2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Devlet hastanesine gittim bebegim ultrason 15+5 çıktı doğum önede cekilebilir dedi poposunu dönmüş bişey göremedik şansa bakya :)))))
uzun olacak sanırım dedi bu kordon bizleri çok yanıltır biraz daha bekleyelim ayrıntılı ultrason yaparız 20 güne dedi
Haftası önde gidiyor uzunda olcak erkek bence o kadar tahmin ettüm bi dr un agzından kelime alamadım ya

Bende unutuyorum hele uyurken oyle absürt şekillere girerek uyuyorum ki sonradan aklıma geliyor bebeğe bişiy olursa falan diye, hatta annemlerde temizlik yaptım kendi evimde yapmıyorum annemlerin camlarını kapılarını bi güzel sildim, nasıl hissediyorsun ben hiç hissetmiyorum sadece arada bi kasık ve alt karın sancım oluyor bebişim ben buradayım diyor sanırım o kadar başka da bişiy yok
Helal olsun cam mı siliyorsunuz? Korkmuyor musunuz? Ben aşırı titiz bir kadınım.
Hatta hadsizin biri yıllar önce "bu kadar titiz olma çocuğun olmaz demişti" gel gör ki şimdi öyle temizlik yapamıyorum. Camlarım kirlendi:KK42:cesaretim yok silmeye. Artık bayramdan sonra yardımcı ayarlayacağım. Gelen de istediğim gibi yapamıyor . İnşallah bu sefer memnun kalırım. O

Devlet hastanesine gittim bebegim ultrason 15+5 çıktı doğum önede cekilebilir dedi poposunu dönmüş bişey göremedik şansa bakya :)))))
uzun olacak sanırım dedi bu kordon bizleri çok yanıltır biraz daha bekleyelim ayrıntılı ultrason yaparız 20 güne dedi
Haftası önde gidiyor uzunda olcak erkek bence o kadar tahmin ettüm dr un agzından kelime alamadım ya
Eşiniz uzun boylu mu? Adetlerim hamd olsun düzenliydi Hep ama bizimki de önde gidiyor. Babası uzun ondandır dedi. Uzun boylu mu olacak bu yoksa dedi:KK68:niye annesi kısa mı dedim :KK70:.

Şaka bi yana en çok çatlama herhalde göğüslerimde olacak iki katı oldular çünkü :KK43: cuma günü doktora giderken minik zarf ve kağıt koycam içine eğer bir tahmini varsa içine yazsın, biz aileler değil de arkadaşlarla düşündük eşimin erkek arkadaşları nişanlıları eşleri falan topluca bir piknik alanında hem piknik hem cinsiyet partisi falan diye konuşmuştuk eşimle ama bakalım inşaallah yapabiliriz

Meme falan konuştukta aklıma geldi, hemşire bi arkadaşım var oda yeni doğum yaptı ve emzirirken acıdan ağlıyor resmen. Hatta bi kere "bu acıyı bana başkası yaşatsa hiç düşünmeden katil olabilirdim" demişti :D bende hamile kalınca her konuşmamızda lansinoh kremi kullanmaya başla hazırlıklı ol diyor. 7. ayında da e vitamini almaya başla diyor :D Bu ay başlicam ben bu kreme :)

Helal olsun cam mı siliyorsunuz? Korkmuyor musunuz? Ben aşırı titiz bir kadınım.
Hatta hadsizin biri yıllar önce "bu kadar titiz olma çocuğun olmaz demişti" gel gör ki şimdi öyle temizlik yapamıyorum. Camlarım kirlendi:KK42:cesaretim yok silmeye. Artık bayramdan sonra yardımcı ayarlayacağım. Gelen de istediğim gibi yapamıyor . İnşallah bu sefer memnun kalırım. O
Kendi evimde silmedim daha aslında silmem gerekiyor kirlendiler, annem yaşlı benim kendi yapamıyor ayda bir yardımcı gönderelim kardeşler arasında dedik onu da kabul etmiyor ayda bir bazen 1,5 ayda bir eşim şehir dışına çıkıyor 3-4 günlüğe bende annemlere gidiyorum 2 saat uzaklıktalar, annemler henüz hamile olduğumu bilmiyor o bi önceki gidişimde boya badana yaptırdım annemlerin evine halıları yıkattırdım boyacı zaten eniştem ona yardım ettim bayağı boya yaptım sonrasında temizliğini yaptım evime döndüm bu kez gidince de camlarını falan siliverdim bi ortalığı toparladım hamile olduğumu bilse annem yaptırmaz zaten bi iş, ama önceki gebeliğimde hep yattım doktor yatacaksın dedi diye ama gene düştü bebeğim bunda da sakınmadım kendimi hiç ne yapılması gerekiyorsa hamile değilmişcesine yapıyorum

Bende yardımcı arıyorum yok asla istediğim gibi bulamıyorum. Birini bulmuştuk daha önce kayınvalidem kontrol etmiş bir gün, akşam eve gelince bir daha çağırma bence bu kadını dedi akşama kadar elinde telefon tek elle üstten yapıyormuş :( Güvenilir birini bulmak ne zormuş ya :(

Meme falan konuştukta aklıma geldi, hemşire bi arkadaşım var oda yeni doğum yaptı ve emzirirken acıdan ağlıyor resmen. Hatta bi kere "bu acıyı bana başkası yaşatsa hiç düşünmeden katil olabilirdim" demişti :KK70: bende hamile kalınca her konuşmamızda lansinoh kremi kullanmaya başla hazırlıklı ol diyor. 7. ayında da e vitamini almaya başla diyor :KK70: Bu ay başlicam ben bu kreme :)
AA şey var ay reklam mı oluyor bilmiyorum ama silverette gümüş meme ucu kapağı herkes çok memnun birazcık pahalı ama ondan almayı düşünüyorum ben araştır bak

AA şey var ay reklam mı oluyor bilmiyorum ama silverette gümüş meme ucu kapağı herkes çok memnun birazcık pahalı ama ondan almayı düşünüyorum ben araştır bak

Evet onu kuzenim kesinlikle al demişti bana. O çok faydasını görmüştü onu da alıcam şöyle bi 7 ye 8 e kadar gidelim de hayırlısıyla :)

Evet onu kuzenim kesinlikle al demişti bana. O çok faydasını görmüştü onu da alıcam şöyle bi 7 ye 8 e kadar gidelim de hayırlısıyla :)
Baktım ben 300 tl miş ama dedim memelerimden daha önemli değil veririm :))) Doğum yapmadan bir ay önce kullanmaya başlarsak hele hiç yara olmuyormuş

Kendi evimde silmedim daha aslında silmem gerekiyor kirlendiler, annem yaşlı benim kendi yapamıyor ayda bir yardımcı gönderelim kardeşler arasında dedik onu da kabul etmiyor ayda bir bazen 1,5 ayda bir eşim şehir dışına çıkıyor 3-4 günlüğe bende annemlere gidiyorum 2 saat uzaklıktalar, annemler henüz hamile olduğumu bilmiyor o bi önceki gidişimde boya badana yaptırdım annemlerin evine halıları yıkattırdım boyacı zaten eniştem ona yardım ettim bayağı boya yaptım sonrasında temizliğini yaptım evime döndüm bu kez gidince de camlarını falan siliverdim bi ortalığı toparladım hamile olduğumu bilse annem yaptırmaz zaten bi iş, ama önceki gebeliğimde hep yattım doktor yatacaksın dedi diye ama gene düştü bebeğim bunda da sakınmadım kendimi hiç ne yapılması gerekiyorsa hamile değilmişcesine yapıyorum
Ne kadar iş yapmışsınız maaşallah. Ay yok ben asla yapamam.

benim eşim de beni biliyor bende boyle zor sabredıyorum dediki hatta ultroson fotografını falan koymaya kalkarsın dedı bıdaha sosyal medya flan kullanamzsın ay dedım yok daha neler onu da paylaşmam dedim :KK70: o biraz daha mahremıyet sonucta :KK70: ama kesin söyle hıkayeler paylasırım :KK70: Ananesine teşekkürlerrr hediyeleri için çok güzeller :KK70: bilmemne teyzesi yine bizi unutmamışşş :KK70: :KK70: bolca hamiş emojisi falan :KK70:
Ay kendimi okudum kız :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Bende yardımcı arıyorum yok asla istediğim gibi bulamıyorum. Birini bulmuştuk daha önce kayınvalidem kontrol etmiş bir gün, akşam eve gelince bir daha çağırma bence bu kadını dedi akşama kadar elinde telefon tek elle üstten yapıyormuş :KK43: Güvenilir birini bulmak ne zormuş ya :KK43:
Hiç sorma. Ömrümde tavsiye üzerine bir kez aldım. Pişman oldum. Dizim ağrıyordu yeni taşındığımda aldım 2 kişi. Martta. Boyları kısacık, merdivene çıkıyor yine yetişemiyor. Hiç beğenmedim. Ondan sonra 1 hafta yavaş yavaş yaptım. Bezlerim beyaz , sildikleri yerleri tekrar sildim. İnanır mısın bezler kipkirli çıktı . Ağladım sinirden, helal de etmedim .
Sonuç ne mi oldu? Ağrıyan dizim sakatlandı . Gebelikten ötürü röntgen çektirmedim, ilaç kullanmadım. Buz koyuyorum günde 2,dr gösterdiği egzersizi yapıyorum . Hala tam düzelmedi . Ama birini bulmam şart. Daimi lazım olacak bana. Biri var ona bakacam . Adanada varsa tavsiye edecek açığım. Tercihen sigara içmeyen

Ne kadar iş yapmışsınız maaşallah. Ay yok ben asla yapamam.
Aslında annemlerin alt katı üst katı hep abimler oturuyor 3 tane abim evli aile binası ama yengemler çalışıyor o yüzden annem hayatta söylemez onlara temizlik konusunda ima bile etmez, o yüzden mecburen bana kalıyor işler, kendi evimde premses oluyorum annemlerde Külkedisi :))

Merhabalar bende dün prena test için kan verdim testi nerde yaptırdınız ve fiyatı neydi tüp bebek ikiz gebeliğim var yaş 34 bu testler arasındaki fark nedir acaba bir an önce bitseşu testler:KK43:((
Genoksta yaptırdım ben doktor indirimiyle 2100 TL. İanladığım aynı testin yapılan laboratuara göre değişik ticari isimleri var. Kağıt mendil Selpak hikayesi gibi geldi bana. Araştırmalarımı eğer yanlış değerlendirmesiysem çoğu aynı şeylere bakıyor. Bir kaç daha az sendroma bakan var. Aklım karışınca doktorumun önerdiğini tercih ettim. çoğul gebeliğin olduğu için doktorunun önerdiği yeri dikkate al bence çünkü bazıları çoğul gebelikte hata verebiliyormuş.

Hiç sorma. Ömrümde tavsiye üzerine bir kez aldım. Pişman oldum. Dizim ağrıyordu yeni taşındığımda aldım 2 kişi. Martta. Boyları kısacık, merdivene çıkıyor yine yetişemiyor. Hiç beğenmedim. Ondan sonra 1 hafta yavaş yavaş yaptım. Bezlerim beyaz , sildikleri yerleri tekrar sildim. İnanır mısın bezler kipkirli çıktı . Ağladım sinirden, helal de etmedim .
Sonuç ne mi oldu? Ağrıyan dizim sakatlandı . Gebelikten ötürü röntgen çektirmedim, ilaç kullanmadım. Buz koyuyorum günde 2,dr gösterdiği egzersizi yapıyorum . Hala tam düzelmedi . Ama birini bulmam şart. Daimi lazım olacak bana. Biri var ona bakacam . Adanada varsa tavsiye edecek açığım. Tercihen sigara içmeyen

Hadi ya gerçekten çok üzüldüm, çok geçmiş olsun. Ya bi para kazanıyorsun azıcık işini düzgün yap insanları arkandan neden uğraştırıyorsun ki ne garip insanlar ya... Bir de benim evim mesela 1+1 küçücük kutu gibi ama ne paralar istiyorlar şok şok şok :D

Baktım ben 300 tl miş ama dedim memelerimden daha önemli değil veririm :))) Doğum yapmadan bir ay önce kullanmaya başlarsak hele hiç yara olmuyormuş

Canım ben o arkadaşımın acısını gördüm valla emzirirken eliyle çarşafları sıkıyor dişlerini sıkıp ağlıyordu o yüzden ne iyi geliyorsa almaya razıyım :D

Evlenmeden önce lazer epilasyon yaptırdım ilk hamileliğim de çıktılar emzirme bitince tekrar yaptırdım şimdi yine çıkıyorlar hayatım lazere para ödemekle geçecek sanırım

IMG_20180704_162624.webp
Kızlar ikili test için gittik, bebek yatıyordu, Dr. Biraz cihazı bastırınca görüntü değişiyordu ama bebek mi hareket ediyordu cihaz mi görüntü degistiyor anlamıyorum:olamaz:
Dr. Apış arasına baktı üçlü cizli gösterdi %80 kız ama, sanki yukarda bir cikinti da gördüm yanılıyor olabilirim de dedi.
Geçen hafta gittigimizde de bebek hareket etmiyordu soraydim keşke çıkınca düştü :spor:
Dr. Profosordu ama bir sıkıntı olsa derdi herhalde ve yanilmamistir bence, ben erkek hissetsem de kim görse kıza benzyor diyor,bakalım hayırlısı artık :dondurma:

Back
X