2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Allah hayırlı evlat versin inşallah.. Kızımda da çok bulanmıştı midem bunda çok daha zor geçti erkek olunca rahat atlatırsın diyenler oluyordu o yüzden yine kızım olacak gibi geliyor
Ben de hep duymuşumdur. Kız bebek olunca çok kusulur çok halsiz olunur diye . Erkekte karın çok büyür burun büyürmüş. Yaşayıp görecez. Bizim haritamızda da erkek çıkmıştı ilk çocuk. Hayırlısı tabi ki. Kız olursa şaşırırım ama ne yalan deyim şimdi

Merhaba kızlar günaydın bir şey soracaktım aranızda demir ilacı gyno Ferro sanol kullanan var mı ben aç karnına içiyorum ve afedersiniz ikidir geri çıkarıyorum ne yapacağım bilemedim ya doktor kontrolüm bir ay sonra
Bana kan değerlerin iyi, şimdilik demir vermiyorum dedi canım. Vitamin verdi sadece

Allah hayırlı evlat versin inşallah.. Kızımda da çok bulanmıştı midem bunda çok daha zor geçti erkek olunca rahat atlatırsın diyenler oluyordu o yüzden yine kızım olacak gibi geliyor
Benim hiç kusmam olmadı. Bulantı da arada bir oluyordu ama hiç kusma seviyesinde olmadı. %80 kız dedi. Ablam neredeyse doğurana kadar kustu bir oğlu oldu canım. Belli olmuyor yani belirtiler

Ben de hep duymuşumdur. Kız bebek olunca çok kusulur çok halsiz olunur diye . Erkekte karın çok büyür burun büyürmüş. Yaşayıp görecez. Bizim haritamızda da erkek çıkmıştı ilk çocuk. Hayırlısı tabi ki. Kız olursa şaşırırım ama ne yalan deyim şimdi

Ben oglumda cok kustum bunda daha fenayim cinsiyet belli degil henuz ama erkek cocukta anne guzellesiyor sadece sivri yayvan olmayan bi karin oluyor ,kiz annelerinden gordugum karin baya yaygin oluyor genis kalca da buyuyor ama tabi kisiden kisiye degisebiliyor yine e

Kızlar bugün dışarı çıkıp az yuruyeyim dedim, belimin sağ tarafı zaten ağrıyordu, ağrı kalcama doğru indi, kramp girdi kalcama, sanki iğne vurulmuş gibi , normal mi acaba, yürüyüş yapamayacakmiyim anlamadım :(

Ben oglumda cok kustum bunda daha fenayim cinsiyet belli degil henuz ama erkek cocukta anne guzellesiyor sadece sivri yayvan olmayan bi karin oluyor ,kiz annelerinden gordugum karin baya yaygin oluyor genis kalca da buyuyor ama tabi kisiden kisiye degisebiliyor yine e
Nsl güzelleşiyor

Benim ablamın 2 oğlu var ikisinde de 9 ay boyunca mide bulantısı yaşadı. Benim de ilk bebeğim erkek karnım çok büyük değildi burnum da büyümedi. Bence bunlara çok takılmayın.

Merhaba arkadaslar :) Bende cok degisik bir ruya gordum hayirlara vesila olsun insallah.. Ruyamda dogum yapiyorum ve cok guzel bir bebegim oluyor ben kiz saniyorum sonra bacak arasini acip bakiyorum sasiriyorum pipisi var yani erkekmis.. saskinlikla anneme diyorumki anne bu bebek erkek oda gulerek evet ben senden once ogrendim diyor

acaba ne demek yaa

İlki kız hep kız kardeşim olsun istemişimdir o yüzden kız kardeşi olsun istiyorum ama erkek çocuk içimde kalır mı bilmiyorum ikisi içinde çok sevineceğim galiba

Kızlar benden de bir soru birinci Hamileliğiniz mi ikinci mi zor? Bana daha zor geldi ikinci..
Ben biraz istisnayim sanirim :)
Gerci benim sıkıntım psikolojikti ilk gebeligimde hic bisey yapmadım neredeyse evden disari cikmadim bebege bisey olur diye zira tüp bebekti 3 yil sonra gelmisti ve psikolojik olarak cok yipranmistim onun etkisimi bilmem kötü bir lohusalik gecirdim depresyona girdim.
Simdi ise cok rahatim gönlümün istedigini yaptim kızım tutturup kucak dediginde kucakliyorum bile. Su zaman kadar ilki ile arasinda fizyolojik bir fark olmadi bulantim uyku halim vs yok sadece cok yemek yemek istiyorum hepsi bu ;)
Insallah hepimiz bundan sonraki sureci cok rahat atlatitiz zorlanmadan

Kızlar benden de bir soru birinci Hamileliğiniz mi ikinci mi zor? Bana daha zor geldi ikinci..
Kesinlikle 2. Daha zordu hala birşey yiyemiyorum çok çıkarmadım ama yiyemedim ölü gibi yattım hep 1.de ilk 3 ay kilo alarak başlamıştım 2. De 3 kilo verdim halada veriyorum çünkü yiyemiyorum :KK43:

Iyi aksamlar kizlar bende ocak annesi olacagim nasipse benim cok fazla mide yanmam var acken bulanti tokken yanma cok zorlaniyorum bu mide yanmasi nasil gecer aranizda bilgisi olan varmi?

Ben biraz istisnayim sanirim :)
Gerci benim sıkıntım psikolojikti ilk gebeligimde hic bisey yapmadım neredeyse evden disari cikmadim bebege bisey olur diye zira tüp bebekti 3 yil sonra gelmisti ve psikolojik olarak cok yipranmistim onun etkisimi bilmem kötü bir lohusalik gecirdim depresyona girdim.
Simdi ise cok rahatim gönlümün istedigini yaptim kızım tutturup kucak dediginde kucakliyorum bile. Su zaman kadar ilki ile arasinda fizyolojik bir fark olmadi bulantim uyku halim vs yok sadece cok yemek yemek istiyorum hepsi bu :KK66:
Insallah hepimiz bundan sonraki sureci cok rahat atlatitiz zorlanmadan
İnşallah böyle güzel ilerler canım

Kesinlikle 2. Daha zordu hala birşey yiyemiyorum çok çıkarmadım ama yiyemedim ölü gibi yattım hep 1.de ilk 3 ay kilo alarak başlamıştım 2. De 3 kilo verdim halada veriyorum çünkü yiyemiyorum :KK43:
Hep ikinci daha zor diye duyuyorum ve yaşıyorum Rabbim sabır versin hepimize

Back
X