- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Ruyan hayırlara vesile olsunGünaydın kızlar. Gece rüyamda bir kızım oldugunu gördüm kocaman olmustu sacları kıvır kıvırdı ayağımda sallayarak uyutmaya calısıyodum :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ruyan hayırlara vesile olsunGünaydın kızlar. Gece rüyamda bir kızım oldugunu gördüm kocaman olmustu sacları kıvır kıvırdı ayağımda sallayarak uyutmaya calısıyodum :)
Ben de hep duymuşumdur. Kız bebek olunca çok kusulur çok halsiz olunur diye . Erkekte karın çok büyür burun büyürmüş. Yaşayıp görecez. Bizim haritamızda da erkek çıkmıştı ilk çocuk. Hayırlısı tabi ki. Kız olursa şaşırırım ama ne yalan deyim şimdiAllah hayırlı evlat versin inşallah.. Kızımda da çok bulanmıştı midem bunda çok daha zor geçti erkek olunca rahat atlatırsın diyenler oluyordu o yüzden yine kızım olacak gibi geliyor
Bana kan değerlerin iyi, şimdilik demir vermiyorum dedi canım. Vitamin verdi sadeceMerhaba kızlar günaydın bir şey soracaktım aranızda demir ilacı gyno Ferro sanol kullanan var mı ben aç karnına içiyorum ve afedersiniz ikidir geri çıkarıyorum ne yapacağım bilemedim ya doktor kontrolüm bir ay sonra
Benim hiç kusmam olmadı. Bulantı da arada bir oluyordu ama hiç kusma seviyesinde olmadı. %80 kız dedi. Ablam neredeyse doğurana kadar kustu bir oğlu oldu canım. Belli olmuyor yani belirtilerAllah hayırlı evlat versin inşallah.. Kızımda da çok bulanmıştı midem bunda çok daha zor geçti erkek olunca rahat atlatırsın diyenler oluyordu o yüzden yine kızım olacak gibi geliyor
Amin canım. Ben dün cok kız bebek hayali kurdum o yüzdenmi öyle rüya gördüm acabaRuyan hayırlara vesile olsun
Ben de hep duymuşumdur. Kız bebek olunca çok kusulur çok halsiz olunur diye . Erkekte karın çok büyür burun büyürmüş. Yaşayıp görecez. Bizim haritamızda da erkek çıkmıştı ilk çocuk. Hayırlısı tabi ki. Kız olursa şaşırırım ama ne yalan deyim şimdi
Saol canimmmKız demek geldi içimden canım :)) nubu pek gözükmüyor
Nsl güzelleşiyorBen oglumda cok kustum bunda daha fenayim cinsiyet belli degil henuz ama erkek cocukta anne guzellesiyor sadece sivri yayvan olmayan bi karin oluyor ,kiz annelerinden gordugum karin baya yaygin oluyor genis kalca da buyuyor ama tabi kisiden kisiye degisebiliyor yine e
Benim ablamın 2 oğlu var ikisinde de 9 ay boyunca mide bulantısı yaşadı. Benim de ilk bebeğim erkek karnım çok büyük değildi burnum da büyümedi. Bence bunlara çok takılmayın.Ben de hep duymuşumdur. Kız bebek olunca çok kusulur çok halsiz olunur diye . Erkekte karın çok büyür burun büyürmüş. Yaşayıp görecez. Bizim haritamızda da erkek çıkmıştı ilk çocuk. Hayırlısı tabi ki. Kız olursa şaşırırım ama ne yalan deyim şimdi
Gatanın yaptığını duydum fakat ondada belli şartlar var 35 yas ustu olmak genetik bi rahatsızlığın olması gibi devlet hastahanesi direk aminosentez yapiyoDevlet Hastaneleri yapmıyor mu bu testi acaba? Fiyatlar yüksekmis gerçekten.
Ay hadi hayırlısıCanim o kişiden kişiye fark ediyor benim ilk kizimda hic mide bulantısı kusmam olmamıştı buda ayni yine kızım olacak
İlki kız hep kız kardeşim olsun istemişimdir o yüzden kız kardeşi olsun istiyorum ama erkek çocuk içimde kalır mı bilmiyorum ikisi içinde çok sevineceğim galibaBen de hep duymuşumdur. Kız bebek olunca çok kusulur çok halsiz olunur diye . Erkekte karın çok büyür burun büyürmüş. Yaşayıp görecez. Bizim haritamızda da erkek çıkmıştı ilk çocuk. Hayırlısı tabi ki. Kız olursa şaşırırım ama ne yalan deyim şimdi
Ben biraz istisnayim sanirim :)Kızlar benden de bir soru birinci Hamileliğiniz mi ikinci mi zor? Bana daha zor geldi ikinci..
Kesinlikle 2. Daha zordu hala birşey yiyemiyorum çok çıkarmadım ama yiyemedim ölü gibi yattım hep 1.de ilk 3 ay kilo alarak başlamıştım 2. De 3 kilo verdim halada veriyorum çünkü yiyemiyorumKızlar benden de bir soru birinci Hamileliğiniz mi ikinci mi zor? Bana daha zor geldi ikinci..
İnşallah böyle güzel ilerler canımBen biraz istisnayim sanirim :)
Gerci benim sıkıntım psikolojikti ilk gebeligimde hic bisey yapmadım neredeyse evden disari cikmadim bebege bisey olur diye zira tüp bebekti 3 yil sonra gelmisti ve psikolojik olarak cok yipranmistim onun etkisimi bilmem kötü bir lohusalik gecirdim depresyona girdim.
Simdi ise cok rahatim gönlümün istedigini yaptim kızım tutturup kucak dediginde kucakliyorum bile. Su zaman kadar ilki ile arasinda fizyolojik bir fark olmadi bulantim uyku halim vs yok sadece cok yemek yemek istiyorum hepsi bu
Insallah hepimiz bundan sonraki sureci cok rahat atlatitiz zorlanmadan
Hep ikinci daha zor diye duyuyorum ve yaşıyorum Rabbim sabır versin hepimizeKesinlikle 2. Daha zordu hala birşey yiyemiyorum çok çıkarmadım ama yiyemedim ölü gibi yattım hep 1.de ilk 3 ay kilo alarak başlamıştım 2. De 3 kilo verdim halada veriyorum çünkü yiyemiyorum![]()