2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Merhaba arkadaslar :) Bende cok degisik bir ruya gordum hayirlara vesila olsun insallah.. Ruyamda dogum yapiyorum ve cok guzel bir bebegim oluyor ben kiz saniyorum sonra bacak arasini acip bakiyorum sasiriyorum pipisi var yani erkekmis.. saskinlikla anneme diyorumki anne bu bebek erkek oda gulerek evet ben senden once ogrendim diyor

acaba ne demek yaa
Cinsiyeti fazla takıyorsun demek canım :)
Kızlar benden de bir soru birinci Hamileliğiniz mi ikinci mi zor? Bana daha zor geldi ikinci..
Benim için ikinci daha kolay geçiyor canım. En azından bir evlâdim var ve onun için güçlü olmaya calisiyorum.
Iyi aksamlar kizlar bende ocak annesi olacagim nasipse benim cok fazla mide yanmam var acken bulanti tokken yanma cok zorlaniyorum bu mide yanmasi nasil gecer aranizda bilgisi olan varmi?
Hayırlı olsun canım. Aynı dertten ben de muzdaribim malesef. Cevapları takip edicem. Umarım kısa sürede rahatlarız hayırlısıyla.
Hanımlar uyudunuz mu bılemıyorum ams ben cok kotuyum eylul kızımızı ıskence ederek ıstısmar ederek ölduren adamın idam edilmesını istiyorum
Ahhh ahh......

Kızlar benden de bir soru birinci Hamileliğiniz mi ikinci mi zor? Bana daha zor geldi ikinci..
Kesinlikle ikinci ilkninde de bulantim kusmam vardi istahim yoktu ama ilacsiz idare edebildim 4. Aya kadar,ama bunda 5.hafta basladi ben cikarmaktan helak oldum bir haftada 5 kez serum aldim ilac kullanmasam 10 dk bir cikariyordum. Sonraki donem nasil olur bilemiyorum ama oglumda enfeksiyondan cok cektim 35. Haftada erken dogum riskim oldu vs umarim sonraki donemler bunda daha rahat gecer bir de ilkinde cok pimpirikliydim her hafta doktordaydim bunda daha rahat davraniyorum...

Iyi aksamlar kizlar bende ocak annesi olacagim nasipse benim cok fazla mide yanmam var acken bulanti tokken yanma cok zorlaniyorum bu mide yanmasi nasil gecer aranizda bilgisi olan varmi?
Cnm bnm ilk haftalar çok yanmam vardı bide şu son zamanlarda çok oluyor bana Dr rennie şurup vermişti onu kullandığımda hafifliyor Dr una danışarak kullan istersen

Ben biraz istisnayim sanirim :)
Gerci benim sıkıntım psikolojikti ilk gebeligimde hic bisey yapmadım neredeyse evden disari cikmadim bebege bisey olur diye zira tüp bebekti 3 yil sonra gelmisti ve psikolojik olarak cok yipranmistim onun etkisimi bilmem kötü bir lohusalik gecirdim depresyona girdim.
Simdi ise cok rahatim gönlümün istedigini yaptim kızım tutturup kucak dediginde kucakliyorum bile. Su zaman kadar ilki ile arasinda fizyolojik bir fark olmadi bulantim uyku halim vs yok sadece cok yemek yemek istiyorum hepsi bu :KK66:
Insallah hepimiz bundan sonraki sureci cok rahat atlatitiz zorlanmadan
Sende mi cnm yemek yemek istiyorsun bende öyleyim 1ayda 2kilo aldim istahim cok var ya:-(

İlki kız hep kız kardeşim olsun istemişimdir o yüzden kız kardeşi olsun istiyorum ama erkek çocuk içimde kalır mı bilmiyorum ikisi içinde çok sevineceğim galiba
Biz de çok seviniriz . Tek dileğimiz sağlıklı ve hayırlı olması zaten

Sonunda sağlık ocağına kaydımı yaptırdım. 18. haftadan sonra aşı yapıcaz. Ondan 1 ay sonrasında bir aşımız daha var dedi. Hala kayıt olmayan arkadaşlar sağlık ocağına gitmeyi ihmal etmeyin

Hayırlı savahlar hanımlar :) taaa 2hafta öncesınden tarama için gıtmiştım hastaneye halaaa sonucum cıkmamış

benim ictigim suhu kimse icmiyo cok icerim suyu
Hamileliğin başlarında artan kan hacminden dolayı bas ağrısı olur su iyi gelir çok su içmekten kastım ust uste dort bardak mesela doktorum öyle soylemisti bende ise yarıyor hemen hemen hic ağrı cekmedim ama demekki herkesde farklı oluyor umarım bi caresini bulursun :110:

Back
X