Aynen oyle yani orda 2li teste bu fiyati veren yer doguma ne der su an cok merak ettim. Ben sordum mesela 16.haftadan baslayan dogum paketi tum muayeneler vs vs yatisi diyetisyeni discisi 3400 dediler. Bana ayrintili ultrasona 400 dediler ama doktorum onun icin beni zaten devlet arastirma hastanesinde isim vererek doktora yonlendirdi simdiden
Sarı gri renkli duvar kağıdı olabilir, ya da gri boya uzerine sarı yıldız yapışkanlar olabilir, mesela biz sarı gri renkli duvar boyası alıp el izi yapacağız duvara :))
BENNN banada dr bu ağrılar için erken oldüğünü belki geçmişte bel yada ortopedik bi sorun varsa oyuzden olabilir geçmezse ortapediye yönlenmeliyim dedi şuan geçti ama ara ara oluyo özellikle bel agrım bacağıma vuruyo
Her hastane ne koparsam kar modunda demek farklı birşey yapmıyorlar aslında kan testi ve ultrasonda ense kalınlığı
Ben doktoruma çok güveniyorum lakin çok gerkesiz pahalı geldi bize 100-150-370 tller varken 830 çok yani
Her hastane ne koparsam kar modunda demek farklı birşey yapmıyorlar aslında kan testi ve ultrasonda ense kalınlığı
Ben doktoruma çok güveniyorum lakin çok gerkesiz pahalı geldi bize 100-150-370 tller varken 830 çok yani
Hiç almıyor ve 9. Haftamda gittiğimde daha ben sormadan 12. Haftaya gün verdik 2li test için geleceksin dediler ben randevuyla falan da uğraşmadım yani hazır randevu da Çarş günü 14.30
Bu arada bebişim iyiymiş büyümüş fındık kurdum reqli haftama göre biraz ileriymiş eli kolu bacağı hareketliydi maşallah
Çarşamba Tatile gideceğim için bebekte ultrasonda 11+ olduğu için salı ikili teste girebilirsiniz dedi yoksa 13+5 e kalacak ama bebek ileri gidiyor 14 olursa 2 li test yapılmaz dedi Ben hangi hastaneye gideceğime karar verebilirsem inşallah gidicem
Hiç almıyor ve 9. Haftamda gittiğimde daha ben sormadan 12. Haftaya gün verdik 2li test için geleceksin dediler ben randevuyla falan da uğraşmadım yani hazır randevu da Çarş günü 14.30
40 mı süpermiş ya 150 ye kadar demiş olsaydı özelde yaptıracaktım çünkü hastane evimin karşısı 5 dk bile yok yürüme mesafesi değmez devlete gitmeye derdim, ama 370 bana da çok geldi giderim devlette yaptırırım bebişin bi eksiğini alırım o parayla
Hanımlar benım devlet hastanesınde de ( cıhazlar yenı ) ozel hastanede de bebegın haftası bır degıl sızce neden ? Ayın 13 nde unıde ramdevum var kesın orda bambaska bısey cıkar
Hanımlar benım devlet hastanesınde de ( cıhazlar yenı ) ozel hastanede de bebegın haftası bır degıl sızce neden ? Ayın 13 nde unıde ramdevum var kesın orda bambaska bısey cıkar
ben bu haftaya kdr pek mide bulantisi cekmedim bugun ilk defa ayiptir soylemesi agiz dolusu kustum... hic bukadar kustugumu hatirlamam suan hala bulaniyor midem cok tuhaffff!! simdimi baslar mide bulantisi