2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Rabbim gönül ferahlığı versin çabuk atlatma gücü versin ne zor annelik baştan sona..

Ayakta koşturmak yormustur üzüntü zaten cabası cnm.Allah o anneye sabırlar versin evlatla imtihan çok zor.Kalbine ferahlıklar versin rabbim biran önce toparlanır inşallah sizde elinizden geldiğince yanında destek olun

S Sevimlipanduf Allah im hem anne babaya hem siz yakınlarına sabilar versin onlar cenette bir melek ugurladilar .. Sen hem yorgunluktan hemde üzüntüden agri hissetmissindir yanlarinda olmak istiyorsun ama bence dinlenmeye cuma gunu minik yavrunu saglikli bir sekilde göreceksin Insallah

Kızlar benim ilk hamileliğim. Tecrübeli anneler bebeğinizi kaçıncı haftada hissetmeye başladınız ilkinde daha geç hissediliyor deniyor. Geçen gece uykumdan uyandım karnımda pıt pıt bir hareketlenme ama kasıklarımda değildi sonuçta ondan bebiş değildir dedim ama anlamda veremedim. Var mı böyle bişey yaşayan?

Bayanlar TSH hormonuhormonum çok düşükmus bu ne anlama geliyor bileniniz varmı .endokrin e yönlendirdi Dr .
Mutlaka endokrin dr ile görüş canım. En kötüsü ayda bir tekrar tekrar ölçtürmen lazım değerlerini. Ona göre ilaç verecek sana ve dozunu ayarlayacak. 25 senedir tiroid hastasıyım ben maalesef her gün ilaç kullanıyorum. Bu hormonlar bebek için çok önemli. O yüzden ihmal etmemelisin

Gostercen mi hemen sonucları ?
Ben 2haftadır beklıyorum daha cıktıgı yok
Telefonda söyleyeceğim randevum tee 25 temmuz cok var
İşte sizlerin beta değerleriniz bana ilham oldu bende ordan tahmin etmeye calısacagım duramazsam devlet hastanesine bi göstereyim diyorum herkes artık belli olur cinsiyeti gitsene diyor
Senin neden gec cıkıyor acaba bugun 1 hafta oldu tam benim devlet mi özelmi canım

Devlette yaptırdım
Genelde hcg dusuk oldu mu erkek oluyırmuş bırde yumurtlama sag taraftaysa erkek :)

Kafayı yiyeceğim ikili tarama test sonucumu hala öğrenemedim dr sonuclarini online al bana msj at diyo ikili tarama icin de ayni seyi soyledi online alamıyorum hastahane email attı sonuç boş neymiş downsendromu içerdiği için goremiyomusum dr ekranına gidiyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…