Aynen oyle yani orda 2li teste bu fiyati veren yer doguma ne der su an cok merak ettim. Ben sordum mesela 16.haftadan baslayan dogum paketi tum muayeneler vs vs yatisi diyetisyeni discisi 3400 dediler. Bana ayrintili ultrasona 400 dediler ama doktorum onun icin beni zaten devlet arastirma hastanesinde isim vererek doktora yonlendirdi simdidenAynen ya 370 bana da pahalı geldi, nasılsa devlet randevuyu vermişti giderim orada yaptırırım aynı şey sonuçta özel farklı bişiy çıkartmayacak ya
Çok güzel olacağına eminim canmSarı gri renkli duvar kağıdı olabilir, ya da gri boya uzerine sarı yıldız yapışkanlar olabilir, mesela biz sarı gri renkli duvar boyası alıp el izi yapacağız duvara :))
Ben randevu aldım bakalım gidicem ya çok kötü oluyor cunkuBENNN banada dr bu ağrılar için erken oldüğünü belki geçmişte bel yada ortopedik bi sorun varsa oyuzden olabilir geçmezse ortapediye yönlenmeliyim dedi şuan geçti ama ara ara oluyo özellikle bel agrım bacağıma vuruyo
370 bile çok geldi bana valla ne gerek var devlet ücretsiz yapıyorken giderim o 370 tl ile bebişime bi sürü kıyafet alırım :))Her hastane ne koparsam kar modunda demek farklı birşey yapmıyorlar aslında kan testi ve ultrasonda ense kalınlığı
Ben doktoruma çok güveniyorum lakin çok gerkesiz pahalı geldi bize 100-150-370 tller varken 830 çok yani
Bana da bugün 370 dedi özel hastane, devlette yaptıracağım
Hiç almıyor ve 9. Haftamda gittiğimde daha ben sormadan 12. Haftaya gün verdik 2li test için geleceksin dediler ben randevuyla falan da uğraşmadım yani hazır randevu da Çarş günü 14.30İlk 370 bile iyiymiş dedim vallahi ben :)
Devlet hiç almıyorsa aman allahım
Hiç almıyor ve 9. Haftamda gittiğimde daha ben sormadan 12. Haftaya gün verdik 2li test için geleceksin dediler ben randevuyla falan da uğraşmadım yani hazır randevu da Çarş günü 14.30
Biri gelip bebegin erkek dedi canım kız istiyordum ama hep erkek hissettim rüyada görünce sasirmadim yanihayirli olsun cnm ne goruyordun ruyanda :)
Teşekkür ederiz :)Hayirli olsunn ❤❤
Hayırlı olsun canım. Miniğin sağlıkla gelsin
gozunaydin canim.masallah annesi allahim esirgesin bi prenses daha olfu hep kiz insallah bzmkide kiz olur
Yaa ne güzel poz. Maşallahhhh. :))))
Nazarlar değmesin maşallah ya:))
Ay yerim.o totoyu :))
haklisin canim az degil cunki40 mı süpermiş ya 150 ye kadar demiş olsaydı özelde yaptıracaktım çünkü hastane evimin karşısı 5 dk bile yok yürüme mesafesi değmez devlete gitmeye derdim, ama 370 bana da çok geldi giderim devlette yaptırırım bebişin bi eksiğini alırım o parayla
Benim ayni çıkmıştı bi önceki gidişimde bakalım şimdi Çarş günü gideceğim, devlette 1 hafta önden gidiyor dedi özeldeki doktorum daHanımlar benım devlet hastanesınde de ( cıhazlar yenı ) ozel hastanede de bebegın haftası bır degıl sızce neden ? Ayın 13 nde unıde ramdevum var kesın orda bambaska bısey cıkar
Hayırlı haberlerle donersın ınsaAllah :) hafta ılerı olunca sanırım bwbısler erken doguyor :) ınsaAşlah benım ünide de ılerıdedır benım:)Benim ayni çıkmıştı bi önceki gidişimde bakalım şimdi Çarş günü gideceğim, devlette 1 hafta önden gidiyor dedi özeldeki doktorum da
Bengun ozele dun devlete gittim devlet hastanesinde 5 özelde 2 gün ileride gözüktüHanımlar benım devlet hastanesınde de ( cıhazlar yenı ) ozel hastanede de bebegın haftası bır degıl sızce neden ? Ayın 13 nde unıde ramdevum var kesın orda bambaska bısey cıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?