- 22 Kasım 2010
- 11.324
- 20.373
- 598
11.hafta bitimine yakin bnm de azalma oldu hatta burda da yazmistim endiselendigimi. Sukur ki bebis gayet saglikliydi. Sonra gene geri geldi. Bugun 13+3 um bir haftadir gene az. Gayet enerjigim. Normal yani ilk trimester bitmek uzereymis senin.Günaydın kızlar
Mide bulantısı,göğüslerde hassasiyet veya yorgunluk vs belirtileri sizde ne Zaman azalmaya başladı? Gerçi sık sık okumaya çalışıyorum bazı arkadaşların bulantısı şiddetle devam ediyor kolaylıklar dilerim onlaraben tam 11.haftalık oldum bugün ve belirtilerde azalma hissediyorum.. Bir de Bu hafta sonu denize menize girdim hareketli geçti. İnsanın aklına en kötüsü geliyor hemen..
@Ytmz meraba canm listede benim SATı 9 nisandan 16 Nisana Alman mümkün mü? Doktor değiştirdi de tarihi
Cnm Rabbim sabırlar versin inşallah o taze anneye de sizlere de.Senin yapman gerekn tek şey bebeğini düşünmek iyi düşün ki herşey iyi olsun.Etrafında ki olaylardan etkilenmen çok normal yaşadığın şeyler kolay değil.Bebeğini düşün tekrar sabırlar diliyorumKardeşimin bebeğini kaybettik dün, annesinden ayırınca yaşamadı yavru 6 gün dayanabildio kadar kötü günler geçiriyoruz ki ailecek anlatamam ağlamaktan gözümüzde yaş kalmadı, dün o minnak bebeğimizi toprağa verirken abimin eşi 5 haftalık hamileymiş bilmiyorduk o düşük yaptı kürtaja aldılar hangi birine uzuleceğimizi şaşırdık, benim hamile olduğumu bilmiyorlar hala şu durumda söylenmez de artık zaten, o kadar hevesim kırılıyor ki her an bebeğimi kaybedecekmişim hissine kapılıyorum, cuma günü randevum var onu bekliyorum artık
Ust uste gelmis hepsi..Kardeşimin bebeğini kaybettik dün, annesinden ayırınca yaşamadı yavru 6 gün dayanabildio kadar kötü günler geçiriyoruz ki ailecek anlatamam ağlamaktan gözümüzde yaş kalmadı, dün o minnak bebeğimizi toprağa verirken abimin eşi 5 haftalık hamileymiş bilmiyorduk o düşük yaptı kürtaja aldılar hangi birine uzuleceğimizi şaşırdık, benim hamile olduğumu bilmiyorlar hala şu durumda söylenmez de artık zaten, o kadar hevesim kırılıyor ki her an bebeğimi kaybedecekmişim hissine kapılıyorum, cuma günü randevum var onu bekliyorum artık
Allah sabır versin canım, ama vardır bunda da bi hayır. 23 hafta çok küçük çünkü. Yaşasaydı da onu ve ailesini çok zor bi hayat bekliyor olabilirdi, hem zihinsel hem bedensel gelişimi tamamlanmadığı için... allah hepinize sabır versin. Sen de dikkat et kendineKardeşimin bebeğini kaybettik dün, annesinden ayırınca yaşamadı yavru 6 gün dayanabildio kadar kötü günler geçiriyoruz ki ailecek anlatamam ağlamaktan gözümüzde yaş kalmadı, dün o minnak bebeğimizi toprağa verirken abimin eşi 5 haftalık hamileymiş bilmiyorduk o düşük yaptı kürtaja aldılar hangi birine uzuleceğimizi şaşırdık, benim hamile olduğumu bilmiyorlar hala şu durumda söylenmez de artık zaten, o kadar hevesim kırılıyor ki her an bebeğimi kaybedecekmişim hissine kapılıyorum, cuma günü randevum var onu bekliyorum artık
Canım başınız sağolsun geldimi üst üste gelir derler ya sizinkide öyle olmuş bencede gebeliğini söyleme bu üzüntünün arasında kimse gereken sevinci gösteremez buruklasır herkes allah senin bebeğine uzun ömürler versin kötü düşünme lütfen.Kardeşimin bebeğini kaybettik dün, annesinden ayırınca yaşamadı yavru 6 gün dayanabildio kadar kötü günler geçiriyoruz ki ailecek anlatamam ağlamaktan gözümüzde yaş kalmadı, dün o minnak bebeğimizi toprağa verirken abimin eşi 5 haftalık hamileymiş bilmiyorduk o düşük yaptı kürtaja aldılar hangi birine uzuleceğimizi şaşırdık, benim hamile olduğumu bilmiyorlar hala şu durumda söylenmez de artık zaten, o kadar hevesim kırılıyor ki her an bebeğimi kaybedecekmişim hissine kapılıyorum, cuma günü randevum var onu bekliyorum artık
Canm ben d vit ı akşam uyumadan 9 damla ekmeğe sıkıp yiyormKızlar imom ve dvit aldım eczaneden. Nasıl kullanacağımı sormamışım :/ kullananlar söyleyiverseniz, aç tok farkeder mi imom? Ve dvit kaç damla nasıl tüketiyosunuz?
Çok üzüldüm, başınız sağ olsun. Üzücü olaylar ardı ardına gelmiş... Yaşadıklarınızdan fazlasıyla etkilenmişsiniz. Kötü düşünmeyin. Sağlıcakla, güzel haberler alın.Kardeşimin bebeğini kaybettik dün, annesinden ayırınca yaşamadı yavru 6 gün dayanabildio kadar kötü günler geçiriyoruz ki ailecek anlatamam ağlamaktan gözümüzde yaş kalmadı, dün o minnak bebeğimizi toprağa verirken abimin eşi 5 haftalık hamileymiş bilmiyorduk o düşük yaptı kürtaja aldılar hangi birine uzuleceğimizi şaşırdık, benim hamile olduğumu bilmiyorlar hala şu durumda söylenmez de artık zaten, o kadar hevesim kırılıyor ki her an bebeğimi kaybedecekmişim hissine kapılıyorum, cuma günü randevum var onu bekliyorum artık
canım Rabbim yardımcınız olsun inşallah.. elden bişey gelmez nasibi böyleymiş maalesef.. ama sen de tek değilsin ne kadar zor da olsa kendine dikkat etmek zorundasın kendin için değil bebeğin için iyi olmaya çalış.. Tekrarını yaşatmasın RabbimKardeşimin bebeğini kaybettik dün, annesinden ayırınca yaşamadı yavru 6 gün dayanabildio kadar kötü günler geçiriyoruz ki ailecek anlatamam ağlamaktan gözümüzde yaş kalmadı, dün o minnak bebeğimizi toprağa verirken abimin eşi 5 haftalık hamileymiş bilmiyorduk o düşük yaptı kürtaja aldılar hangi birine uzuleceğimizi şaşırdık, benim hamile olduğumu bilmiyorlar hala şu durumda söylenmez de artık zaten, o kadar hevesim kırılıyor ki her an bebeğimi kaybedecekmişim hissine kapılıyorum, cuma günü randevum var onu bekliyorum artık
Neler yaşamışsınız canım benim . Allah sabır versin,rahmet eylesin. Aman sen dikkat et kendine, bol bol dua edin . Senin bebeğin aileye güneş gibi doğacak, yaralarınızı saracak bak görKardeşimin bebeğini kaybettik dün, annesinden ayırınca yaşamadı yavru 6 gün dayanabildio kadar kötü günler geçiriyoruz ki ailecek anlatamam ağlamaktan gözümüzde yaş kalmadı, dün o minnak bebeğimizi toprağa verirken abimin eşi 5 haftalık hamileymiş bilmiyorduk o düşük yaptı kürtaja aldılar hangi birine uzuleceğimizi şaşırdık, benim hamile olduğumu bilmiyorlar hala şu durumda söylenmez de artık zaten, o kadar hevesim kırılıyor ki her an bebeğimi kaybedecekmişim hissine kapılıyorum, cuma günü randevum var onu bekliyorum artık
Sabırlar diliyorum.Kardeşimin bebeğini kaybettik dün, annesinden ayırınca yaşamadı yavru 6 gün dayanabildio kadar kötü günler geçiriyoruz ki ailecek anlatamam ağlamaktan gözümüzde yaş kalmadı, dün o minnak bebeğimizi toprağa verirken abimin eşi 5 haftalık hamileymiş bilmiyorduk o düşük yaptı kürtaja aldılar hangi birine uzuleceğimizi şaşırdık, benim hamile olduğumu bilmiyorlar hala şu durumda söylenmez de artık zaten, o kadar hevesim kırılıyor ki her an bebeğimi kaybedecekmişim hissine kapılıyorum, cuma günü randevum var onu bekliyorum artık
Ben de dvit bugün alıyorum eczaneden. Doktorum aç tok farketmez, günün istediğin saatinde ekmeğe 6 damla damlatıp ye dedi cnmKızlar imom ve dvit aldım eczaneden. Nasıl kullanacağımı sormamışım :/ kullananlar söyleyiverseniz, aç tok farkeder mi imom? Ve dvit kaç damla nasıl tüketiyosunuz?
Başınız sağ olsun Canım, ıns sende dr dan güzel haberlerle donersinKardeşimin bebeğini kaybettik dün, annesinden ayırınca yaşamadı yavru 6 gün dayanabildio kadar kötü günler geçiriyoruz ki ailecek anlatamam ağlamaktan gözümüzde yaş kalmadı, dün o minnak bebeğimizi toprağa verirken abimin eşi 5 haftalık hamileymiş bilmiyorduk o düşük yaptı kürtaja aldılar hangi birine uzuleceğimizi şaşırdık, benim hamile olduğumu bilmiyorlar hala şu durumda söylenmez de artık zaten, o kadar hevesim kırılıyor ki her an bebeğimi kaybedecekmişim hissine kapılıyorum, cuma günü randevum var onu bekliyorum artık
Çok zor durum gerçekten, Allah sabır versin. Ne diyeceğimi bilemedim...Kardeşimin bebeğini kaybettik dün, annesinden ayırınca yaşamadı yavru 6 gün dayanabildio kadar kötü günler geçiriyoruz ki ailecek anlatamam ağlamaktan gözümüzde yaş kalmadı, dün o minnak bebeğimizi toprağa verirken abimin eşi 5 haftalık hamileymiş bilmiyorduk o düşük yaptı kürtaja aldılar hangi birine uzuleceğimizi şaşırdık, benim hamile olduğumu bilmiyorlar hala şu durumda söylenmez de artık zaten, o kadar hevesim kırılıyor ki her an bebeğimi kaybedecekmişim hissine kapılıyorum, cuma günü randevum var onu bekliyorum artık
Ah ah annesi ne halde görsenizCnm Rabbim sabırlar versin inşallah o taze anneye de sizlere de.Senin yapman gerekn tek şey bebeğini düşünmek iyi düşün ki herşey iyi olsun.Etrafında ki olaylardan etkilenmen çok normal yaşadığın şeyler kolay değil.Bebeğini düşün tekrar sabırlar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?