almis gözüküyorum umarim cok fazla kilo almayiz son aylar cok zorluyor kilo

Evet canim sanki yemek yemek icin yaşıyorum dun esim pazar gidiyordu ne alayim dedik bir suru meyve saydım almis gelmiş gittim koca bir tabak yikadim hepsinden oturdum yedim meyve ile yeme istegimi bastirmaya çalışıyorum zaten canimda hep serin serin meyve istiyor benim ilk kilo alirken gozum korktu ama simdilik 1-1.5 kilo almis gözüküyorum umarim cok fazla kilo almayiz son aylar cok zorluyor kilo

Ayy şu anda sana nasıl özendim yaaa :( Maşallah bi yerini kaşı aman nazar değmesin :) İnşallah bende senin gibi olurum yakın zamanda, su bile içemiyorum :(

Sonunda sağlık ocağına kaydımı yaptırdım. 18. haftadan sonra aşı yapıcaz. Ondan 1 ay sonrasında bir aşımız daha var dedi. Hala kayıt olmayan arkadaşlar sağlık ocağına gitmeyi ihmal etmeyin
18. Hafta erken benim tavsiyem 20. Haftayi gecmeniz benim kizimda ilk asiyi 22 yada 24 te yaptirdik ozellikle ebem böyle söylemişti bunda bir doz olacağım 22 den önce olmayi dusunmuyorum

Ayy şu anda sana nasıl özendim yaaa :KK43: Maşallah bi yerini kaşı aman nazar değmesin :) İnşallah bende senin gibi olurum yakın zamanda, su bile içemiyorum :KK43:
Insallah bir kac haftaya sizinde sikayetleriniz bitecek ve kilo almaktan yakinacagiz hep birlikte ❤

Ben de obur oldum ya. Dikkat etmem gerek ama. Aşırı kilo sevmem. 3 gün bile dolmadan 1 kilo artmışım . Pilav çekti canım onu yaptım yedim:kk77:şiştim. Dikkat edecem mecbur. Olmazsa beslenme uzmanıyla çalışırım :eek:

Aynen oyle ya bende sebzeye kendimi veriyorum domates cok aseriyorum ilk hamileligimi kasimda ogrenmistim doğal sebze meyve bulamiyordum bu sefer sansliyim ama kizimda 20 kilo almistim korkuyorum bi daha o kadar almak istemiyorum

Aynen oyle ya bende sebzeye kendimi veriyorum domates cok aseriyorum ilk hamileligimi kasimda ogrenmistim doğal sebze meyve bulamiyordum bu sefer sansliyim ama kizimda 20 kilo almistim korkuyorum bi daha o kadar almak istemiyorum
Ben 25 kilo aldım şuan çok rahatım yine 25 alırım sanırım bu vermenin verdiği rahatlık galiba 84 kiloyu görmüştüm ve emzirmeden sonra 56yı görmüştüm o yüzden yiyorum canım ne istiyorsa

Kesinlikle ikinci ilkninde de bulantim kusmam vardi istahim yoktu ama ilacsiz idare edebildim 4. Aya kadar,ama bunda 5.hafta basladi ben cikarmaktan helak oldum bir haftada 5 kez serum aldim ilac kullanmasam 10 dk bir cikariyordum. Sonraki donem nasil olur bilemiyorum ama oglumda enfeksiyondan cok cektim 35. Haftada erken dogum riskim oldu vs umarim sonraki donemler bunda daha rahat gecer bir de ilkinde cok pimpirikliydim her hafta doktordaydim bunda daha rahat davraniyorum...

Kesinlikle ikincisi daha zor.
Ben ikinci rahat geçicek gibi hissetmiştim o yüzden hamile kalmadan çok rahattım ta ki 5 haftalık olana dek o gün bugündür kokulardan nefret ediyorum hazırlıksız yakalandık ya kabul edemedim bu kadar hastalığı..

Ben 25 kilo aldım şuan çok rahatım yine 25 alırım sanırım bu vermenin verdiği rahatlık galiba 84 kiloyu görmüştüm ve emzirmeden sonra 56yı görmüştüm o yüzden yiyorum canım ne istiyorsa
Bende 64ile hamile kaldim 84ile doguma girdim goren ikiz mi diyordu ama hep ben kilo almistim kizim 3 kilo dogmustu sezeryandim sismisti oda hastane cikisi 2.800 olmuştu. Bende 3 yilda ancak teni yeni 67 oldum ki hamile oldugumu ogrendim

Gunaydin kizlar. Doktor kontrolune son 1 :) zaman gecmiyor kac gundur. Icimde anlamsiz bir korku var her muayeneden once boyle olacaksam yandim. Hemen arkasından psikolog randevusu da mi alsam napsam :)
Gunaaydinn al benden de o kadar valla 3hafta oldu gitmeyeli icim de buyuk bi korku endise

Bende 64ile hamile kaldim 84ile doguma girdim goren ikiz mi diyordu ama hep ben kilo almistim kizim 3 kilo dogmustu sezeryandim sismisti oda hastane cikisi 2.800 olmuştu. Bende 3 yilda ancak teni yeni 67 oldum ki hamile oldugumu ogrendim
Kk da kilo verme gruplarına katıldım canım onun faydası oldu şükür emzirme bitince tekrar katılırım öneririm beraber çok hızlı kilo veriliyor

Günaydın kızlar :KK19:

Mide bulantısı,göğüslerde hassasiyet veya yorgunluk vs belirtileri sizde ne Zaman azalmaya başladı? Gerçi sık sık okumaya çalışıyorum bazı arkadaşların bulantısı şiddetle devam ediyor kolaylıklar dilerim onlara :dua: ben tam 11.haftalık oldum bugün ve belirtilerde azalma hissediyorum.. Bir de Bu hafta sonu denize menize girdim hareketli geçti. İnsanın aklına en kötüsü geliyor hemen..
@Ytmz meraba canm listede benim SATı 9 nisandan 16 Nisana Alman mümkün mü? Doktor değiştirdi de tarihi

Arkadaşlar merhaba herkese. Bi sorunum var yarın doktora gideceğim ama merak ettim. Cmv ıgm negatif çıkıp cmv ıgg pozitif çıkan var mı? Yani bu enfeksiyonu daha önce geçirmiş olanlara doktor ne diyor ? İlaç vs veriyor mu ? Sonuçta tekrar geçirme yüksek ihtimal sanırım. Ve bebeği çok etkiliyor. Sonuçlarımı görünce tedirgin oldum acaba örnek var mı?

Back
X